psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
η επιλογή δικιά σου, καλα γαμήσιαΣτείλε μου άμα περάσω καλά και μου αρέσει θα την κρατήσω δύο ώρες!
Δεν τρέχω, απλά booking για Κυριακή και περιμένω...
η επιλογή δικιά σου, καλα γαμήσιαΣτείλε μου άμα περάσω καλά και μου αρέσει θα την κρατήσω δύο ώρες!
Δεν τρέχω, απλά booking για Κυριακή και περιμένω...
H ιδια είναι. Δεν βλέπεις την τεραστια κλειτοριδα ?????και γιατί καινούργιο nickname?
που ξερουμε οτι εισαι εσυ?
κάτι θα ξέρεις....H ιδια είναι. Δεν βλέπεις την τεραστια κλειτοριδα ?????
;)...συνωμοσιολόγος?και γιατί καινούργιο nickname?
που ξερουμε οτι εισαι εσυ?
Το εχω δοκιμασει το μωρο!!! (παρα πολυ καλο) Αλλα οχι και τεραστια κλειροτιδα..... κανονικη θα ελεγα!!!H ιδια είναι. Δεν βλέπεις την τεραστια κλειτοριδα ?????
Δεν κραταγα μετρο. Αλλα από τις μεγαλύτερες. Σου γεμιζει το στομα.Το εχω δοκιμασει το μωρο!!! (παρα πολυ καλο) Αλλα οχι και τεραστια κλειροτιδα..... κανονικη θα ελεγα!!!
Το εχω δοκιμασει το μωρο!!! (παρα πολυ καλο) Αλλα οχι και τεραστια κλειροτιδα..... κανονικη θα ελεγα!!!
Χαχαχαχχαχαχαχαχ! Σωστος!!!!ρε μαν μην μπερδευεσαι με το αλλο θεμα τζοκερ και απατη στη σερβια.εδω μιλαμε για κλητοριδες οχι για κληροτιδες
Εξαρτάται ποσο μεγαλο στομα εχεις. Παντως το ψηλο μωρο λιωνει στο γλυψιμο. Η κι'εδώ κανω λαθος ?ρε μαν μην μπερδευεσαι με το αλλο θεμα τζοκερ και απατη στη σερβια.εδω μιλαμε για κλητοριδες οχι για κληροτιδες
Σε αυτο φιλααρακι εισαι σωστος!!!! Και μαλιστα το νωρο το ζηταει επιτακτικα!!!!Εξαρτάται ποσο μεγαλο στομα εχεις. Παντως το ψηλο μωρο λιωνει στο γλυψιμο. Η κι'εδώ κανω λαθος ?