Νέα

Ανήλικος εκβίαζε πατέρα 14χρονης ότι θα δημοσιεύσει πορνογραφικό υλικό της κόρης του!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.439
Πόντοι
9.931

Στα χέρια της αστυνομίας ο 17χρονος από τον Κολωνό - Όταν ο 57χρονος πατέρας αρνήθηκε να δώσει χρήματα στον 17χρονο, τότε ο ανήλικος έκανε γυαλιά – καρφιά το περίπτερό του - Δε δίστασε, μάλιστα, να του δείξει βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την κόρη του​

Τι γίνεται ρε πουστη μου;;!!! :confused: :confused: :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.855
Πόντοι
6.256

Στα χέρια της αστυνομίας ο 17χρονος από τον Κολωνό - Όταν ο 57χρονος πατέρας αρνήθηκε να δώσει χρήματα στον 17χρονο, τότε ο ανήλικος έκανε γυαλιά – καρφιά το περίπτερό του - Δε δίστασε, μάλιστα, να του δείξει βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την κόρη του​

Τι γίνεται ρε πουστη μου;;!!! :confused: :confused: :confused:
Η νεα γενια ειναι τρις χειρότερη απ την προηγουμενη.
Τα βλεπουμε καθημερινα γυρω μας,
Η άποψη, ' τι θα μου κάνουν ' επικρατεί,

Γενικως στην ελλαδα μονο αν κλωτσησεις γάτα γινεται κάτι

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.439
Πόντοι
9.931
Αφου με ολα αυτα δεν τον άρπαξε ο τυπος να του ανοίξει το κρανίο στην γωνία του πεζοδρομίου παλι καλα! Χαρά στο κουράγιο του!

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.550
Πόντοι
446
Δυστυχώς η νέα γενιά έχει ξεφύγει, έχει χάσει το νόημα. Τώρα τα περισσότερα 15+ κυκλοφορούν με μαχαίρια!!! ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ, το αντιλαμβάνεστε; Η κατάσταση είναι τραγική! Και φυσικά, στο ... εύρρυθμο κράτος που ζούμε (όπως λέει και ο @kontolagnos παραπάνω) μόνο αν κλωτσήσεις γάτα κουνιέται κάνα φύλλο (που πολύ καλά γίνεται, αλλά με τα υπόλοιπα;)

Βέβαια, είναι - και πάλι δυστυχώς - η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Τα πρότυπα που πλασάρονται και προβάλλονται είναι αυτής της κατηγορίας. Trapper που θέλουν κότερα, λεφτά, ναρκωτικά, που όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες, που κουμάντο κάνουν τα σιδερικά. Για όσους μπορεί να παρακολουθούν tv, οι σειρές είναι μέσα στη βρώμα, ίντριγκες, μαφίες, κερατώματα, φόνους, απαγωγές. Γονείς που κάνουν παιδιά απλά για δική τους επιβεβαίωση, ή γιατί η κοινωνία μας η ίδια "επιβάλλει" να κάνεις παιδιά αλλιώς είσαι άχρηστος/η, με συνέπεια να μην ασχολούνται μαζί τους, αδιαφορώντας για την διαπαιδαγώγησή τους, η οποία είναι του στυλ "πάρε το κινητό-tablet-tv και σκάσε". Σχολεία που μόνο σχολεία δεν είναι. Να μην μιλήσω για το εκπαιδευτικό σύστημα, που είναι το ίδιο αιώνες τώρα.

Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες ...

Μιας και είμαι σίγουρος πως έχουμε εδώ μέσα παιδιά τέτοιων ηλικιών (ελπίζω η πλειοψηφία να είναι καλής πάστας) να πω το εξής: δείτε λίγο τη ζωή αλλιώς. Μάθετε να σέβεστε πρώτα τους εαυτούς σας, μετά τους γύρω σας. Μην αφήνετε άλλους να κάνουν κουμάντο στη ζωή σας. Αν σας αρέσουν τα μαχαίρια και οι τσαμπουκάδες με όπλα κλπ. θυμηθείτε ότι και αυτοί που έχουν φύγει, από τέτοιες μαλακίες έχουν φύγει. Οπότε, γιατί να μην είστε οι επόμενοι;

(πάλι θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες, αλλά ακόμη και ΕΝΑΝ άνθρωπο να μπορώ να επηρεάσω, αξίζει)

Sorry για το σεντόνι και το μικρό μου παραλήρρημα, αλλά ρε γμτ δεν μπορώ να βλέπω τέτοια πράγματα! Αγανακτώ! Και έχω φτάσει στο σημείο να λέω "ευτυχώς που δεν έχω παιδιά"!!! Αλλά έχουν οι άλλοι. Και δεν θέλω για κανένα παιδί, το μέλλον του να κρίνεται και να κρέμεται από ένα μαχαίρι

