Νέα

Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αθώος η Ένοχος …..Ξανά στην ομάδα η διακοπή συμβολαίου ;;

• Αθώος

• Ένοχος

• Να επιστρέψει

• Διακοπή συμβολαίου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.287
Πόντοι
2.586
Και εγώ καπλαμά το έχω ακούσει αλλά δεν βγάζει νόημα.

Καπαμάς είναι το φαγητό, καπλαμάς είναι φέτα ξύλου. Ο καμπλαμάς είναι παράφραση.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.524
Πόντοι
8.815
Η Ελενα το λεει καπλαμα, καπλαμα θα το λεμε ολοι λοιπον!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Καμια αποδειξη θα υπαρχει γενικα?

Η θα μεινουμε στα νιωθω και αισθανομαι?
Ε τι αποδειξη? Κλασικη ιστορια.
Η συνευρεση δεν αμφισβητειται.
Αμυχες δεν υπαρχουν γιατι λεει αυτη ηταν λιωμα και δεν μπορουσε να παλεψει.
Απο τα γυρω-γυρω θα πρεπει να βγει συμπερασμα.
Και το ενα γυρω-γυρω ειναι οτι μια 17χρονη αντι να ειναι σπιτι της στις 4 το πρωι, ηταν στο σπιτι ενος μαυρου ποδοσφαιριστη τυφλα στο μεθυσι
Το πρωι την βρηκε πηδημενη.
Και εχουμε και κατι μηνυματα στα κινητα.
Παρε το αυγο και κουρευτο. Σε αυτες τις περιπτωσεις παιζει μεγαλο ρολο και η επικοινωνια του δικαστη με τους εμπλεκομενους για να βγει συμπερασμα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
αλεξ μπεσα τωρα

θα πηγαινες για υπερασπιση?

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την πολυσέλιδη κατάθεση της 17χρονης στις Αρχές, για τα όσα καταγγέλλει πως της έκανε ο Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού στο σπίτι του, μαζί με τον 40χρονο Νιγηριανό.
Σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως για το βράδυ που κατήγγειλε πως βιάστηκε η 17χρονη κοπέλα από τον Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού και τον 40χρονο Νιγηριανό καλλιτεχνικό μάνατζερ. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το dikastikoreportaz.gr και ο Πέτρος Κουσουλός, η κοπέλα στην πολυσέλιδη κατάθεσή της αναφέρει πως έλεγε ξανά και ξανά «όχι» στους δύο άνδρες, οι οποίοι δεν πτοήθηκαν και τη βίασαν μέσα στο δωμάτιο με το κουκλόσπιτο της κόρης του Πορτογάλου!
Μάλιστα, αποκαλύπτονται και μηνύματα της φίλης της κοπέλας που πήρε από τον Σεμέδο και που της έγραφε πως “Δεν είναι αυτό που νομίζεις” και “Δεν θα το ξανακάνω, ήταν λάθος, το ξέρω, συγγνώμη”.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο dikastikoreportaz.gr:
Προκύπτουν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως ότι η νεαρή κοπέλα δεν γνώριζε ούτε τον Σεμέδο, ούτε τον μάνατζερ αλλά τους συνάντησε στο “La Gomme” της Γλυφάδας μετά από την προτροπή της 16χρονης φίλης της η οποία αποτελεί και μάρτυρα στην υπόθεση. Το δεύτερο στοιχείο, όπως αποκαλύψαμε εχτές αλλά και βάσει όσων ισχυρίζεται η φίλη της, είναι ότι η 17χρονη ήταν σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας κατανάλωσης αλκοόλ ενώ φέρεται να κακοποιήθηκε ενώ κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα. “Έλέγα όχι, όχι άσε με, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα” αναφέρει χαρακτηριστικά. Το τρίτο και πλέον σημαντικό είναι ότι με την κατάθεση της 17χρονης συμπλέει και η 16χρονη φίλη της (σ.σ. είναι εκείνη που γνώριζε τον Σεμέδο και τον μάνατζερ) η οποία μάλιστα επέδειξε μηνύματα τα οποία της έστειλε ο Πορτογάλος αμυντικός, μετά την φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση, στα οποία έγραφε “Δεν είναι αυτό που νομίζεις” και “Δεν θα το ξανακάνω, ήταν λάθος, το ξέρω, συγγνώμη”.

Από το υλικό της δικογραφίας προκύπτει ότι η φερόμενη υπόθεση βιασμού δεν θα είχε αποκαλυφθεί εάν η μάνα της 17χρονης δεν την “ψάρευε” λέγοντας ότι μαζί με τη νονά της είχαν χακάρει το κινητό της. Το φερόμενο θύμα κατέθεσε ότι δεν είχε σκοπό να αποκαλύψει τι συνέβη, ότι δεν ήθελε να κάνει καταγγελία. “…Δεν ήθελα όλο αυτό το πράγμα αλλά μου είπε ότι μου χάκαρε το κινητό και ότι ξέρει, μου λέει “ξέρω τι έχει γίνει” και της είπε “ξέρεις ότι με βίασαν” και έτσι το έμαθε…”. Από την πλευρά της η μητέρα της 17χρονης κατέθεσε ότι όταν είδε την κόρη της προβληματισμένη, της είπε ότι εκείνη και η νονά της “χάκαραν” το κινητό της και ήξεραν τι είχε συμβεί. Τότε, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας, η 17χρονη αποκάλυψε ότι βιάστηκε τόσο από τον μάνατζερ όσο και από τον αμυντικό του Ολυμπιακού, καθώς και ότι έχει αποκαλύψει τα πάντα σε μια κολλητή της φίλη, την Μαριλή.

Η μαρτυρία σοκ

Στην πολυσέλιδη κατάθεσή της ενώπιον του πραγματογνώμονα-ψυχολόγου του Ανηλίκων το φερόμενο θύμα κατέθεσε τα πάντα με συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Όπως είπε την Παρασκευή το βράδυ ήρθε η 16χρονη φίλη της από το σπίτι και της πρότεινε να βγουν με κάτι γνωστούς της στο La Gomme της Γλυφάδας. Το φερόμενο θύμα ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε κανέναν. “Εκεί πέρα ήταν ο Τζεφ (σ.σ. ο μάνατζερ) και ένας άλλος φίλος του και μετά ήρθε ο Σεμέδο, μαζί με έναν άλλον φίλο του και μπήκαμε στο αμάξι για να πάμε σε ένα κλαμπ στον Ωρωπό… Πήγαμε στον Ωρωπό καθίσαμε με άλλον κόσμο, ήμασταν μεγάλη παρέα και εκεί πέρα στον Ωρωπό τραγουδούσε ο MADCLIP γι αυτό είχαμε πάει, ο Τζεφ είναι μάνατζέρ του, Και καθόμασταν όλοι μαζί, ήπιαμε, εγώ ήπια παραπάνω απότι έπρεπε…”.

Η 17χρονη κατέθεσε ότι λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα εκείνη, η φίλη της, ο Σεμέδο και ο μάνατζερ επέστρεψαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. Εκείνη πήγε για ύπνο γιατί ήταν ζαλισμένη και δεν αισθανόταν καλά.

Βιασμός

Το φερόμενο θύμα, όπως αποκάλυψε το dikastikoreportaz, κατέθεσε ότι κοιμόταν όταν στο δωμάτιο εισέβαλε ο μάνατζερ. “Εμένα με ξύπνησε ο Τζέφ βασικά και άρχισε να με ενοχλεί και εγώ του έλεγα όχι, όχι, εεε και με βίασε κανονικά. Εγώ συνέχισα να του λέω όχι, όχι, άσε με, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Άνοιξε ο Σεμέδο την πόρτα, μας είδε και την ξανάκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ο Σεμέδο “σας είδα και το ήθελες” και το κάνω “όχι ξέρω εγώ”, έξλαιγα με λυγμούς και μετά πήρα τον φίλο μου να έρθει να με πάρει…Αλλά εγώ ήμουν ακόμα χάλια και λογικά δεν έβγαζα και πολύ νόημα επειδή μου είπε “δεν ξέρω τι έχεις πιει, δεν ξέρω τι κάνεις, δεν καταλαβαίνω…”.
Η νεαρή γυνάικα επεσήμανε στη συνέχεια ότι στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής αλλά και η φίλη της της πρότειναν να κοιμηθεί και πάλι. Εκείνη όμως δεν μπορούσε και επικοινώνησε με μια άλλη φίλη της περιγράφοντας τον βιασμό της. “…Μου είπε εάν θέλω να μου καλέσει ταξί, να έρθω σπίτι, της είπα “δεν θέλω να αφήσω την φίλη μου μόνη της, επειδή δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της μήπως την πειράξει κανείς, αλλά και επειδή πήγαμε μαζί, μαζί έπρεπε να γυρίσουμε…”.

Ο Σεμέδο

Στη συνέχεια της συγκλονιστικής περιγραφής το φερόμενο θύμα αναφέρει ότι ακολούθως την πήρε και πάλι ο ύπνος. Τότε μπήκε στο δωμάτιο ο Σεμέδο και κλείδωσε την πόρτα. “Έκανε το ίδιο πράγμα. Η φίλη μου ήταν απέξω, άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο ότι δεν θέλω και η φίλη μου δεν μπορούσε να μπει μέσα επειδή ήταν κλειδωμένα! Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι όπως μπορούσα, ήταν και οι δύο ψηλοί, όπως μπορούσα έφυγα και ξεκλείδωσε την πόρτα ο Σεμέδο και πήγα και κάθισα στο μπαλκόνι…”.
Η 17χρονη επεσήμανε ότι εκτός από την 16χρονη φίλη της και την κολλητή της το εκμηστηρεύθηκε και στην αδερφή της. “Ένιωθα σαν να παραβιάζουν, γενικά ήταν πολύ άσχημο, ειδικά την πρώτη φορά, δηλαδή επειδή κοιμόμουνα και ξύπνησα και αυτός μου μίλαγε κιόλας ήταν πολύ αηδία…Και θυμάμαι μετά να κλαίω και να μου λέει “το ήθελες” και εγώ του έλεγα “no,no,no”. Και απλά ήταν πολύ άσχημο επειδή θυμάμαι ο Σεμέδο να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά, να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του που είχε μεγάλο, μου λέει πέσε κοιμήσου με αυτό, πάρτο αγκαλίτσα, δεν έγινε κάτι” και μετά να μπαίνει και να κάνει το ίδιο πράγμα. Και μπήκε, μπήκε και κλείδωσε την πόρτα, δηλαδή, μπήκε για να κάνει το ίδιο πράγμα…”.

• Ερώτηση: “Όταν τους έλεγες ότι δεν ήθελες τι σου έλεγαν”;
  • Απ: “Δεν μου έλεγαν κάτι. Τους ελεγα… Τους είπα πολλές φορές όχι, όχι, όχι, ε τους είπα δεν θέλω, όλα στα αγγλικά βέβαια. Ε τους είπα ότι έχω αγόρι, σταματήστε, τους είπα άστε με, αυτά νομίζω…”.
δεν το διαβασα ολο στο σπιτι πηγαν 2 κοριτσια ετσι??
και γαμησαν μονο την μια???
με μαρτυρα αλλη σε αλλο δωματιο?
δεν γινονται αυτα....
---------------------------------------------
μια οταν δεν σε ξερει καλα δεν εχει πιει δεν ερχεται σπιτι σου...----
αλλα απο την αλλη αν εισαι 17 +με φιλη ισως να σκεφτονταν αλλιως..
---------------
αν ηταν κορη μου στις 4 δεν θα γυρναγε σπιτι---

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ε τι αποδειξη? Κλασικη ιστορια.
Η συνευρεση δεν αμφισβητειται.
Αμυχες δεν υπαρχουν γιατι λεει αυτη ηταν λιωμα και δεν μπορουσε να παλεψει.
Απο τα γυρω-γυρω θα πρεπει να βγει συμπερασμα.
Και το ενα γυρω-γυρω ειναι οτι μια 17χρονη αντι να ειναι σπιτι της στις 4 το πρωι, ηταν στο σπιτι ενος μαυρου ποδοσφαιριστη τυφλα στο μεθυσι
Το πρωι την βρηκε πηδημενη.
Και εχουμε και κατι μηνυματα στα κινητα.
Παρε το αυγο και κουρευτο. Σε αυτες τις περιπτωσεις παιζει μεγαλο ρολο και η επικοινωνια του δικαστη με τους εμπλεκομενους για να βγει συμπερασμα
η καταθεση ....και σωστες ερωτησεις απο μπατσους ειναι το Α ΚΑΙ Ω....
ΣΕ τι αντιφασεις θα πεσει-

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Ετσι. Στην συγχρονη "ανακριτικη", ισως το βασικοτερο στοιχειο ειναι ο τροπος απαντησεων και η σταση σωματος σε συγκεκριμενες ερωτησεις, ειναι ολοκληρη επιστημη.

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.972
την άλλη την κοπέλα δηλαδή δεν την ....βίασαν, τί ήταν η τσατσά: αλήθεια τώρα, παιδιά δεν την πιστεύω.

