TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
η αληθεια παντως ειναι οτι το μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι λιγομηλιτη αλλα στο υπολοιπο πακετο ειναι φωτια αν και εχω 2 χρονια να την δω ;)
γιατί σε τι πειράζουν?Την τσακισες..
Αυτες τις αγγελίες ως ιζαμπελα προσπαθουσε να τις σβησει...και τις εβγαλες στον αφρο. Ουφ..
απο την στιγμη που η κοπελα εχει δικο της νημα,ποσταρουμε εκει,οτιδηποτε την αφορα.ετσι ολες οι πληροφοριες,αποψεις,ερωτησεις,ειναι μαζεμενες,και εχει καποιος συγκεντρωτικη εικονα.αυτος ειναι και ο λογος των διαφορων,ξεχωριστων για την καθε μια κοπελα,θεματων.γιατί δεν είναι ανεξάρτητη? στο σωστό νήμα έκανα το πόστ
αλλιώς διέγραψέ το δεν έχει κανένα νόημα να είναι το ποστάρισμα στο νήμα της
το έγραψα στις ανεξάρτητες γιατί είναι αρκετοί που δεν γνωρίζουν ότι έχει νήμα δικό της
και εξήγησέ μου σε παρακαλώ
μπορώ να ποστάρω αγγελια της Αντζελας σκέτη στις ανεξάρτητες?
κι αν όχι γιατι?
ωραίααπο την στιγμη που η κοπελα εχει δικο της νημα,ποσταρουμε εκει,οτιδηποτε την αφορα.ετσι ολες οι πληροφοριες,αποψεις,ερωτησεις,ειναι μαζεμενες,και εχει καποιος συγκεντρωτικη εικονα.αυτος ειναι και ο λογος των διαφορων,ξεχωριστων για την καθε μια κοπελα,θεματων.
του απαντας με πμ, οτι η κοπελα εχει νημα δικο της.ωραία
στην περίπτωση που κάποιος δεν γνωρίζει ότι η κοπέλα έχει νήμα και ρωτάει με πμ το τηλέφωνο της τι κάνουμε?
Άμεση μέτρηση καρδιακών παλμών (6.9.3.1.9.4.6.0.4.4) :-*
Κρυμμένα τατουάζ.Ρε παιδια αυτες οι κοκκινιλες στην μεση της ειναι κρυμμένα τατουαζ ή καποιο σημαδι;
να μην ζητησω τηλεφωνακι κουκλαΆμεση μέτρηση καρδιακών παλμών (6.9.3.1.9.4.6.0.4.4) :-*
Στο viber δείχνει οτι μπαίνει. Εχω να την συναντήσω 3 εβδομάδες περίπου...καλησπέρα, παιδιά!! Γνωρίζει κανείς αν η Άντζελα είναι ενεργή;
Έκανα κανά δυο τηλέφωνα αλλά δεν είδα φως.
καλησπέρα, παιδιά!! Γνωρίζει κανείς αν η Άντζελα είναι ενεργή;
Έκανα κανά δυο τηλέφωνα αλλά δεν είδα φως.
Για πάτα Home η page up να δεις κάτι μαγικό!!!τηλέφωνο?