Νέα

Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αθώος η Ένοχος …..Ξανά στην ομάδα η διακοπή συμβολαίου ;;

• Αθώος

• Ένοχος

• Να επιστρέψει

• Διακοπή συμβολαίου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Τα τσουλιά ήθελαν να πηδηχτούν με αράπηδες κι ύστερα κατήγγειλαν βιασμό! Πάλι καλά που τους έκοψε των δικαστών κι αφήσανε τον αράπη.
Ποινή για ψευδή καταγγελία ή μήνυση θα επιβληθεί στα τσουλιά?

Εγγρ.
7 Ιουλ 2021
Like
426
Πόντοι
21
ο τυπας αν ειναι αληθεια που δεν πηγε να την παρει....καλα ξηγηθηκε.....την εγραψε ευγε σε αυτην την ηλικια--
αν και αυτο παραμυθι μυριζει....αν θες να φυγεις παιρνεις ταξι....την ιδια μερα...
η την επομενη-----
στην αναγκη βγαινεις και παιρνεις το τραμ που λεει ο λογος....

Λέει δεν ήξερε τη διεύθυνση του σπιτιού για να καλέσει ταξί... Αλλά την ήξερε για να φωνάξει τον φίλο να τη παραλάβει φρεσκοπαρτουζωμένη.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Αν είχε γίνει το ίδιο σκηνικό πριν χρόνια.. Ο άλλος θα έμπαινε μέσα μόνο και μόνο επειδή θα τανε μαύρος

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Αν μιλάμε όλοι για το βίντεο στο https://www.bourdela.com/forum/threads/diafora-by-amjik-xal34.321718/ τότε μάλλον δεν είναι αυθεντικό. Αν δούμε εδώ https://www.enikos.gr/society/apokl...emedo-kai-ti-17chroni-sto-aftokinito/1664705/ το στόρυ που κυκλοφορεί από τη βραδιά, το αυτοκίνητο είναι εντελώς διαφορετικό. Αφήστε που στο υποτιθέμενο βίντεο το περιβάλλον μοιάζει μάλλον για ΗΠΑ. Εκτός αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω..
Αν αυτό είναι το βιντεάκι για το οποίο μιλάνε όλοι (και δεν υπάρχει κάτι άλλο), τότε είναι μουφα. Κάνει μπαμ ότι δεν είναι από Ελλάδα.

John69713

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2020
Like
15
Πόντοι
0
κανο εγω την κινηση αφου δεν την κανει αλλος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν δεις στις προηγούμενες σελίδες την παραπομπή μου και από άλλους λέμε πως δυστυχώς δεν είναι σχετικό αυτό το βίντεο με την υπόθεση

Edit: Ναι, συμφωνούμε

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: bookie

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Άλλη μια μέρα ντροπής για την ελληνική δικαιοσύνη.

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Ας γράψω και εγώ την γνώμη μου : Αρχικα για να είμαστε αντικειμενικοί δεν πρόκειται να μάθει ποτέ κανείς μας αν ο Σεμεδο βίασε την 17χρονη η αν η εν λόγω κοπέλα λέει ψέματα ..
Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι συμπεράσματα βγάλατε εσείς βλέποντας τις γκόμενες με τους μαύρους αλλά εγώ προσωπικά δεν διαφωτιστικά .. Αντίθετα το μόνο που έχω να πω είναι το εξής : Οι γκόμενες αυτες είναι η 17χρονη με την φίλη της η είναι απλά ένα βιντεάκι απο το εξωτερικό ? Επίσης στο βίντεο συμμετέχει η όχι ο Σεμεδο ?
Τελος πάντων για να μην τα πολυλογώ εγώ προσωπικά δεν ξέρω τι να πιστέψω (ούτε για το τι έγινε πραγματικά στην εν λόγω υπόθεση ούτε αν το βίντεο είναι αληθινό )

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ακομα παθενα ειναι δλδ ρε τυπε , αφου επουλωθηκε ...:think:
Επουλωθηκε ειπαμε τύπε, δεν ξανακολλησε
Οταν βγαζουμε ενα δοντι και επουλωνεται το ούλο, δεν ξαναβγαινει και το δοντι

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Όλοι είδαμε το Σεμεδο. Τη φάτσα του ,μάθαμε τι κάνει στο κρεβάτι του,τον είδαμε με χειροπέδες. Ο τύπος είναι βλάκας με περικεφαλαία ,αλλά του άξιζαν οι κατάρες και η διαπόμπευση ;

