Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.786
- Πόντοι
- 12.756
αν εχει την καταλληλη εμφανιση και ειναι τετοιο εκφυλομουτρο γιατρε και με 66αρα δικε μου
Εισαι κορυφη ρε γιατρε
αν εχει την καταλληλη εμφανιση και ειναι τετοιο εκφυλομουτρο γιατρε και με 66αρα δικε μου
τυπε δεν εχεις δικιο.Ειναι μαγκας ο κοουτς και μερακλης.Respect και προσυπογραφω για Αννουλα ξεκωλιαρικο πουροασε ρε κοους με τα καπη, βγες μια βολτα στις παραλιες να δεις τη νεα τεχνολογια με τα κωλαρακια εξω κι ελα μετα να ξαναγραψεις
να σε πω ρε γιατρε ιστορια που θυμηθηκα η οποια συνεβει στην πρωτευουσα σε μια εκδρομη του παοκ οταν ημουν εφηβος σε μπουρδελο στο μεταξουργειο αν θυμαμε καλαΕισαι κορυφη ρε γιατρε
εισαι μορφηνα σε πω ρε γιατρε ιστορια που θυμηθηκα η οποια συνεβει στην πρωτευουσα σε μια εκδρομη του παοκ οταν ημουν εφηβος σε μπουρδελο στο μεταξουργειο αν θυμαμε καλα
μετα το ματς που λες γιατρε με αλλα 2 ρημαδια τα οποιο φαγωθηκαν να πηδηξουν παμε στο μεταξουργειο(εγω ειμαι κατα της φασης μπουρδελο δεν πηδηξα ποτε σε ντελο)
παμε εκει εχει μια γκομενα σχετικα καλη με σουπερ φατσα και μετριο κορμι με κυτταριτιδα
κανουν μπουκα τα αδερφια στα δωματια και ο αλεφαντος μενει στο σαλονι να του εχει φυγει το σαγονι κατω και του τρεχουν τα σαλια με την τσατσα
πατημενα 55 η τυπισσα γιατρε με απιστευτο κορμι μ εχει παρει χαμπαρι γελα πονηρα και ερχετε επιτεδες και σκυβει μπροστα μου,παρ τον κοουτς κατω
αρχιζω το πεσημω αλλα αυτη ανεδοτη γιατρε :S :S
τα εχω παρατηση μου ελεγε,δεν κανω τετοια κτλ
ελα σε ενα δωματιο την λεω να σου δειξω πως κουρευουν αυγα κυρια μου τπτ αυτη
μεχρι 100 ευρω την ειπα τα σκυλι τπτ δεν επερνε απο λογια
τελικα μου λεει εισαι μικρος για μενα :S :S
και ετσι το χασαμε το καυλοπουρο γιατρε
να σε πω ρε γιατρε ιστορια που θυμηθηκα η οποια συνεβει στην πρωτευουσα σε μια εκδρομη του παοκ οταν ημουν εφηβος σε μπουρδελο στο μεταξουργειο αν θυμαμε καλα
μετα το ματς που λες γιατρε με αλλα 2 ρημαδια τα οποιο φαγωθηκαν να πηδηξουν παμε στο μεταξουργειο(εγω ειμαι κατα της φασης μπουρδελο δεν πηδηξα ποτε σε ντελο)
παμε εκει εχει μια γκομενα σχετικα καλη με σουπερ φατσα και μετριο κορμι με κυτταριτιδα
κανουν μπουκα τα αδερφια στα δωματια και ο αλεφαντος μενει στο σαλονι να του εχει φυγει το σαγονι κατω και του τρεχουν τα σαλια με την τσατσα
πατημενα 55 η τυπισσα γιατρε με απιστευτο κορμι μ εχει παρει χαμπαρι γελα πονηρα και ερχετε επιτεδες και σκυβει μπροστα μου,παρ τον κοουτς κατω
αρχιζω το πεσημω αλλα αυτη ανεδοτη γιατρε :S :S
τα εχω παρατηση μου ελεγε,δεν κανω τετοια κτλ
ελα σε ενα δωματιο την λεω να σου δειξω πως κουρευουν αυγα κυρια μου τπτ αυτη
μεχρι 100 ευρω την ειπα τα σκυλι τπτ δεν επερνε απο λογια
τελικα μου λεει εισαι μικρος για μενα :S :S
και ετσι το χασαμε το καυλοπουρο γιατρε
ρε σου λεω ηταν περιπτωση για ονειρεμενο gilf γιατρεΓιατρε καλα που το εχασες γιατι θα σε αρρώσταινε το μωρο και μετα θα σε χαναμε απο εδω μεσα
Μακαρι να ειχα ακρη τυπε να στην εδινα και εσενα γιατρε , να της κανεις μια εξεταση .... αλλα μιλαμε η τυπισσα το γουσταρει το γαμησι , τα παντα ολα ..
και τότε και τώρα..
με ρυτίδες και χωρίς..
καλα μεχρι τα μεσα του 90 δεν βλεποταν γιατρε μετα πηρε τα πανω της
και τότε και τώρα..
με ρυτίδες και χωρίς..
Τελη δεκαετιας του 80 αρχες δεκαετιας 90 Βισση/Καρβελας ειχαν τη φημη του παρτουζιαρικου ζευγαριου. Τοτε που ταν ακομα status symbol το τεννις club επεζε η φημη οτι τους εδιωξε απο την Εκαλη η Λατση γιατι τους τσακωσανε αργα το βραδυ σε οργιακι στην πισινα. Μεταφερθηκαν στο Πολιτεια Club που ο Δροσοπουλος ηταν πιο "ανοικτος" και στανταρακι τα Σαββατοκυριακα σκαγανε με 2-3 τεκνα (αγορια και κοριτσια) μη μελη ... και μπαλαμουτι και γλωσσοφιλα και τετοια.
Και οπως καταλαβαινεις εμεις τοτε πιτσιρικαδες 12-13-14-15 να βλεπουμε τη Βισση να μπαλαμουτιαζετε με το τεκνο και διπλα ακριβως ο Καρβελας αταραχος να χει πιασει ψιλη κουβεντα....
αδυναμια κοουτςεδω με χαζεψε γιατρε
Τελη δεκαετιας του 80 αρχες δεκαετιας 90 Βισση/Καρβελας ειχαν τη φημη του παρτουζιαρικου ζευγαριου. Τοτε που ταν ακομα status symbol το τεννις club επεζε η φημη οτι τους εδιωξε απο την Εκαλη η Λατση γιατι τους τσακωσανε αργα το βραδυ σε οργιακι στην πισινα. Μεταφερθηκαν στο Πολιτεια Club που ο Δροσοπουλος ηταν πιο "ανοικτος" και στανταρακι τα Σαββατοκυριακα σκαγανε με 2-3 τεκνα (αγορια και κοριτσια) μη μελη ... και μπαλαμουτι και γλωσσοφιλα και τετοια.
τυπε φαντασου τι γινοταν μεσα στο σπιτι λεμε
Για αρρωστα γαμησια μιλαμε , να βογκαει και μονο που την ακους να χυνεις ..