Νέα

Angelina Valentine

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kazabuburas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
398
Πόντοι
36
Angelina_Valentine-young-stunning-sexy-before-smoking-hot-soft-chickipedia-lovely-skin_thumb_585x795.jpg

Mια χαρα μουνι ηταν

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μαλακα βαζελε εχεις δικιο,σε αυτη την φωτο το βυζι της ειναι σαν γαμω το σπιτι της
tumblr_lyzh4sMEjN1r4w4fbo1_500.jpg

οι θηλες της μου φερνουν στη μνημη παλιο τρακαρισμα με μηχανη ετσι σκατα ειχαν γινει οι ζαντες  :S

Επισκέπτης
:2funny:

αα μπράβο

Τα δικά μ πλαστικά βυζιά είναι υπεργαμάτα ζηλιάρα

γούστα ...
όπως κ η Aletta Ocean πριν ήταν μια αδιάφορη κοπελίτσα φούσκωσε από παντού κ ήρθε η επιτυχία , νταξ ξέρω γω έτσι είναι τ πορνό

άρα δεν αρνείσαι ότι είσαι η πόρνη Ηλέκτρα! :birdman: :2on1:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
:2funny:

όπως κ η Aletta Ocean πριν ήταν μια αδιάφορη κοπελίτσα φούσκωσε από παντού κ ήρθε η επιτυχία , νταξ ξέρω γω έτσι είναι τ πορνό
δεν διαφωνω γουστα ειναι αυτα οταν ημουν πιτσιρικας τα εβλεπα ολα ιδια
τωρα ειναι διαφορετικα
το 70% των πορνοσταρ εχει βαλει ψευτικα βυζια εμενα μου αρεσουν ποιο πολυ το υπολοιπο 30%
Jelena Jensen Whitney Stevens Gianna Michaels Missy Monroe Sara Stone κλπ κλπ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τωρα ειναι διαφορετικα
το 70% των πορνοσταρ εχει βαλει ψευτικα βυζια εμενα μου αρεσουν ποιο πολυ το υπολοιπο 30%

βαλε και σασα τυπε βαλε και σασα

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Το χειροτερο τατου ever,μαζι με αυτο.
http://[URL unfurl="true"]www.bustybrunettes.eu/gallery/adrenalynn-bigtitsroundasses/adrenalynn-12.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

χαχα αυτό γαμεί ρε

[QUOTE="kompe, post: 3805880"]
τωρα ειναι διαφορετικα
[/quote]

ναι προφανώς οι φυσικές βυζάρες είναι καλύτερες , όσες βάζουν έχουν κάτι καημένα βυζάκια π τ λυπάσαι  *P
πχ σασα , στόγια κ λίγεεες ακόμα είναι μεν άβυζες αλλά δεν έχουν άσχημο στήθος ...

Επισκέπτης
ναι προφανώς οι φυσικές βυζάρες είναι καλύτερες , όσες βάζουν έχουν κάτι καημένα βυζάκια π τ λυπάσαι  *P
πχ σασα , στόγια κ λίγεεες ακόμα είναι μεν άβυζες αλλά δεν έχουν άσχημο στήθος ...
Το παν στο πλαστικο βυζι ειναι να ταιριαζει με τον σωματοτυπο του της κοπελας,στην περιπτωση μας εχουμε ενα κοριτσι λεπτο με δισαναλογα τσαρουχωτα βυζια.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
χαχα αυτό γαμεί ρε

αυτη η μοδα με τα fake boobs Ξεκινησε την δεκαετια του 90 και ανθησε την δεκαετια του 2000
πιστευω πως σιγα σιγα γυρναμε στα natyral παλι θυμαμαι στα νιατα μου  ειχα φαει κολλημα με μια πιτσιρικα που την ειχα δει σε ελαχιστες σκηνες
christine young την λεγανε αλλα την εκανε γρηγορα απο την βιομηχανια του Πορνο ποιος ξερει μπορει να παντρευτηκε  :P

Επισκέπτης
αυτη η μοδα με τα fake boobs Ξεκινησε την δεκαετια του 90 και ανθησε την δεκαετια του 2000
πιστευω πως σιγα σιγα γυρναμε στα natyral παλι θυμαμαι στα νιατα μου  ειχα φαει κολλημα με μια πιτσιρικα που την ειχα δει σε ελαχιστες σκηνες
christine young την λεγανε αλλα την εκανε γρηγορα απο την βιομηχανια του Πορνο ποιος ξερει μπορει να παντρευτηκε  :P
Σαν ανηλικη ηταν

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Το παν στο πλαστικο βυζι ειναι να ταιριαζει με τον σωματοτυπο του της κοπελας,στην περιπτωση μας εχουμε ενα κοριτσι λεπτο με δισαναλογα τσαρουχωτα βυζια.

Χάνουνε τ μέτρο μωρέ τ είπα κ πρίν έτσι είναι ο χώρος ξέρω γω , υπερβολή φουλ , περφόρμερ είναι
όμως με την πρώτη προσθετική ήταν μια χαρά θα ψάξω μήπως βρω φωτός

πιστευω πως σιγα σιγα γυρναμε στα natyral παλι θυμαμαι στα νιατα μου  ειχα φαει κολλημα με μια πιτσιρικα που την ειχα δει σε ελαχιστες σκηνες
christine young την λεγανε αλλα την εκανε γρηγορα απο την βιομηχανια του Πορνο ποιος ξερει μπορει να παντρευτηκε  :P

+1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom