Καλησπέρα παίδες , έχω μια ανησυχία μέσα μου και δεν μπορώ να την κατευνάσω και ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον για αυτό γράφω ,πριν λίγες ημέρες έτυχε και είδα στο ινστα , μια φώτο της πρώην μου με το νυν αγόρι της και δεν μπορώ να ηρεμήσω απο εκεινη την στιγμή ,έχει περάσει καιρός απο τοτε που χωρίσαμε αλλα και πάλι απο την στιγμή που είδα την φώτο ,δεν μπορεσα να συγκρατηθώ ,γενικά δε μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα και το σκέφτομαι συνέχεια, υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεχαστώ? ή τι προτείνετε γενικά σε τέτοια κατάσταση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανησυχία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kdh17
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 72
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.872
- Πόντοι
- 2.046
Μισό λεπτό..Καλησπέρα παίδες , έχω μια ανησυχία μέσα μου και δεν μπορώ να την κατευνάσω και ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον για αυτό γράφω ,πριν λίγες ημέρες έτυχε και είδα στο ινστα , μια φώτο της πρώην μου με το νυν αγόρι της και δεν μπορώ να ηρεμήσω απο εκεινη την στιγμή ,έχει περάσει καιρός απο τοτε που χωρίσαμε αλλα και πάλι απο την στιγμή που είδα την φώτο ,δεν μπορεσα να συγκρατηθώ ,γενικά δε μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα και το σκέφτομαι συνέχεια, υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεχαστώ? ή τι προτείνετε γενικά σε τέτοια κατάσταση
@dimigoall
@professor x ..
αν εισαι 24 δεν δικαιολογειται να μην εχεις προχωρησει κι εσυ. βρωμαει ο τοπος μουνια.το όνομα, προέρχεται απο τον αγαπημένο μου ποδοσφαιρστή! ,24 είμαι
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.872
- Πόντοι
- 2.046
Παρακαλώ να προσέλθει το Επιστημονικό Συμβούλιο του μπου.
@πολυζωης
@papaphilips
@athinaios44
@Νίπλης
@πολυζωης
@papaphilips
@athinaios44
@Νίπλης
ANALgitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2024
- Like
- 284
- Πόντοι
- 21
Ακόμα είναι σε ηλικία που δικαιολογείται. Μη βαράτε.αν εισαι 24 δεν δικαιολογειται να μην εχεις προχωρησει κι εσυ. βρωμαει ο τοπος μουνια.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 130
- Like
- 51.959
- Πόντοι
- 27.261
κάνε διλιτ το προφιλ σου παίχτη.Καλησπέρα παίδες , έχω μια ανησυχία μέσα μου και δεν μπορώ να την κατευνάσω και ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον για αυτό γράφω ,πριν λίγες ημέρες έτυχε και είδα στο ινστα , μια φώτο της πρώην μου με το νυν αγόρι της και δεν μπορώ να ηρεμήσω απο εκεινη την στιγμή ,έχει περάσει καιρός απο τοτε που χωρίσαμε αλλα και πάλι απο την στιγμή που είδα την φώτο ,δεν μπορεσα να συγκρατηθώ ,γενικά δε μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα και το σκέφτομαι συνέχεια, υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεχαστώ? ή τι προτείνετε γενικά σε τέτοια κατάσταση
αν εισαι 24 δεν δικαιολογειται να μην εχε
αν εισαι 24 δεν δικαιολογειται να μην εχεις προχωρησει κι εσυ. βρωμαει ο τοπος μουνιαξέρεις
ξέρεις τι αισθάνομαι πολλές φορές? η αλήθεια ειναι πως δε ταιριάζαμε πολυ ,τσακωνόμασταν κλπ ,απλα έχω κάτι μέσα μου που μου λέει πως πολύ θα ήθελα να γυρίσω πίσω τον χρόνο και να αλλάξω ορισμένες συμπεριφορές μου(γιατί συμπεριφέρθηκα αρκετές φορές άσχημα), δε ξέρω αν θα άλλαζε κάτι στην κατάληξη απλά θα ήθελα να είμαι κομπλέ, να μην έχω ενοχές μέσα μου κλπαν εισαι 24 δεν δικαιολογειται να μην εχεις προχωρησει κι εσυ. βρωμαει ο τοπος μουνια.
ANALgitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2024
- Like
- 284
- Πόντοι
- 21
Κάνε τη block για να μη δεις άλλες φώτο όπως και αυτόν. Αν το είδες από κοινό γνωστό, βάλτον σε σίγαση μέχρι να ξεπεράσεις τη φάση.Καλησπέρα παίδες , έχω μια ανησυχία μέσα μου και δεν μπορώ να την κατευνάσω και ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον για αυτό γράφω ,πριν λίγες ημέρες έτυχε και είδα στο ινστα , μια φώτο της πρώην μου με το νυν αγόρι της και δεν μπορώ να ηρεμήσω απο εκεινη την στιγμή ,έχει περάσει καιρός απο τοτε που χωρίσαμε αλλα και πάλι απο την στιγμή που είδα την φώτο ,δεν μπορεσα να συγκρατηθώ ,γενικά δε μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα και το σκέφτομαι συνέχεια, υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεχαστώ? ή τι προτείνετε γενικά σε τέτοια κατάσταση
Άνοιξε tinder, βγες κανα date ή πάρε καμία κοπέλα από το site. Βγες με τους κολλητούς , πήγαινε μπουζούκια ή μπουρδελότσαρκα. Γίνε ντίρλα, ζήσε την ηλικία σου.
