Επισκέπτης
ρε ντανιελιτσα δεν πας να κανεις καμμια γαργαρα εκλεισε ο λαιμος σου απο τις πολλες
ρε ντανιελιτσα δεν πας να κανεις καμμια γαργαρα εκλεισε ο λαιμος σου απο τις πολλες
θρησκεια οικογενεια πατριδα και γνωση ειναι οι μεγαλυτερες αξιες σ αυτη την ζωη
ας πούμε ότι σέβομαι την αποφασή σου.o πανος θα μπει στην βουλη..και χερομαι πολυ γι αυτο γιατι ειναι ειλικρινης και νοιαζετε για τον τοποπ αυτο..δεν θελει να πλουτισει απο την πολιτικη γιατι ηδη εχει παρα πολλα λεφτα..δεν ειναι δηλαδη το ΄΄τελέυταιο μεγαλο κολπο'' καμιας οικογενειας...
θα τον ευχαριστησω ειτε τηλεφωνικα ειτε προσωπικα για την λεβεντικη σταση του, αλλα η ψηφος μ δεν θα παει σ αυτον..εχω εξηγησει τον λογο ηδη
η ψηφος μου για την μνημη του ανθρωπου που πηγαινε την γυναικα του να γεννησει στο μαιευτηριο και τον ξεκοιλιασαν σαν αρνι 4 μαροκινα σκουπιδια, θα παει στην χρυση αυγη..
για το παιδακι του που δεν ειδε τον πατερα του εξαιτιας 4 ''πεινασμενων΄΄ δυσμοιρων μεταναστων θα παει στην χρυση αυγη..
γι ολους αυτους που εχουν βιαστει, σκοτωθει απο δυσμοιρους μεταναστες θα παει στην χρυση αυγη
για τον κρητικο που εκανε παρατηρηση σε 2 βουλγαρους προχθες επειδη μαρσαρανε με φτιαγμενη μπεμπα εξω απο το σπιτι του και σημερα ειναι στην εντατικη θα παει στην χρυση αυγη..
για τους ελληνες που μετα τις 10 σ ορισμενες περιοχες δεν βγαινουν εξω απο τα σπιτια τους
Γιατι επιτελους μεσα στην βουλη πρεπει να ακουστει και λογος για τον ελληνισμο της βορειου ηπειρου που τον εχουν αφησει να τον λεηλατουν οι αλβαναραδες
, πριν 2 χρονια σκοτωσαν παλικαρι 35 χρονων επειδη τους ειπε οτι ειμαι ελληνας και θα μιλαω ελληνικα..και για τους εναπομειναντες ελληνες της τουρκιάς
για την ενισχυση της ομαδας διας πριν τις εκλογες..τους βλεπουμε σε καθε γωνια ενω πριν ηταν εξφανισμενοι..αυτο κι εαν ειναι δουλεμα..
να μαθουν αυτα τα σκουπιδια να σεβονται την χωρα που βρισκονται και να γινουν ανθρωποι..να περπατανε στα 2 ποδια..ειτε με τον καλο ειτε με τον ασχημο τροπο
* δεν εχω κανενα προβλημα με τους σωστους νομιμους μεταναστες αν και κλεβουν δουλιες απο ελληνες οικογενειαρχες εν καιρω κρισης
εχω προβλημα μ αυτα τα σκουπιδια που ερχονται εδω για να βιασουν και να σκοτωσουν..να πουλησουν κοκα..να φτιαξουν συμμοριες..
** πιστευω οτι κανεις δεν μπορει να αντιμετωπισει την μεγγενη του μνημονιου..ΟΝΕ και βελτιωση της ζωης μας δεν πανε μαζι..το ανδρεικελο μας εδεσε χειροποδαρα και εβαλε το κλειδι στον πατο του αδερφου του..η ελλαδα θ αργησει να βγει απο την δινη
*** η επομενη κυβερνηση ειναι σιγουρα πασοκ - νδ και αυτη θα ειναι η ταφοπλακα μας..ειτε νομιμα ειτε νοεθυμενα θα συγκηβερνησουν παση θυσια
στο πιατο του εδωσε του λιπωδες κτηνους την πρωθυπουργια το ανδρεικελο με το μουστακι..συμφωνια εξ αρχης για να τον σιγονταρει τον ηλιθιο..μοναδικος υποψηφιος αρχηγος για το κομμα..χαχαχαχα
εχεις δικιο..τι να πω..οτι εχεις αδικο;
πανος ή χ.α υπαρχει για εμενα
πολιτικα ο πανος θα προσφερει περισσοτερα..δεν τιθεται συγκριση
απο την αλλη η χα θα ειναι μια φωνη εναντιον της βρωμιας που εχει μαζευτει
ας πούμε ότι σέβομαι την αποφασή σου.
ας πούμε ότι καταλαβαίνω όλα αυτά που γράφεις και ότι για τα περισσότερα έχεις δίκιο.
αλλά έχω μια τεράστια ένσταση........
ότι αυτός
μπροστά σε αυτόν
είναι πολιτικά ηγετικά εγκεφαλικά ο Μέγας Αλέξανδρος.
σας εγκλώβισαν πάλι τα σκουπίδια των δοσίλογων σε λύσεις για κλωτσές χωρίς προοπτική και με πρακτικό δικό τους κέρδος για άλλη μια φορά
Κάθε ψήφος σε κόμματα που σε λίγο καιρό δε θα υπάρχουν εντός ή εκτός Βουλής είναι ψήφος ανοχής στα σκουπίδια που κυβερνάνε για 30 χρόνια τον τόπο.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους δώσω συγχαρητήρια.
Πάλι σας κέρδισαν πανηγυρικά.
πιπικο αν και δεν έχω καμμιά σχέση με τη χρυσή αυγή ούτε και θα έχω ποτέ προσπαθώ να καταλαβω που είναι το αστείο όταν υπάρχουν χιλιάδες ελληνες δε μπορούν να ζήσουν στο σπιτι τους τη χώρα τους και τη γειτονιά τους με ασφάλεια.
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ειναι υπευθυνοι για τον υπερδανεισμο και χρεωκοπια της χωρας. Οι διατελεσαντες πρωθυπουργοι και υπουργοι οικονομικων θα επρεπε να ειναι στη φυλακη με την κατηγορια της υπερχρεωσης ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
Απο την αλλη, αν καποιος θελει να συνεχισει να παιρνει μια καποια συνταξη μετα τις εκλογες θα πρεπει να τους ξαναψηφισει.
Εγω δεν περιμενω συνταξη
Οσο για τον Καημμενο, θα τα τριξει τα δοντια στη Μερκελ Θα κανει και ΑΟΖ στο Καστελοριζο, θα διωξει και λαθρομεταναστες? Αλλα ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ
αν μπορείς και αν θες ν' απαντήσεις:
από ποιά θέση ψήφου τα λες αυτά?
δλδ σε τι εκλογική στάση οδηγούν κατά τη γνώμη σου?
πιπικο αν και δεν έχω καμμιά σχέση με τη χρυσή αυγή ούτε και θα έχω ποτέ προσπαθώ να καταλαβω που είναι το αστείο όταν υπάρχουν χιλιάδες ελληνες δε μπορούν να ζήσουν στο σπιτι τους τη χώρα τους και τη γειτονιά τους με ασφάλεια.
θα μου πεις εδώ δε συνεργάζεστε με τους προφανείς ανθρώπους που σας ζητάνε συνεργασία.
θα κάνετε στοιχειώδεις αναγωγές;
persiko, υπάρχουν πολλά προβλήματα σε όλους τους έλληνες, καθείς επιλέγει τα καίρια.
καθείς επίσης κάνει και τις αναγωγές του.
σε ρώτηξα και κάτι άλλο: από ποια εκλογική στάση/θέση μιλάς?
αν θες ν' απαντήσεις...
την ερώτηση την απηύθυνα πολλάκις και στον τραβαμούνη, αλλά αυτός φαίνεται δεν μπορεί τη δημοσιότητα...
προτιμά την εκ του ασφαλούς καταγγελία...
εντιτ: είδα και τη νέα σου απάντηση...
σε ρωτώ ευθέως και δεν θα επανέλθω.
ΕΣΥ ΤΙ στομπουτσο ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ?
το μονο που μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά είναι τι ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ.persiko, υπάρχουν πολλά προβλήματα σε όλους τους έλληνες, καθείς επιλέγει τα καίρια.
καθείς επίσης κάνει και τις αναγωγές του.
σε ρώτηξα και κάτι άλλο: από ποια εκλογική στάση/θέση μιλάς?
αν θες ν' απαντήσεις...
την ερώτηση την απηύθυνα πολλάκις και στον τραβαμούνη, αλλά αυτός φαίνεται δεν μπορεί τη δημοσιότητα...
προτιμά την εκ του ασφαλούς καταγγελία...
εντιτ: είδα και τη νέα σου απάντηση...
σε ρωτώ ευθέως και δεν θα επανέλθω.
ΕΣΥ ΤΙ στομπουτσο ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ?
το μονο που μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά είναι τι ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ.
και αυτο είναι όχι σε ΝΔ_ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ
το τι θα ρίξω μάλλον θα κριθεί τελευταία στιγμή.
δεν τα λέω απο καμμιά θέση ψήφου.
τα λέω ως απλός πολίτης που βλέπει να διαλύεται ο κοινωνικός ο οικονομικός και ο πολιτισμικός ιστός της χώρας του.
μαλακισμένες επιλογές και ιδεολογήματα στα οποία ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ εχουν οδηγησει ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΚΡΑΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.
και κόφτε τη μαλακια του δικομματισμού.
Αυτοί που τον γιγάντωσαν είναι πρώτο το ΚΚ με τους δεινόσαβρους επί δεκαετίες
και παρέα του το ΣΥΡΙΖΑ με ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ.
Υπάρχουν πολλοί αριστεροί που δε γουστάρουν κουκούλες και καμμένα περίπτερα και πολλοι δεξιοί που δε γουστάρουν παρακρατικούς χρυσαυγίτες να πλακώνουν παρεα με μπάτσους τον απλό κοσμάκη.
Κάντε τις ιδεολογικές και πολιτικές σας αυτοκριτικές όλοι. Και διορθώστε τη μαλακία που σας δέρνει.
ΟΙ συνθήκες έχουν αλλάξει.
Το παίγνιο ουδόλως παίζεται πλέον με ιδεολογικό αλλά με ανθρωπιστικό πρότυπο.
τελεία.