αν αποδειχθεί αθώος που για εκεί πάει,θα τιμωρηθεί η 17χρονη; Θα μάθουμε το όνομα της; Θα γίνει περίγελος όπως ο Σεμεδο;

ειπαμε υπάρχει πατριαρχία.
Ας της κανει μηνυση

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Όλοι είδαμε το Σεμεδο. Τη φάτσα του ,μάθαμε τι κάνει στο κρεβάτι του,τον είδαμε με χειροπέδες. Ο τύπος είναι βλάκας με περικεφαλαία ,αλλά του άξιζαν οι κατάρες και η διαπόμπευση ;

αν αποδειχθεί αθώος που για εκεί πάει,θα τιμωρηθεί η 17χρονη; Θα μάθουμε το όνομα της; Θα γίνει περίγελος όπως ο Σεμεδο;

ειπαμε υπάρχει πατριαρχία.
ελπιζω να πιεστει και να ομολογησει...αν λεει ψεμματα,εγω σαν σεναριο εχω αυτο στο μυαλο...
ηθελε πουτσα απο σεμεδο οχι και απο τους 2----
σιγουρα ο σεμεδο δεν βιασε...ομως πιαστηκε μαλακας στην καυλα της στιγμης...ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ να σκεφτει...αλλα μαλλον δεν σκεφτεται...στο μυαλο του ειχε αλλο ενα γκομενακι στο καυλι μου---ειμαι θεος!!!κτλ--
το μηνημα που ζηταει 15 χηνες....κ αυτο μεχρι να αποδειχτει αληθινο δεν ξερουμε---
------------
τα σιγουρακια.....
16 χρονα για την φημη,μοστρα θα κανουν τα παντα, και δεν μιλαμε για χατζηγιαννη τραγουδιστη που εχεις κ βιωμα /δεσιμο την μουσικη...λεμε τυχαια ενα ονομα---
μην ξεχναμε οτι εχουν ποτισει απο το 90+++ τις κοπελες οτι τιποτα δεν ειναι κακο...π.χ να λες πηρες αραπικη ψωλη=ρατσισμος....απο την αλλη ειναι η πραγματικοτητα..θελουν να δοκιμασουν τα παντα-γρηγορα και κυριως χωρις κοπο-
αλλο να μαζευεις λεφτα 1 χρονο για μυκονο κ αλλο ολα τζαμπα-

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα τον είχαν κρεμάσει όλοι

ο αραπης μετανάστης που βιάσε το αθώο κορίτσι
οχι πλεον....ολοι.....μπορει να λεγαν τα ηθελε.....ο σεμεδο ΠΟΥΛΑΕΙ..η ιστορια...
σκεψου πχ να την πηδαγε μονος στο μπαμ=μπαμ....παραλια ωροπου με γνωριμια 20λεπτου κανεις δεν θα τον πιστευε..ποτε...
----εδω υπαρχει αρχη και τελος ολοκληρη μερα-

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
10k γιατι εδωσε?
Αν δε τα ειχε δε θα εβγαινε ελευθερος?

Διαφωτησε με
εγγυηση σε καθε μαλακια πως ζουνε ολοι.....δικαστικο μπουρδελο...τα παραβολα η μαστιγα....
--------------------------------------------
ο βασικοτερος λογος κατηφορας η δικαιοσυνη...η μαφια μπροστα τους παιδικη χαρα-
ου μπλεξεις φιλε.....σε μαδανε με τον νομο---και τΑ 10 πιστεψε το λιγα ηταν---

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα τον είχαν κρεμάσει όλοι

ο αραπης μετανάστης που βιάσε το αθώο κορίτσι
Ναι είδαμε κ με τον Πακιστανό που άφησε το κοριτσάκι φυτό πριν 10 χρόνια τί του έκαναν.

Άσε μας ρε τύπε.

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
21
Εγώ θεωρώ οτι η φάση είναι πολύ πιο απλή...

Η πιτσιρίκα γύρισε στο σπίτι ξημερώματα, θα της τα είχε μαζεμένα η μάνα της ξέρω γω, την άρπαξε απο το μαλλί, που ήσουν ρε μαλακισμένο μέχρι τέτοια ώρα και τι να της πει η μικρή;
Μαμά, άστα, με βίασε ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού...
Κόκκαλο η μάνα, αποφασίζει να δείξει επιτέλους οτι είναι καλή μάνα, γιατί μέχρι τότε έιναι το απόλυτο μηδέν και την τρέχει στα αστυνομικά τμήματα..

Απλά μαθηματικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom