Νέα

Ανησυχία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kdh17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kdh17

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
17
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες , έχω μια ανησυχία μέσα μου και δεν μπορώ να την κατευνάσω και ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον για αυτό γράφω ,πριν λίγες ημέρες έτυχε και είδα στο ινστα , μια φώτο της πρώην μου με το νυν αγόρι της και δεν μπορώ να ηρεμήσω απο εκεινη την στιγμή ,έχει περάσει καιρός απο τοτε που χωρίσαμε αλλα και πάλι απο την στιγμή που είδα την φώτο ,δεν μπορεσα να συγκρατηθώ ,γενικά δε μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα και το σκέφτομαι συνέχεια, υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεχαστώ? ή τι προτείνετε γενικά σε τέτοια κατάσταση

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.872
Πόντοι
2.046
:coffee::headbang:Καλησπέρα παίδες , έχω μια ανησυχία μέσα μου και δεν μπορώ να την κατευνάσω και ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον για αυτό γράφω ,πριν λίγες ημέρες έτυχε και είδα στο ινστα , μια φώτο της πρώην μου με το νυν αγόρι της και δεν μπορώ να ηρεμήσω απο εκεινη την στιγμή ,έχει περάσει καιρός απο τοτε που χωρίσαμε αλλα και πάλι απο την στιγμή που είδα την φώτο ,δεν μπορεσα να συγκρατηθώ ,γενικά δε μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα και το σκέφτομαι συνέχεια, υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεχαστώ? ή τι προτείνετε γενικά σε τέτοια κατάσταση
Μισό λεπτό..

@dimigoall
@professor x ..

OP
OP
K

kdh17

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
17
Πόντοι
0
το όνομα, προέρχεται απο τον αγαπημένο μου ποδοσφαιρστή! ,24 είμαι

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.722
Πόντοι
206
το όνομα, προέρχεται απο τον αγαπημένο μου ποδοσφαιρστή! ,24 είμαι
αν εισαι 24 δεν δικαιολογειται να μην εχεις προχωρησει κι εσυ. βρωμαει ο τοπος μουνια.

ANALgitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2024
Like
284
Πόντοι
21

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.959
Πόντοι
27.261
Καλησπέρα παίδες , έχω μια ανησυχία μέσα μου και δεν μπορώ να την κατευνάσω και ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον για αυτό γράφω ,πριν λίγες ημέρες έτυχε και είδα στο ινστα , μια φώτο της πρώην μου με το νυν αγόρι της και δεν μπορώ να ηρεμήσω απο εκεινη την στιγμή ,έχει περάσει καιρός απο τοτε που χωρίσαμε αλλα και πάλι απο την στιγμή που είδα την φώτο ,δεν μπορεσα να συγκρατηθώ ,γενικά δε μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα και το σκέφτομαι συνέχεια, υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεχαστώ? ή τι προτείνετε γενικά σε τέτοια κατάσταση
κάνε διλιτ το προφιλ σου παίχτη.

OP
OP
K

kdh17

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
17
Πόντοι
0
αν εισαι 24 δεν δικαιολογειται να μην εχε

αν εισαι 24 δεν δικαιολογειται να μην εχεις προχωρησει κι εσυ. βρωμαει ο τοπος μουνιαξέρεις

αν εισαι 24 δεν δικαιολογειται να μην εχεις προχωρησει κι εσυ. βρωμαει ο τοπος μουνια.
ξέρεις τι αισθάνομαι πολλές φορές? η αλήθεια ειναι πως δε ταιριάζαμε πολυ ,τσακωνόμασταν κλπ ,απλα έχω κάτι μέσα μου που μου λέει πως πολύ θα ήθελα να γυρίσω πίσω τον χρόνο και να αλλάξω ορισμένες συμπεριφορές μου(γιατί συμπεριφέρθηκα αρκετές φορές άσχημα), δε ξέρω αν θα άλλαζε κάτι στην κατάληξη απλά θα ήθελα να είμαι κομπλέ, να μην έχω ενοχές μέσα μου κλπ

ANALgitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2024
Like
284
Πόντοι
21
Κάνε τη block για να μη δεις άλλες φώτο όπως και αυτόν. Αν το είδες από κοινό γνωστό, βάλτον σε σίγαση μέχρι να ξεπεράσεις τη φάση.
Άνοιξε tinder, βγες κανα date ή πάρε καμία κοπέλα από το site. Βγες με τους κολλητούς , πήγαινε μπουζούκια ή μπουρδελότσαρκα. Γίνε ντίρλα, ζήσε την ηλικία σου.
Ακόμα και αν δεν σου βγαίνει, τρώγωντας έρχεται η όρεξη! Μη το αφήσεις να σε πάρει από κάτω.

OP
OP
K

kdh17

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
17
Πόντοι
0
Κάνε τη block για να μη δεις άλλες φώτο όπως και αυτόν. Αν το είδες από κοινό γνωστό, βάλτον σε σίγαση μέχρι να ξεπεράσεις τη φάση.
Άνοιξε tinder, βγες κανα date ή πάρε καμία κοπέλα από το site. Βγες με τους κολλητούς , πήγαινε μπουζούκια ή μπουρδελότσαρκα. Γίνε ντίρλα, ζήσε την ηλικία σου.
Ακόμα και αν δεν σου βγαίνει, τρώγωντας έρχεται η όρεξη! Μη το αφήσεις να σε πάρει από κάτω.
να σου πώ την αλήθεια ,τα έχω προσπάθήσει κάποια απο αυτά ,αλλα δεν ξέρω δεν μου βγαίνει εύκολα, ντάξει ξέρω σας φαίνεται ξενέρωτο αλλά με έχει ΄πάρει λιγο απο κάτω οπως το είπες ακριβώς

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.959
Πόντοι
27.261

ANALgitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2024
Like
284
Πόντοι
21
να σου πώ την αλήθεια ,τα έχω προσπάθήσει κάποια απο αυτά ,αλλα δεν ξέρω δεν μου βγαίνει εύκολα, ντάξει ξέρω σας φαίνεται ξενέρωτο αλλά με έχει ΄πάρει λιγο απο κάτω οπως το είπες ακριβώς
Προσωπικά δεν μου φαίνεται ξενέρωτο φίλε. Όλοι, λίγο πολύ την έχουμε πατήσει τρελά με μια γυναίκα. Άλλοι στα 15, άλλοι στα 25 και άλλοι στα 50. Αλλά φοβάμαι ότι δεν είσαι στο κατάλληλο σημείο. Θα φας πολύ δούλεμα.
Θυμήσου ότι είναι δύσκολο αλλά ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.

• Like
Αντιδράσεις: kdh17
OP
OP
K

kdh17

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
17
Πόντοι
0
Προσωπικά δεν μου φαίνεται ξενέρωτο φίλε. Όλοι, λίγο πολύ την έχουμε πατήσει τρελά με μια γυναίκα. Άλλοι στα 15, άλλοι στα 25 και άλλοι στα 50. Αλλά φοβάμαι ότι δεν είσαι στο κατάλληλο σημείο. Θα φας πολύ δούλεμα.
Θυμήσου ότι είναι δύσκολο αλλά ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές ,το εκτιμώ

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
874
Πόντοι
81
Στην ηλικία που είσαι , οφείλεις να τηρήσεις το γνωστόν :" ότι κινείται γαμείται".
Τι να γυρίσεις τον χρόνο πίσω και αρχιδιές καμαρωτές !
Εντάξει ενδεχομένως έκανες κάποια λάθη όπως λες.
Από αυτά θα μάθεις και θα γίνεις καλύτερος.
Στην ηλικία που είσαι μαζεύεις εμπειρίες και φτιάχνεις χαρακτήρα.
Τα είχες με μια κοπέλα και τελείωσε δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, ούτε είναι η μία και μοναδική γυναίκα στην γη .
Αυτά τα social σας έχουν φάει την ζωή.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.144
Πόντοι
12.056
Τυπε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κανονίσεις ένα gang bang

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom