argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Εντυπωσιακη και με κυριλε ρουχα της δουλειας και με αμανικο στο μαχιμο ρεπορταζ...
Πανω απο 50ειναι;Εντυπωσιακη και με κυριλε ρουχα της δουλειας και με αμανικο στο μαχιμο ρεπορταζ...
Δημοσιογράφα,Ποια ειναι αυτη?
Για θυμησε μας...
Τυπε, αμα δεν δουμε κωλο, δεν μπορουμε να εχουμε κολοκληρωμενη αποψη.Εντυπωσιακη και με κυριλε ρουχα της δουλειας και με αμανικο στο μαχιμο ρεπορταζ...
Την εχω ικανη ακομα και για BDSM καταστασεις...διαφωνεις;Οταν λες σκληροπυρηνικες;
Ακουτε ρε και τη γνωμη των σοφώνΤυπε, αμα δεν δουμε κωλο, δεν μπορουμε να εχουμε κολοκληρωμενη αποψη.
Καλα εσυ μην πεις τα καλαντα στο σπιτι της...πηγαινε σε μια νεοτερη.Το οτι θα λιγουρευοσασταν και την αννα κανδυλη, με ξεπερναει,
Ρε , θ αφησετε καμια γιαγια ησυχη?
Ντροπη ρε
Δεν εχω αποψη.Την εχω ικανη ακομα και για BDSM καταστασεις...διαφωνεις;
ναι τυπε το μαυρισμα φταιει που μεγαλοδειχνει και οχι οτι εκανε ρεπορταζ στα εγκαινια του ΠαρθενώναΜαλλον ειναι λιγο πιο κατω αλλα λογω μαυρισματος και ισως και τσιγαρου δειχνει πιο μεγαλη.Σκληρη ομορφια...
Υπαρχει η φωτογηρανση...σιγουρα εχει εκτεθει εκει.Οσο μεγαλωνει ομως τοσο με καυλωνει.ναι τυπε το μαυρισμα φταιει που μεγαλοδειχνει και οχι οτι εκανε ρεπορταζ στα εγκαινια του Παρθενώνα