Ακόμα και αν δεν σου βγαίνει, τρώγωντας έρχεται η όρεξη! Μη το αφήσεις να σε πάρει από κάτω.
να σου πώ την αλήθεια ,τα έχω προσπάθήσει κάποια απο αυτά ,αλλα δεν ξέρω δεν μου βγαίνει εύκολα, ντάξει ξέρω σας φαίνεται ξενέρωτο αλλά με έχει ΄πάρει λιγο απο κάτω οπως το είπες ακριβώςΚάνε τη block για να μη δεις άλλες φώτο όπως και αυτόν. Αν το είδες από κοινό γνωστό, βάλτον σε σίγαση μέχρι να ξεπεράσεις τη φάση.
Άνοιξε tinder, βγες κανα date ή πάρε καμία κοπέλα από το site. Βγες με τους κολλητούς , πήγαινε μπουζούκια ή μπουρδελότσαρκα. Γίνε ντίρλα, ζήσε την ηλικία σου.
Ακόμα και αν δεν σου βγαίνει, τρώγωντας έρχεται η όρεξη! Μη το αφήσεις να σε πάρει από κάτω.
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.122
- Πόντοι
- 456
Τίποτα φίλε τέλος.
Αυτό ήταν.
Η ζωή σου τελείωσε.
Γκόμενα δε θα ξαναβρείς ποτέ, αλλά ούτε και θα ξανανιώσεις χαρά στη ζωή σου.
Αυτό ήταν.
Η ζωή σου τελείωσε.
Γκόμενα δε θα ξαναβρείς ποτέ, αλλά ούτε και θα ξανανιώσεις χαρά στη ζωή σου.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 130
- Like
- 51.959
- Πόντοι
- 27.261
λες να την πήγε για κάμπινγκ ?Παρακαλώ να προσέλθει το Επιστημονικό Συμβούλιο του μπου.
@πολυζωης
@papaphilips
@athinaios44
@Νίπλης
ANALgitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2024
- Like
- 284
- Πόντοι
- 21
Προσωπικά δεν μου φαίνεται ξενέρωτο φίλε. Όλοι, λίγο πολύ την έχουμε πατήσει τρελά με μια γυναίκα. Άλλοι στα 15, άλλοι στα 25 και άλλοι στα 50. Αλλά φοβάμαι ότι δεν είσαι στο κατάλληλο σημείο. Θα φας πολύ δούλεμα.να σου πώ την αλήθεια ,τα έχω προσπάθήσει κάποια απο αυτά ,αλλα δεν ξέρω δεν μου βγαίνει εύκολα, ντάξει ξέρω σας φαίνεται ξενέρωτο αλλά με έχει ΄πάρει λιγο απο κάτω οπως το είπες ακριβώς
Θυμήσου ότι είναι δύσκολο αλλά ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές ,το εκτιμώΠροσωπικά δεν μου φαίνεται ξενέρωτο φίλε. Όλοι, λίγο πολύ την έχουμε πατήσει τρελά με μια γυναίκα. Άλλοι στα 15, άλλοι στα 25 και άλλοι στα 50. Αλλά φοβάμαι ότι δεν είσαι στο κατάλληλο σημείο. Θα φας πολύ δούλεμα.
Θυμήσου ότι είναι δύσκολο αλλά ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.
Στην ηλικία που είσαι , οφείλεις να τηρήσεις το γνωστόν :" ότι κινείται γαμείται".Καλησπέρα παίδες , έχω μια ανησυχία μέσα μου και δεν μπορώ να την κατευνάσω και ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον για αυτό γράφω ,πριν λίγες ημέρες έτυχε και είδα στο ινστα , μια φώτο της πρώην μου με το νυν αγόρι της και δεν μπορώ να ηρεμήσω απο εκεινη την στιγμή ,έχει περάσει καιρός απο τοτε που χωρίσαμε αλλα και πάλι απο την στιγμή που είδα την φώτο ,δεν μπορεσα να συγκρατηθώ ,γενικά δε μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα και το σκέφτομαι συνέχεια, υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεχαστώ? ή τι προτείνετε γενικά σε τέτοια κατάσταση
Τι να γυρίσεις τον χρόνο πίσω και αρχιδιές καμαρωτές !
Εντάξει ενδεχομένως έκανες κάποια λάθη όπως λες.
Από αυτά θα μάθεις και θα γίνεις καλύτερος.
Στην ηλικία που είσαι μαζεύεις εμπειρίες και φτιάχνεις χαρακτήρα.
Τα είχες με μια κοπέλα και τελείωσε δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, ούτε είναι η μία και μοναδική γυναίκα στην γη .
Αυτά τα social σας έχουν φάει την ζωή.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.144
- Πόντοι
- 12.056
Τυπε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κανονίσεις ένα gang bangΚαλησπέρα παίδες , έχω μια ανησυχία μέσα μου και δεν μπορώ να την κατευνάσω και ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον για αυτό γράφω ,πριν λίγες ημέρες έτυχε και είδα στο ινστα , μια φώτο της πρώην μου με το νυν αγόρι της και δεν μπορώ να ηρεμήσω απο εκεινη την στιγμή ,έχει περάσει καιρός απο τοτε που χωρίσαμε αλλα και πάλι απο την στιγμή που είδα την φώτο ,δεν μπορεσα να συγκρατηθώ ,γενικά δε μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα και το σκέφτομαι συνέχεια, υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεχαστώ? ή τι προτείνετε γενικά σε τέτοια κατάσταση
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 31.814
- Πόντοι
- 22.936
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις