Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Που το είδες ρε παικτη;
Την είδες στην παραλία;
Οποίος κατάλαβε, κατάλαβε.
Που το είδες ρε παικτη;
Την είδες στην παραλία;
Δεν κατάλαβε κανένας..βγες και πες"μου έκατσε" η " την είδα με μαγιό".Οποίος κατάλαβε, κατάλαβε.
Δεν κατάλαβε κανένας..βγες και πες"μου έκατσε" η " την είδα με μαγιό".
Έτσι θα βοηθήσεις περισσότερο.
Την έχω δει χωρίς μαγιό.
Εμένα πάλι μου είχε μείνει αξέχαστη η εμφάνισή της στο δελτίο αθλητικών ειδήσεων της ΕΡΤ με το μωβ σουτιέν.
Ητανε δυνατό μουνέτο στα νιάτα της και το εκμεταλλευτηκε ποικιλοτροπως. Τωρα εχει μπαταλεψει αλλα ειναι σε ικανοποιητικο επιπεδο για την ηλικια της. Απο μυαλό τιποτα. Εκανε καριερα απ το μουνι της. Τωρα την πηδαει ενας πρωην βουλευτης και ευρωβουλευτής με μπολικο χρημα
Φίλε μου, μιας και έχεις τρυγήσει όλη την βαθιά Νέα Δημοκρατία, μήπως μπορείς να μας επιβεβαιώσεις αν αληθεύει αυτό που ακούγεται, ότι δηλαδή η Νίκη έχει τατού σε ερωτικό σημείο το έμβλημα του κόμματος μόνο που αντί για δάδα, το χέρι σφίγγει μια πούτσα;Την έχω δει χωρίς μαγιό.
Φίλε μου, μιας και έχεις τρυγήσει όλη την βαθιά Νέα Δημοκρατία, μήπως μπορείς να μας επιβεβαιώσεις αν αληθεύει αυτό που ακούγεται, ότι δηλαδή η Νίκη έχει τατού σε ερωτικό σημείο το έμβλημα του κόμματος μόνο που αντί για δάδα, το χέρι σφίγγει μια πούτσα;
Οπως και να το πεις εκανε χοντραδα.Γενικα αν καταλαβα καλα,ο αλλος καυλαρας Βαρεμένος,ονομα κ πραγμα,της άρπαξε απαξιωτικά το φύλο Α4 που κραταγε στα δυο της χερια η γιαγια Αννα,οπου ανεφερε η γιαγια πως αυτο ηταν σεξιστική επίθεση.
Εμενα μ φανηκε πιο πολυ γενετήσια πραξη ή οπως το λενε …
Βγήκα με την Μαρί.Μετά την Κωνσταντάτου πήδηξες και την Καραμανλή ρε παπάρα;
Σπαλιάρα σε λένε ή Τατσόπουλο;
Ω τεμπορα Ω μωρες..Βγήκα με την Μαρί.
Εάν δεν ήσουν εστεμμένος μπορεί και να διάβαζες πριν γράψεις την πίπα σου.