jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
καλα ρε ουτε στην ιδια σελιδα δε διαβαζετε πια?????????
αφου τα θελουν στο πιατο και το τηλ να ειχαν δεν θα επαιρναν
ακριβως
Γεια σου γιγαντα peter
σωστός ο πουτανικος!!! Για να ξεκινήσει καλά ο χρόνος βρε κούκλα μου!!!Κούκλα μου δε μας βάζεις καμιά καινούργια φωτο.
Καλησπέρα μάγκες. Επειδή με έχετε ψήσει με τα θετικά σχόλια και τις κριτικές σας μπορώ να ρωτήσω πως είναι το πρόσωπο του κοριτσιού?
Δεν με νοιάζει να είναι 10 αλλά να είναι ένα 7
Από κορμί πάντω δείχνει γκάβλα
Καλησπέρα μάγκες. Επειδή με έχετε ψήσει με τα θετικά σχόλια και τις κριτικές σας μπορώ να ρωτήσω πως είναι το πρόσωπο του κοριτσιού?
Μην καθεσαι και το ψυριζεις το πραγμα .μια χαρα μουτρακι εχει το Αngelaκι !!! Κι εγω μεχρι ενα 7αρακι σαν τον Noah θα της εβαζα , μεχρι εκει . Λογω οτι εχει την κλασσικη βορεια Ρωσσοφατσα με τις γωνιες της . Παντως το σωμα της θα σε αποζημιωσει στο μαξιμουν , οπως και ο κωλαρινος της , οπως και οι υπηρεσιες της , νομιζω ειναι ενα πολυ καλο βαλιου φορ μονει στα λεφτα που ζηταει , ασε τα σχολια και κανε ντου !!! Μια δοκιμη θα σου λυσει σιγουρα την αποριαΚαλησπέρα μάγκες. Επειδή με έχετε ψήσει με τα θετικά σχόλια και τις κριτικές σας μπορώ να ρωτήσω πως είναι το πρόσωπο του κοριτσιού?
εγω παιχταρα μου θα παιξω την πεμπτη,θα δω και θα σου πω ακριβως οτι θες..(αν δεν εχεις παρει νωριτερα)Καλησπέρα μάγκες. Επειδή με έχετε ψήσει με τα θετικά σχόλια και τις κριτικές σας μπορώ να ρωτήσω πως είναι το πρόσωπο του κοριτσιού?
Μην καθεσαι και το ψυριζεις το πραγμα .μια χαρα μουτρακι εχει το Αngelaκι !!! Κι εγω μεχρι ενα 7αρακι σαν τον Noah θα της εβαζα , μεχρι εκει . Λογω οτι εχει την κλασσικη βορεια Ρωσσοφατσα με τις γωνιες της . Παντως το σωμα της θα σε αποζημιωσει στο μαξιμουν , οπως και ο κωλαρινος της , οπως και οι υπηρεσιες της , νομιζω ειναι ενα πολυ καλο βαλιου φορ μονει στα λεφτα που ζηταει , ασε τα σχολια και κανε ντου !!! Μια δοκιμη θα σου λυσει σιγουρα την απορια
άμα είσαι και αγαπουλης βάζεις + +[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ο Μ.Ο. από 74 κριτικές, της βάζουν στο πρόσωπο 7. Εγώ προσωπικά που μου αρέσει η κοψιά της, της βάζω 8[/size][/size][/size] ;)
άμα είσαι και αγαπουλης βάζεις + +