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.824
Πόντοι
746
Δυστυχώς η νέα γενιά έχει ξεφύγει, έχει χάσει το νόημα. Τώρα τα περισσότερα 15+ κυκλοφορούν με μαχαίρια!!! ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ, το αντιλαμβάνεστε; Η κατάσταση είναι τραγική! Και φυσικά, στο ... εύρρυθμο κράτος που ζούμε (όπως λέει και ο @kontolagnos παραπάνω) μόνο αν κλωτσήσεις γάτα κουνιέται κάνα φύλλο (που πολύ καλά γίνεται, αλλά με τα υπόλοιπα;)

Βέβαια, είναι - και πάλι δυστυχώς - η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Τα πρότυπα που πλασάρονται και προβάλλονται είναι αυτής της κατηγορίας. Trapper που θέλουν κότερα, λεφτά, ναρκωτικά, που όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες, που κουμάντο κάνουν τα σιδερικά. Για όσους μπορεί να παρακολουθούν tv, οι σειρές είναι μέσα στη βρώμα, ίντριγκες, μαφίες, κερατώματα, φόνους, απαγωγές. Γονείς που κάνουν παιδιά απλά για δική τους επιβεβαίωση, ή γιατί η κοινωνία μας η ίδια "επιβάλλει" να κάνεις παιδιά αλλιώς είσαι άχρηστος/η, με συνέπεια να μην ασχολούνται μαζί τους, αδιαφορώντας για την διαπαιδαγώγησή τους, η οποία είναι του στυλ "πάρε το κινητό-tablet-tv και σκάσε". Σχολεία που μόνο σχολεία δεν είναι. Να μην μιλήσω για το εκπαιδευτικό σύστημα, που είναι το ίδιο αιώνες τώρα.

Μιας και είμαι σίγουρος πως έχουμε εδώ μέσα παιδιά τέτοιων ηλικιών (ελπίζω η πλειοψηφία να είναι καλής πάστας) να πω το εξής: δείτε λίγο τη ζωή αλλιώς. Μάθετε να σέβεστε πρώτα τους εαυτούς σας, μετά τους γύρω σας. Μην αφήνετε άλλους να κάνουν κουμάντο στη ζωή σας. Αν σας αρέσουν τα μαχαίρια και οι τσαμπουκάδες με όπλα κλπ. θυμηθείτε ότι και αυτοί που έχουν φύγει, από τέτοιες μαλακίες έχουν φύγει. Οπότε, γιατί να μην είστε οι επόμενοι;

(πάλι θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες, αλλά ακόμη και ΕΝΑΝ άνθρωπο να μπορώ να επηρεάσω, αξίζει)

Sorry για το σεντόνι και το μικρό μου παραλήρρημα, αλλά ρε γμτ δεν μπορώ να βλέπω τέτοια πράγματα! Αγανακτώ! Και έχω φτάσει στο σημείο να λέω "ευτυχώς που δεν έχω παιδιά"!!! Αλλά έχουν οι άλλοι. Και δεν θέλω για κανένα παιδί, το μέλλον του να κρίνεται και να κρέμεται από ένα μαχαίρι

Ορθότατος λόγος.

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.550
Πόντοι
446
Αδερφέ, πίστεψέ με, έχω δει πολλά, έχω περάσει από την φάση των τσαμπουκάδων κλπ. Για λίγο μεν (του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ λένε) αλλά πρόλαβα να δω και κυρίως να γνωρίσω άτομα που - όσο κι αν φαίνεται περίεργο - μέσα από τους τσαμπουκάδες με έμαθαν πολλά.

Αλλά αυτό που γίνεται στις μέρες μας, ούτε που το φανταζόμουν! Και δυστυχώς, δεν μπορώ να δω αναστροφή στον ορίζοντα, πάμε ντουγρού για γκρεμό!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.861
Πόντοι
216
Δυστυχώς η νέα γενιά πήρε καλά παραδείγματα από την δικιά μας γενιά και την προηγούμενη. Βλέπε προέδρους ομάδων, μεγαλοστελεχη οργανισμών, μεγάλοεκδοτες, πολιτικούς και συναφή λαμόγια.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
Γιατί ακριβώς ο συγκεκριμένος τωρα θεωρείται ανήλικος?? Μια χαρα "ενηλικα" σκέφτεται και πράττει. Ξυλο μέχρι να μαυρίσει ο ηλιος και στην μπουζου να τον περιλάβουν εκει οι υπόλοιποι. Εκει να δεις βιντεο

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.550
Πόντοι
446
Γιατί ακριβώς ο συγκεκριμένος τωρα θεωρείται ανήλικος?? Μια χαρα "ενηλικα" σκέφτεται και πράττει. Ξυλο μέχρι να μαυρίσει ο ηλιος και στην μπουζου να τον περιλάβουν εκει οι υπόλοιποι. Εκει να δεις βιντεο
Δυστυχώς αυτό είναι η "νεκροψία".
Δυστυχώς δεν υπάρχει πρόληψη!
Δυστυχώς, δεν θέλουν να υπάρχει πρόληψη, γιατί οι σκεπτόμενοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι για κάποιους ...