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.972
την άλλη την κοπέλα δηλαδή δεν την ....βίασαν, τί ήταν η τσατσά: αλήθεια τώρα, παιδιά δεν την πιστεύω.
αλητείες. Nα μας πεί η άλλη κοπέλα γιατί δεν την βίασαν κι αυτή, οι αλήτες, ε οι αλήτες; τί δεν ήταν ωραία; ρε τι γίνεται με τα κούτσκα, όλο παγαποντιά για φράγκα.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
-2 γκομενες σε ενα σπιτι....που η ΜΙΑ κοιμαται η αλλη ξυπνια...
ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΖΙ----ειτε κοιμαται η μια ειτε οχι....
οι γκομενες απο τα 15 παντα πανε κ τουαλετα μαζι για ασφαλεια--------
----------------------------
αφου την βιασε ο 40αρης μετα βγηκε και η φιλη της που την ειδε να κλαιει ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ---
ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΑΝ και την αλλη αλλα μονο αυτη-
ο μανατζερ την γαμησε με ξεκλειδωτη πορτα και ο σεμεδο με κλειδωμενη....
---------------
χακαρισμα στο κινητο απο μια μητερα 45+....και την ψαρεψε ετσι....
πολλα κενα πολλα ερωτηματα....
και μετα ο σεμεδο εστελνε μηνυματα που μπορουσαν να τον καψουν η νομιζε οτι θα την τουμπαρει??
ασχετα μηνυση μονο ο φοβος απο τους γονεις της φτανει μην γινει ρομπα---
--------------
υπευθηνοι και οι γονεις της 16χρονης....
ξαναγραφω μεγας μαλακας ο σεμεδο που δεν την εβαλε σε ενα ταξι.....
το εχω αγορι οταν βγηκε εως τις 4 και μπηκε σε ξενο αμαξι τοτε δεν την ενοιαζε...το οτι κοιμηθηκε σε ξενο σπιτι κτλ....
υπαρχει παντα η πιθανοτητα να λεει αληθεια και μεταξυ μεθυσιου και πραγματικοτητας να τα μπερδευει...
αν ηταν τελειως λιωμα δεν θα θυμονταν αρκετες λεπτομερειες σιγουρα---
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αλητείες. Nα μας πεί η άλλη κοπέλα γιατί δεν την βίασαν κι αυτή, οι αλήτες, ε οι αλήτες; τί δεν ήταν ωραία; ρε τι γίνεται με τα κούτσκα, όλο παγαποντιά για φράγκα.
να βγεις με τον σεμεδο...

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Η κοπελα που εβγαλε ο Χιος μαλλον δεν ειναι αυτη. Βρηκα φωτο απο FB απο το 2020 οταν εγινε 18.
Ντετεκτιβ ΠετροςΜπου

Συνημμένα

• Captur2e.JPG
    Captur2e.JPG
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 179
  • 87218873_185536136045408_7537633652763525120_n.jpg
    87218873_185536136045408_7537633652763525120_n.jpg
    138,7 KB · Εμφανίσεις: 176

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
και τι λένε οτι είναι 17?
Το οτι η κοπελα που κατηγορει το Σεμεδο ειναι 17 νομιζω οτι ειναι σιγουρο (οσο μπορει να ειναι σιγουρο με τις μαλακιες που βγαζουν τα ΜΜΕ). Αρα η κοπελα που εβγαλε ο Χιος δεν ειναι αυτη

socratis969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2021
Κριτικές
8
Like
711
Πόντοι
301
θα βρει ο σειρηνακης ενα ΑΦΡΙΚΑΝΟ του δινει μπλουζα σεμεδο βρισκει μια 18χρονη και η τσοντα ετοιμη...
στην καλυτερη παιζει αυτη για να ξοφλησει τον σεμεδο για συκοφαντια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μια φωτο?
Πουλά την ιδέα στον σειρηνακη να βγάλεις και εσύ κάνα φράγκο...ένας πιασαρικος τίτλος λείπει μόνο

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.367
Πόντοι
1.056
Να τολμησω μια προβλεψη
Ο Σεμεδο δεν θα προφυλακισθει
Γιατί θεωρείς ότι δεν θα προφυλακιστεί;
Πάντως για τον ίδιο ακούγεται ότι είχε γίνει και πριν λίγους μήνες καταγγελία για απόπειρα βιασμού και ξυλοδαρμό 25χρονης αλλοδαπής. Αν ισχύει, την "πουτσησε" ο συγκεκριμένος.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.367
Πόντοι
1.056
Η κοπελα που εβγαλε ο Χιος μαλλον δεν ειναι αυτη. Βρηκα φωτο απο FB απο το 2020 οταν εγινε 18.
Ντετεκτιβ ΠετροςΜπου
Καλά ο Χίος συνήθως μαλακίες βγάζει. Είναι γνωστό αυτό.
Η "πραγματική" φωτογραφία της 17χρονης μάλλον πρέπει να είναι αυτή που ανέβασε με πίξελ στο πρόσωπο ένας συμφορουμιτης. Αυτή με τις βυζάρες που ποζάρει μέσα σε ένα ασανσέρ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom