laispodias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 169
- Πόντοι
- 286
Το σιφωνι το ανοιγει με σαλιο ή με βαλβολινη???
Και με τους δυο τροπους...Συνηθως το λιπαίνει αλλα αμα εχει ξεχασει το τζελ,τοτε πεφτει σαλιο και ζορι...
Το σιφωνι το ανοιγει με σαλιο ή με βαλβολινη???
Καλησπερα αν ψαξω προηγουμενες σελιδες θα βρω το τηλεφωνο της Αντζελας?
Αν και ειμαι αναγνωστης χρονια τωρα, αποφασισα να γραψω μετα απο συναντηση με την αντζελα. την τιμησα λοιπον την κοπελια χθες το βραδυ. τηλεφωνακι, 2 μηνυματα και σε 2 ωρες ηταν στο χωρο μου στην τριχα. Στα του αγωνα τα γνωστα καλα που εχουν γραφτει πραγματικα πολυ δυνατη.
Περιεργως απ οσα ειχα διαβασει δεν ηταν καθολου ψυχρη στο μπλα μπλα αν και πρωτη φορα που την συναντησα (εκτος απ την αρχη που υπηρχε μια αμηχανια αλλα και απο τους δυο). Ειπαμε και 2-3 ιστοριες χαβαλεδιασαμε με κατι περιεργα περιστατικα και εκατσε και κανα 15 παραπανω απ την προκαθορισμενη ωρα. vfm απο τα λιγα!!! Αντζελα εισαι αστερι και θα τα ξαναπουμε συντομα!
καλυτερα θα ηταν ,να γραψεις την κριτικη σου εδω.www.bourdela.com/call-girls/girls/angela/#jr_review_55918]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/angela/#jr_review_55918[/url]Αν και ειμαι αναγνωστης χρονια τωρα, αποφασισα να γραψω μετα απο συναντηση με την αντζελα. την τιμησα λοιπον την κοπελια χθες το βραδυ. τηλεφωνακι, 2 μηνυματα και σε 2 ωρες ηταν στο χωρο μου στην τριχα. Στα του αγωνα τα γνωστα καλα που εχουν γραφτει πραγματικα πολυ δυνατη.
Περιεργως απ οσα ειχα διαβασει δεν ηταν καθολου ψυχρη στο μπλα μπλα αν και πρωτη φορα που την συναντησα (εκτος απ την αρχη που υπηρχε μια αμηχανια αλλα και απο τους δυο). Ειπαμε και 2-3 ιστοριες χαβαλεδιασαμε με κατι περιεργα περιστατικα και εκατσε και κανα 15 παραπανω απ την προκαθορισμενη ωρα. vfm απο τα λιγα!!! Αντζελα εισαι αστερι και θα τα ξαναπουμε συντομα!
..με σαλιο κ υπομονη ο ελεφαντας πηδηξε το μυρμηγκι (οπως λεει κ μια ισπανικη θαρρω παροιμια)!!!!!!!!Και με τους δυο τροπους...Συνηθως το λιπαίνει αλλα αμα εχει ξεχασει το τζελ,τοτε πεφτει σαλιο και ζορι...
εκανα και κριτικη φιλε μου περιμενω να εγκριθει!!
άσε τις καντάδες, και κάνε δύο κλικ πιο πίσω για να δεις το τηλέφωνο της... Καλησπέρα ανγκελα τη κανεισ πως εισαι σημερα θα κανουμε την προσπαθεια για ένα ραντευου ανανέωσης τη λες στηλε το τηλεφςνο σου να τα πουμε από κοντα καλη σου μερα καλο σαββατοκυριακο και καλη συνεχεια ;) ...???!!!
άσε τις καντάδες, και κάνε δύο κλικ πιο πίσω για να δεις το τηλέφωνο της
άσε τις καντάδες, και κάνε δύο κλικ πιο πίσω για να δεις το τηλέφωνο της
... ΑΝΓΚΕΛΑ που δυο κλικ πισω εκανα και δεν βρηκα τιποτα μπορεις να με καθοδηγησης ;) ...!!!???
:-* 6.9.3.1.9.4.6.0.4.4. :-*
απαντηση 2292... ΑΝΓΚΕΛΑ που δυο κλικ πισω εκανα και δεν βρηκα τιποτα μπορεις να με καθοδηγησης ;) ...!!!???
Αν και ειμαι αναγνωστης χρονια τωρα, αποφασισα να γραψω μετα απο συναντηση με την αντζελα. την τιμησα λοιπον την κοπελια χθες το βραδυ. τηλεφωνακι, 2 μηνυματα και σε 2 ωρες ηταν στο χωρο μου στην τριχα. Στα του αγωνα τα γνωστα καλα που εχουν γραφτει πραγματικα πολυ δυνατη.
Πλάκα κάνεις ή θες γυαλιά, λιγο πιο πάνω είναι η απάντηση σουΚοπελια συμπληρωσα 5 ποσταρισματα θα μου στειλεις το τηλ σου τωρα σε παρακαλω;
Πλάκα κάνεις ή θες γυαλιά, λιγο πιο πάνω είναι η απάντηση σου