You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 302K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 209012
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2021
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
ο τυπας αν ειναι αληθεια που δεν πηγε να την παρει....καλα ξηγηθηκε.....την εγραψε ευγε σε αυτην την ηλικια--
αν και αυτο παραμυθι μυριζει....αν θες να φυγεις παιρνεις ταξι....την ιδια μερα...
η την επομενη-----
στην αναγκη βγαινεις και παιρνεις το τραμ που λεει ο λογος....
Λέει δεν ήξερε τη διεύθυνση του σπιτιού για να καλέσει ταξί... Αλλά την ήξερε για να φωνάξει τον φίλο να τη παραλάβει φρεσκοπαρτουζωμένη.
Αν αυτό είναι το βιντεάκι για το οποίο μιλάνε όλοι (και δεν υπάρχει κάτι άλλο), τότε είναι μουφα. Κάνει μπαμ ότι δεν είναι από Ελλάδα.Αν μιλάμε όλοι για το βίντεο στο https://www.bourdela.com/forum/threads/diafora-by-amjik-xal34.321718/ τότε μάλλον δεν είναι αυθεντικό. Αν δούμε εδώ https://www.enikos.gr/society/apokl...emedo-kai-ti-17chroni-sto-aftokinito/1664705/ το στόρυ που κυκλοφορεί από τη βραδιά, το αυτοκίνητο είναι εντελώς διαφορετικό. Αφήστε που στο υποτιθέμενο βίντεο το περιβάλλον μοιάζει μάλλον για ΗΠΑ. Εκτός αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω..
Αν δεις στις προηγούμενες σελίδες την παραπομπή μου και από άλλους λέμε πως δυστυχώς δεν είναι σχετικό αυτό το βίντεο με την υπόθεσηκανο εγω την κινηση αφου δεν την κανει αλλος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Edit: Ναι, συμφωνούμε
Τελευταία τροποποίηση:
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 2.646
Άλλη μια μέρα ντροπής για την ελληνική δικαιοσύνη.
Ας γράψω και εγώ την γνώμη μου : Αρχικα για να είμαστε αντικειμενικοί δεν πρόκειται να μάθει ποτέ κανείς μας αν ο Σεμεδο βίασε την 17χρονη η αν η εν λόγω κοπέλα λέει ψέματα ..
Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι συμπεράσματα βγάλατε εσείς βλέποντας τις γκόμενες με τους μαύρους αλλά εγώ προσωπικά δεν διαφωτιστικά .. Αντίθετα το μόνο που έχω να πω είναι το εξής : Οι γκόμενες αυτες είναι η 17χρονη με την φίλη της η είναι απλά ένα βιντεάκι απο το εξωτερικό ? Επίσης στο βίντεο συμμετέχει η όχι ο Σεμεδο ?
Τελος πάντων για να μην τα πολυλογώ εγώ προσωπικά δεν ξέρω τι να πιστέψω (ούτε για το τι έγινε πραγματικά στην εν λόγω υπόθεση ούτε αν το βίντεο είναι αληθινό )
Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι συμπεράσματα βγάλατε εσείς βλέποντας τις γκόμενες με τους μαύρους αλλά εγώ προσωπικά δεν διαφωτιστικά .. Αντίθετα το μόνο που έχω να πω είναι το εξής : Οι γκόμενες αυτες είναι η 17χρονη με την φίλη της η είναι απλά ένα βιντεάκι απο το εξωτερικό ? Επίσης στο βίντεο συμμετέχει η όχι ο Σεμεδο ?
Τελος πάντων για να μην τα πολυλογώ εγώ προσωπικά δεν ξέρω τι να πιστέψω (ούτε για το τι έγινε πραγματικά στην εν λόγω υπόθεση ούτε αν το βίντεο είναι αληθινό )
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
ακομα παθενα ειναι δλδ ρε τυπε , αφου επουλωθηκε ...Ρηξεις τοσο παλιες ωστε να εχουν επουλωθει
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Επουλωθηκε ειπαμε τύπε, δεν ξανακολλησεακομα παθενα ειναι δλδ ρε τυπε , αφου επουλωθηκε ...
Οταν βγαζουμε ενα δοντι και επουλωνεται το ούλο, δεν ξαναβγαινει και το δοντι
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Απολυτως σωστη αποφαση και μπραβο στην ελληνικη δικαιοσυνηΆλλη μια μέρα ντροπής για την ελληνική δικαιοσύνη.
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Μπουρδελιαρηδες οι δικαστέςΑπολυτως σωστη αποφαση και μπραβο στην ελληνικη δικαιοσυνη
Αντιλήφθηκαν αμέσως τα πουτανακια ?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ας της κανει μηνυσηΌλοι είδαμε το Σεμεδο. Τη φάτσα του ,μάθαμε τι κάνει στο κρεβάτι του,τον είδαμε με χειροπέδες. Ο τύπος είναι βλάκας με περικεφαλαία ,αλλά του άξιζαν οι κατάρες και η διαπόμπευση ;
αν αποδειχθεί αθώος που για εκεί πάει,θα τιμωρηθεί η 17χρονη; Θα μάθουμε το όνομα της; Θα γίνει περίγελος όπως ο Σεμεδο;
ειπαμε υπάρχει πατριαρχία.
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση ??Ας της κανει μηνυση
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.586
Που είμαστε τύπε, άγρια Δύση του 1900;Αν είχε γίνει το ίδιο σκηνικό πριν χρόνια.. Ο άλλος θα έμπαινε μέσα μόνο και μόνο επειδή θα τανε μαύρος
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
ελπιζω να πιεστει και να ομολογησει...αν λεει ψεμματα,εγω σαν σεναριο εχω αυτο στο μυαλο...Όλοι είδαμε το Σεμεδο. Τη φάτσα του ,μάθαμε τι κάνει στο κρεβάτι του,τον είδαμε με χειροπέδες. Ο τύπος είναι βλάκας με περικεφαλαία ,αλλά του άξιζαν οι κατάρες και η διαπόμπευση ;
αν αποδειχθεί αθώος που για εκεί πάει,θα τιμωρηθεί η 17χρονη; Θα μάθουμε το όνομα της; Θα γίνει περίγελος όπως ο Σεμεδο;
ειπαμε υπάρχει πατριαρχία.
ηθελε πουτσα απο σεμεδο οχι και απο τους 2----
σιγουρα ο σεμεδο δεν βιασε...ομως πιαστηκε μαλακας στην καυλα της στιγμης...ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ να σκεφτει...αλλα μαλλον δεν σκεφτεται...στο μυαλο του ειχε αλλο ενα γκομενακι στο καυλι μου---ειμαι θεος!!!κτλ--
το μηνημα που ζηταει 15 χηνες....κ αυτο μεχρι να αποδειχτει αληθινο δεν ξερουμε---
------------
τα σιγουρακια.....
16 χρονα για την φημη,μοστρα θα κανουν τα παντα, και δεν μιλαμε για χατζηγιαννη τραγουδιστη που εχεις κ βιωμα /δεσιμο την μουσικη...λεμε τυχαια ενα ονομα---
μην ξεχναμε οτι εχουν ποτισει απο το 90+++ τις κοπελες οτι τιποτα δεν ειναι κακο...π.χ να λες πηρες αραπικη ψωλη=ρατσισμος....απο την αλλη ειναι η πραγματικοτητα..θελουν να δοκιμασουν τα παντα-γρηγορα και κυριως χωρις κοπο-
αλλο να μαζευεις λεφτα 1 χρονο για μυκονο κ αλλο ολα τζαμπα-
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
οχι πλεον....ολοι.....μπορει να λεγαν τα ηθελε.....ο σεμεδο ΠΟΥΛΑΕΙ..η ιστορια...Αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα τον είχαν κρεμάσει όλοι
ο αραπης μετανάστης που βιάσε το αθώο κορίτσι
σκεψου πχ να την πηδαγε μονος στο μπαμ=μπαμ....παραλια ωροπου με γνωριμια 20λεπτου κανεις δεν θα τον πιστευε..ποτε...
----εδω υπαρχει αρχη και τελος ολοκληρη μερα-
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
10k γιατι εδωσε?Ας της κανει μηνυση
Αν δε τα ειχε δε θα εβγαινε ελευθερος?
Διαφωτησε με
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
εγγυηση σε καθε μαλακια πως ζουνε ολοι.....δικαστικο μπουρδελο...τα παραβολα η μαστιγα....10k γιατι εδωσε?
Αν δε τα ειχε δε θα εβγαινε ελευθερος?
Διαφωτησε με
--------------------------------------------
ο βασικοτερος λογος κατηφορας η δικαιοσυνη...η μαφια μπροστα τους παιδικη χαρα-
ου μπλεξεις φιλε.....σε μαδανε με τον νομο---και τΑ 10 πιστεψε το λιγα ηταν---
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.586
Ναι είδαμε κ με τον Πακιστανό που άφησε το κοριτσάκι φυτό πριν 10 χρόνια τί του έκαναν.Αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα τον είχαν κρεμάσει όλοι
ο αραπης μετανάστης που βιάσε το αθώο κορίτσι
Άσε μας ρε τύπε.
Εγώ θεωρώ οτι η φάση είναι πολύ πιο απλή...
Η πιτσιρίκα γύρισε στο σπίτι ξημερώματα, θα της τα είχε μαζεμένα η μάνα της ξέρω γω, την άρπαξε απο το μαλλί, που ήσουν ρε μαλακισμένο μέχρι τέτοια ώρα και τι να της πει η μικρή;
Μαμά, άστα, με βίασε ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού...
Κόκκαλο η μάνα, αποφασίζει να δείξει επιτέλους οτι είναι καλή μάνα, γιατί μέχρι τότε έιναι το απόλυτο μηδέν και την τρέχει στα αστυνομικά τμήματα..
Απλά μαθηματικά
Η πιτσιρίκα γύρισε στο σπίτι ξημερώματα, θα της τα είχε μαζεμένα η μάνα της ξέρω γω, την άρπαξε απο το μαλλί, που ήσουν ρε μαλακισμένο μέχρι τέτοια ώρα και τι να της πει η μικρή;
Μαμά, άστα, με βίασε ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού...
Κόκκαλο η μάνα, αποφασίζει να δείξει επιτέλους οτι είναι καλή μάνα, γιατί μέχρι τότε έιναι το απόλυτο μηδέν και την τρέχει στα αστυνομικά τμήματα..
Απλά μαθηματικά