erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Μα δεν θελει φωτο η μαλακωαν δεν υπαρχει φωτο...
γραψε την εδω ;)
Μα δεν θελει φωτο η μαλακωαν δεν υπαρχει φωτο...
γραψε την εδω ;)
τιμηθηκε χθες.συμφωνω 100 για μιλφ μπορει να ειναι καπως πολλα,αλλα τα δουλευει μεχρι το τελευταιο ευρω.
το κουλουρακι της τελειο.
στο δευτερο γυρο που καθυστερουσα να τελειωσω και τελειωνε κι η ωρα δεν εφευγε ωσπου με τελειωσε με μια πολυ καλη πιπα
...αληθεια γιατι δεν ανοιγουμε κι ενα δικο της θεμα,αφου πιο πολυ για την Αντζελα μιλαμε μου φαινεται εδω,παρα για την Ιριδα?
περιεργο...θα το πω στην αλλη,και θα φας πορτα.προσεχε...τιμηθηκε χθες.συμφωνω 100 για μιλφ μπορει να ειναι καπως πολλα,αλλα τα δουλευει μεχρι το τελευταιο ευρω.
το κουλουρακι της τελειο.
στο δευτερο γυρο που καθυστερουσα να τελειωσω και τελειωνε κι η ωρα δεν εφευγε ωσπου με τελειωσε με μια πολυ καλη πιπα
...αληθεια γιατι δεν ανοιγουμε κι ενα δικο της θεμα,αφου πιο πολυ για την Αντζελα μιλαμε μου φαινεται εδω,παρα για την Ιριδα?
αν δεν υπαρχει φωτο...
γραψε την εδω ;)
Αυτην την Αντζελα λετε? '' ANGEL007SEX ''
Υπαρχει φωτο πουθενα να την δουμε?Όχι φίλε, άλλη είναι αυτή...βέβαια μοιάζουν αρκετά τόσο στον σωματότυπο, όσο και στις υπηρεσίες ;)
οχι.εχει καποιες στο μπαμπα,αλλα δεν ειναι δικες της.απλα μοιαζει.Υπαρχει φωτο πουθενα να την δουμε?
ΟΚ! Thanks!οχι.εχει καποιες στο μπαμπα,αλλα δεν ειναι δικες της.απλα μοιαζει.
Υπαρχει φωτο πουθενα να την δουμε?
και εδω η καρτελα χρηστη,για τις κριτικες.www.bourdela.com/call-girls/girls/angela2/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/angela2/[/url].
Σε ανθοπωλείο δουλεύει η κοπέλα????
Ανοιγεται καινουργιο θεμα,ετσι ωστε οτιδηποτε απορια,η σχολιο,για την κοπελα,πλεον να γινεται εδω.
Υ.Γ.ειναι η φιλη της ιρις.
Καλησπερα μεγιστε ...καλη κινηση να εχει ανεξαρτητο δικο τηs thread αλλα δεν θα επρεπε να εχει και ανεξαρτητο τηλεφωνο?? δεν το λεω για το site βεβαια , απλα ενα προβληματισμο εκφραζω ....(εκτοs και αν υπαρχει και εγω απλα ειμαι ανενημερωτοs σε αυτη την περιπτωση ...θα ηθελα να ενημερωθω) ευχαριστω !!!
απο τι ξερω χρησιμοποιει το τηλ της Ιρις (εκτος και αν εχει και δικο της)