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.892
Πόντοι
2.846
Τι παρακμα έχουμε να δούμε με την νέα γενια ρεεεεε , γαμω τον light και γαμω την τραπ και γαμω τα πρότυπα τους γαμω το σπίτακι τους , δεν υπάρχει σωτηρία εκτός από ένα μικρό ποσοστό που έχουνε στόχους και ασχολούνται με τον αθλητισμό και με άλλες νορμάλ καταστάσεις , όλα τα υπόλοιπα που δεν επιμορφωθηκαν θα πάνε πατο

Kalosionos1

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
3
Πόντοι
0
Φταινε οι μαλακιες trap μουσικες που ακουει και επηρεαζεται απο τους αταλαντους ναρκομανεις και τις σαβουρομουσικες τους. Κατι τετιοι καταστρεφουν τον κοσμο και μετα παραπονιουνται γιατι δεν εχουν γκομενα η δεν τους στηριζουν αλλοι ελληνες.

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Αρχικά θα του έπαιρνα το κινητό με τη βία συν ό,τι άλλο είχε πάνω του.
Μετά, θα έπαιρνα απ' το περίπτερο ένα πακέτο pringles, και αφού τον είχα αφήσει ημιλιπόθυμο απ' το ξύλο, θα του το έβαζα στον κώλο βιντεοσκοπόντας το.
Μετά θα τον εκβίαζα εγώ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.212
Πόντοι
2.356

Respect για το σχόλιο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.212
Πόντοι
2.356
τι μπασταρδο κολοπαιδο....επειδη εχω κορη τωρα θα ημουν φυλακη
Κάτι εντελώς άσχετο και συγνώμη. Μιας και έχετε κόρη: Χθες βγηκα για καφέ με φίλο μου περίπου συνομίληκό μου. 38 ετών. Καθόμασταν έξω. Και όσα κορίτσια περνούσαν 14 - 17 ετών ήταν ντυμένα απίστευτα μίνι και φορέματα που με τίποτα δεν θα κατάλαβεις ότι είναι ανήλικες. Αυτές γονείς δεν έχουν;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
Μια βολτα να κανεις απο ινστα τικ-τοκ και λοιπές μαλακιες θα δεις ότι η νέα γενιά έχει καταστραφεί. Κριμα για το μέλλον της χωρας, αλλά καποιοι πρέπει να σερβίρουν τους κεντροΕυρωπαιους το καλοκαίρι. Καθε χρόνο και μικραίνει το ποσοστό παιδιων που σώζονται από το βούρκο της γενιάς τους

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.213
Πόντοι
206
Μια βολτα να κανεις απο ινστα τικ-τοκ και λοιπές μαλακιες θα δεις ότι η νέα γενιά έχει καταστραφεί. Κριμα για το μέλλον της χωρας, αλλά καποιοι πρέπει να σερβίρουν τους κεντροΕυρωπαιους το καλοκαίρι. Καθε χρόνο και μικραίνει το ποσοστό παιδιων που σώζονται από το βούρκο της γενιάς τους
Εμετική είναι η κατάσταση. Πρώην γκόμενα μου έλεγε έχεις ακριβό αυτοκίνητο, γιατί δεν ανεβάζεις στα social? Επίσης, σε κάθε ταξίδι, κάθε μέρα 20 φωτογραφίες και μετά να κάθεται να επιλέξει ποιες να ανεβάσει. Τις έλεγα δε γουστάρω να βγάζεις φωτογραφίες το/στο σπίτι μου και να τις ανεβάζεις και δε θα το κάνεις. Έφαγε σουτ με συνοπτικές διαδικασίες και με έκραζε ότι είμαι κομπλεξικός :confused::confused::confused:

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.439
Πόντοι
9.931
Κάτι εντελώς άσχετο και συγνώμη. Μιας και έχετε κόρη: Χθες βγηκα για καφέ με φίλο μου περίπου συνομίληκό μου. 38 ετών. Καθόμασταν έξω. Και όσα κορίτσια περνούσαν 14 - 17 ετών ήταν ντυμένα απίστευτα μίνι και φορέματα που με τίποτα δεν θα κατάλαβεις ότι είναι ανήλικες. Αυτές γονείς δεν έχουν;
Αστο τυπε εχουν γινει μπουρδέλα οι οικογένειες, ο πατέρας εχει και μια δικαιολογία οτι πρωτεύον ρολος του ειναι να φέρνει χρημα στο σπιτι, οι γυναίκα ειναι που κραταει την οικογένεια-σπιτι, ακόμα και αν δουλεύουν ο πρωτεύον ρολος τους ειναι το σωστο μεγάλωμα των παιδιών.

Βλεπω και εγω στην περιοχή μου (Νεα Σμυρνη) πολλά ξεβράκωτα πιτσιρίκια με κατι κολλητά μικροσκοπικά σορτσάκια που διαγραφουν πλήρως τον κωλο τους και κατι μπουστακια που με το ζορι καλύπτουν το μισο στήθος. Και οταν λεω πιτσιρικια μιλαω για 14-15΄.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom