You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Angelina Valentine
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kazabuburas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 136
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Μαλακα βαζελε εχεις δικιο,σε αυτη την φωτο το βυζι της ειναι σαν γαμω το σπιτι της
οι θηλες της μου φερνουν στη μνημη παλιο τρακαρισμα με μηχανη ετσι σκατα ειχαν γινει οι ζαντες :S
Επισκέπτης
αα μπράβο
Τα δικά μ πλαστικά βυζιά είναι υπεργαμάτα ζηλιάρα
γούστα ...
όπως κ η Aletta Ocean πριν ήταν μια αδιάφορη κοπελίτσα φούσκωσε από παντού κ ήρθε η επιτυχία , νταξ ξέρω γω έτσι είναι τ πορνό
άρα δεν αρνείσαι ότι είσαι η πόρνη Ηλέκτρα!
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Mια χαρα μουνι ηταν
εδώ πρέπει να είχε κάνει τις πρώτες μικροεπεμβάσεις , εκεί στην αρχή όλες είναι καλές μετά γίνονται τερατ'ακια
άρα δεν αρνείσαι ότι είσαι η πόρνη Ηλέκτρα!
στ χα ξαναπει
Επισκέπτης
εδώ πρέπει να είχε κάνει τις πρώτες μικροεπεμβάσεις , εκεί στην αρχή όλες είναι καλές μετά γίνονται τερατ'ακια
στ χα ξαναπει
ότι είσαι η Ηλέκτρα?
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ότι είσαι η Ηλέκτρα?
όχι ότι είσαι μαλάκας.
ε τι λέμε.
Επισκέπτης
δεν διαφωνω γουστα ειναι αυτα οταν ημουν πιτσιρικας τα εβλεπα ολα ιδια
όπως κ η Aletta Ocean πριν ήταν μια αδιάφορη κοπελίτσα φούσκωσε από παντού κ ήρθε η επιτυχία , νταξ ξέρω γω έτσι είναι τ πορνό
τωρα ειναι διαφορετικα
το 70% των πορνοσταρ εχει βαλει ψευτικα βυζια εμενα μου αρεσουν ποιο πολυ το υπολοιπο 30%
Jelena Jensen Whitney Stevens Gianna Michaels Missy Monroe Sara Stone κλπ κλπ
Επισκέπτης
όχι ότι είμαι μαλάκισμένη.
ε τι λέμε.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τωρα ειναι διαφορετικα
το 70% των πορνοσταρ εχει βαλει ψευτικα βυζια εμενα μου αρεσουν ποιο πολυ το υπολοιπο 30%
βαλε και σασα τυπε βαλε και σασα
Το χειροτερο τατου ever,μαζι με αυτο.
http://[URL unfurl="true"]www.bustybrunettes.eu/gallery/adrenalynn-bigtitsroundasses/adrenalynn-12.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
η καποτα την μαρανε
βαζω τυπε αν ειναι ποιο μικρο και απο το δικο μου την βαζω δεν γαμιεταιβαλε και σασα τυπε βαλε και σασα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
βαζω τυπε αν ειναι ποιο μικρο και απο το δικο μου την βαζω δεν γαμιεται
βαλε και cytherea τυπε βαλε και cytherea
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Το χειροτερο τατου ever,μαζι με αυτο.
http://[URL unfurl="true"]www.bustybrunettes.eu/gallery/adrenalynn-bigtitsroundasses/adrenalynn-12.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
χαχα αυτό γαμεί ρε
[QUOTE="kompe, post: 3805880"]
τωρα ειναι διαφορετικα
[/quote]
ναι προφανώς οι φυσικές βυζάρες είναι καλύτερες , όσες βάζουν έχουν κάτι καημένα βυζάκια π τ λυπάσαι *P
πχ σασα , στόγια κ λίγεεες ακόμα είναι μεν άβυζες αλλά δεν έχουν άσχημο στήθος ...
Επισκέπτης
Το κοριτσι πλημμυραβαλε και cytherea τυπε βαλε και cytherea
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 398
- Πόντοι
- 36
βαλε και cytherea τυπε βαλε και cytherea
η γυναικα συντριβανι
Επισκέπτης
Το παν στο πλαστικο βυζι ειναι να ταιριαζει με τον σωματοτυπο του της κοπελας,στην περιπτωση μας εχουμε ενα κοριτσι λεπτο με δισαναλογα τσαρουχωτα βυζια.ναι προφανώς οι φυσικές βυζάρες είναι καλύτερες , όσες βάζουν έχουν κάτι καημένα βυζάκια π τ λυπάσαι *P
πχ σασα , στόγια κ λίγεεες ακόμα είναι μεν άβυζες αλλά δεν έχουν άσχημο στήθος ...
αυτη η μοδα με τα fake boobs Ξεκινησε την δεκαετια του 90 και ανθησε την δεκαετια του 2000χαχα αυτό γαμεί ρε
ναι προφανώς οι φυσικές βυζάρες είναι καλύτερες , όσες βάζουν έχουν κάτι καημένα βυζάκια π τ λυπάσαι *P
πιστευω πως σιγα σιγα γυρναμε στα natyral παλι θυμαμαι στα νιατα μου ειχα φαει κολλημα με μια πιτσιρικα που την ειχα δει σε ελαχιστες σκηνες
christine young την λεγανε αλλα την εκανε γρηγορα απο την βιομηχανια του Πορνο ποιος ξερει μπορει να παντρευτηκε
Επισκέπτης
Σαν ανηλικη ηταναυτη η μοδα με τα fake boobs Ξεκινησε την δεκαετια του 90 και ανθησε την δεκαετια του 2000
πιστευω πως σιγα σιγα γυρναμε στα natyral παλι θυμαμαι στα νιατα μου ειχα φαει κολλημα με μια πιτσιρικα που την ειχα δει σε ελαχιστες σκηνες
christine young την λεγανε αλλα την εκανε γρηγορα απο την βιομηχανια του Πορνο ποιος ξερει μπορει να παντρευτηκε
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Το παν στο πλαστικο βυζι ειναι να ταιριαζει με τον σωματοτυπο του της κοπελας,στην περιπτωση μας εχουμε ενα κοριτσι λεπτο με δισαναλογα τσαρουχωτα βυζια.
Χάνουνε τ μέτρο μωρέ τ είπα κ πρίν έτσι είναι ο χώρος ξέρω γω , υπερβολή φουλ , περφόρμερ είναι
όμως με την πρώτη προσθετική ήταν μια χαρά θα ψάξω μήπως βρω φωτός
αυτη η μοδα με τα fake boobs Ξεκινησε την δεκαετια του 90 και ανθησε την δεκαετια του 2000
Σαν ανηλικη ηταν
+1
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις