nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Με 1000 ευρω πηδας ολη την ΦυληςΣυμφωνω απολυτα!
Με 1000 ευρω πηδας ολη την ΦυληςΣυμφωνω απολυτα!
Πλακα-πλακα δεν το ειχα σκεφτει ετσι.Με 1000 ευρω πηδας ολη την Φυλης
Τροπος του λεγειν φιλε μου. Αλλα 1000 με 20 το κομματι στην φυλης ειναι 50 διαφορετικες.Πλακα-πλακα δεν το ειχα σκεφτει ετσι.
Πρακτικως ειναι αδυνατον ομως να καταφερεις κατι τετοιο.
Ισως σε οριζοντα μηνος να βγαλεις ολη την Φυλης.
Τιτανιο εργο αλλα αξιζει να το προσπαθησεις.
Σαν να πατας την κορυφη του Εβερεστ!
Σιγουρα. αλλα εμεις αναζητουμε την ποιοτητα.Τροπος του λεγειν φιλε μου. Αλλα 1000 με 20 το κομματι στην φυλης ειναι 50 διαφορετικες.
Κοιτα και εγω αν ειχα τα λευτα θα την πηδουσα.Σιγουρα. αλλα εμεις αναζητουμε την ποιοτητα.
Αν ουτε και με μια Αngel Dark δεν μπορεις να βρεις αυτο το σπανιο γαμησι που ζητας,
τοτε τι να πω...
Εγω δεν ξερω απλα ειπα οτι ακουσα σε καπποια πριν μηνυμα τα. Παντως ειναι παρα πολλα.1100 το 2 ωρο? δε νομιζω ...αν αληθευει ειναι μεγαααλη μαλακια...
η mya diamond οταν ειχε ερθει ελλαδα νομιζω ζηταγε 300 η 350 την ωρα...πολλα και παλι αλλα ιδιου ''βεληνεκους''ειναι με τη dark...απλως το λεω γιατι τα 1100 ακουγονται αστρονομικα αν και στην αμερικη συνηθως ειναι πιο ακριβες οι ''πολυτελειας'' οποτε εδω μπορει να ειναι γυρω στα 300 η ωρα αν ερθει...γα 2 ωρο δε νομιζω να την κλεισει κανεις...
τουλαχιστον μεχρι σημερα ....ΝΑΙΕιπαμε πληρωνεις ονομα και διασημοτητα.....οσο υπαρχει βεβαια.Κατα τα αλλα ολες στο ιδιο σημειο το εχουν.
Λες καπποια στιγμη να το βρισκουμε στο κουτελο ?????????? Αμην και ποτε....τουλαχιστον μεχρι σημερα ....ΝΑΙ
1100 το 2 ωρο? δε νομιζω ...αν αληθευει ειναι μεγαααλη μαλακια...
η mya diamond οταν ειχε ερθει ελλαδα νομιζω ζηταγε 300 η 350 την ωρα...πολλα και παλι αλλα ιδιου ''βεληνεκους''ειναι με τη dark...απλως το λεω γιατι τα 1100 ακουγονται αστρονομικα αν και στην αμερικη συνηθως ειναι πιο ακριβες οι ''πολυτελειας'' οποτε εδω μπορει να ειναι γυρω στα 300 η ωρα αν ερθει...γα 2 ωρο δε νομιζω να την κλεισει κανεις...
Ξεχασε την, πηρε συνταξη!!
σωστος....και η εβα αντζελινα ελεγε βγηκε στην συνταξη και παλι να ξεκωλιαζεται την βλεπω..... ;)once a whore always a whore!
Η πουτανα κοβει το γαμησι ???σωστος....και η εβα αντζελινα ελεγε βγηκε στην συνταξη και παλι να ξεκωλιαζεται την βλεπω..... ;)