GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
Εκτός απο μεταλλικό νερό προτημω αναψυκτικο , χυμό και βεβαια φρέδο καπουτσίνο μέτριο με μαύρη ζάχαρη ... :-*
Γειά σου όμορφη :-*
Εκτός απο μεταλλικό νερό προτημω αναψυκτικο , χυμό και βεβαια φρέδο καπουτσίνο μέτριο με μαύρη ζάχαρη ... :-*
είσαι νικήτρια στο thread ΚΑΛΥΤΕΡΟ CALL GIRL ΜΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ-ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!Εκτός απο μεταλλικό νερό προτημω αναψυκτικο , χυμό και βεβαια φρέδο καπουτσίνο μέτριο με μαύρη ζάχαρη ... :-*
και ηλεκτρονικό τσιγάρο ....... :Καλησπέρα κουκλάρα με το fun club ….. ξέρεις να μας φτιάχνειςΕκτός απο μεταλλικό νερό προτημω αναψυκτικο , χυμό και βεβαια φρέδο καπουτσίνο μέτριο με μαύρη ζάχαρη ... :-*
Καλησπέρα και πάλη σε ολους ! Ευχαριςτο που με ψηφίσατε ! Δεν περίμενα να νικήσω εδω σε κατι ... :-* :-* :-*
Ξερουμε που θα γινει η απονομή του βραβειου;Καλησπέρα και πάλη σε ολους ! Ευχαριςτο που με ψηφίσατε ! Δεν περίμενα να νικήσω εδω σε κατι ... :-* :-* :-*
Καλημερα ελαφι μου!!!τι κανειs;Καλησπέρα ζαρκάδια μου ... :-*
Καλησπέρα και πάλη σε ολους ! Ευχαριςτο που με ψηφίσατε ! Δεν περίμενα να νικήσω εδω σε κατι ... :-* :-* :-*
ΑΑΑ.. δεν θελω βλακειες!!! εχεις κερδισει τις ψωλες μας... καλα λεει το χρυσαυγουλο απο πανω, λιγη αυτοπεποιθηση δεν βλαπτειΚαλησπέρα και πάλη σε ολους ! Ευχαριςτο που με ψηφίσατε ! Δεν περίμενα να νικήσω εδω σε κατι ... :-* :-* :-*
Στα τροφαντα μου παπαρια τι γνωμη εχεις για μεναΤύπε να μην το συνεχίσουμε εδώ και χαλάσουμε το νήμα της κοπέλας, αλλά για τους χρυσαυγίτες έχω την ίδια άποψη που έχω και για σένα.
Φαντάζεσαι υποθέτω όχι και πολύ καλή.
Στις προηγούμενες κριτικές που είχα ανεβάσει δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Σε αυτή 2 φορές προσπάθησα και δεν εμφανίστηκε ποτέΔε ξέρω να σου απαντήσω αλλά κι η δική μου πρώτη κριτική για άλλη κοπέλλα δεν ανέβηκε ποτέ, αλλά οι επόμενες ανέβηκαν μετά από μερικές ώρες
υπομονη. Μπορεί να ανέβει μέχρι αυριο.Στις προηγούμενες κριτικές που είχα ανεβάσει δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Σε αυτή 2 φορές προσπάθησα και δεν εμφανίστηκε ποτέ
ανέβηκε παραπονιαρη!!Στις προηγούμενες κριτικές που είχα ανεβάσει δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Σε αυτή 2 φορές προσπάθησα και δεν εμφανίστηκε ποτέ
ανέβηκε παραπονιαρη!!