1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γιατί δεν είναι αρκετά ΜΑΛΑΚΕΣγιατί? δεν είναι αρκετά αριστεροί ?
γιατί δεν είναι αρκετά ΜΑΛΑΚΕΣγιατί? δεν είναι αρκετά αριστεροί ?
μαλακία τους, τώρα που γυρίζει περισσότερο από ποτέ θα έπρεπε να αλληθωρίσουν ιδεολογικά και να εκμεταλλευτούν την συγκυρία ώστε να χτυπήσουν τον δικομματισμόοι συριζαίοι δε συνεργάζονται ΟΥΤΕ με τον εαυτό τους.
ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
πρότειναν λέει στην αριστερά συνεργασία και οταν τους ειπε ο Δημαρας είπαν όχι.
οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ.
μλκς είσαιγιατι ειμαι ΣΥΡΙΖΑ?
άρα είναι προφανές ότι χέζονται και μόνο στο ενδεχόμενο να (συγ)κυβερνήσουν τι περίεργο για αριστερό κόμμαέχει ΡΗΤΑ αποκλεισθεί!
μα γι αυτό οι ΜΑΛΑΚΕΣ είναι ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ.μαλακία τους, τώρα που γυρίζει περισσότερο από ποτέ θα έπρεπε να αλληθωρίσουν ιδεολογικά και να εκμεταλλευτούν την συγκυρία ώστε να χτυπήσουν τον δικομματισμό
προσωπικά αν και διαφωνώ σε πολλά με αυτήν την παράταξη θα καλοέβλεπα μια πιθανή συνεργασία των μικρών μεταξύ τους, ας κάνουν όλοι λίγο πίσω (ψηφοφόροι και κόμματα)
γι'αυτό προς το παρόν με κερδίζει ο καμμένος, μοιάζει να μην περιχαρακώνεται ιδεολογικά (παρά μόνο ως προς την αντιμνημονιακή του λογική)
Παναγιωτης Κολλημενος.Η έξοδος από το ευρώ
ίσως είναι τελικά η μόνη λύση στο καρκίνωμα των δημοσίων υπαλλήλων.
Με άπειρες υποτιμήσεις κάθε μέρα,
να γίνει ο μισθός τους τρισάθλιος
όπως οι 3 και 60 της δεκαετίας του 1950
έτσι ώστε να αναγκαστούν οι πιο πολλοί να παραιτηθούν από μόνοι τους.
O Καμμενος τι λεει για τα εργασιακα?
Οποιος βρει διαφορα σε σχεση με τα μνημονιακα κομματα κερδιζει...
Συνελθε ρε μαλακα σαν τον Παγκαλο ακουγεσεκαι ποιον θα δερνουνε και θα καινε μετα ρε στο συνταγμα? πας να δημιουργησεις συγχιση στις ομαδες των αναρχοαγωνιστων
Συνελθε ρε μαλακα σαν τον Παγκαλο ακουγεσε
Στην αναγκη και μνημονιακο θα ελεγα... ;)και οι φυλακες στα ξερονησια και η μισθολογικη αποκασταση στα σωματα ασφαλειας και και....
αντιμνημονιακο ΛΑΟΣ με λιγα λογια....
Στην αναγκη και μνημονιακο θα ελεγα... ;)
Κατα τα αλλα μονο για τα μισθα των ενστολων και τις συνταξεις αποστρατων ενστολων"λεφτα υπαρχουν"...
ορθοδοξος ειμαιμλκς είσαι
ορθόδοξος κομμουνιστήςορθοδοξος ειμαι
με τον καμμενο εισαι μαν?ορθόδοξος κομμουνιστής
δείτε τον γνωστό σεσημασεμένο σκαΐτη με τι εμπάθεια και ειρωνία κάνει την συνέντευξη και προς το τέλος του βίντεο την μπηχτή για ένα διαφημιστικό σποτ του καμένου το 93' (αν θυμάται καλά λέει ήταν το 93' )
δεν έχω αποφασίσει ακόμα μαν αλλά προς τα κει κλίνωμε τον καμμενο εισαι μαν?
για τον στρατό το έχεις ακούσει που λέει να είναι ο ανώτατος αρχηγός στρατιωτικός ? τι άποψη έχει σε αυτό?δεν έχω αποφασίσει ακόμα μαν αλλά προς τα κει κλίνω
αν τα μεγαλύτερα αμαρτήματα του καμμένου είναι ότι κάποτε είχε ζητήσει βοήθεια από την αμερική για να να οργανώσει το λιμενικό σώμα της χώρας και για να ασκήσει πίεση προς την τουρκία στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και η μεγαλύτερη ανακολουθία του το ασύστολο ψεύδος ότι δεν είχε κάνει ποτέ προσωπικό διαφημιστικό σποτ, θα φανώ μεγαλόψυχος και θα τον συγχωρήσω
θα περιμένω μέχρι το τέλος να δω τι άλλο θα ξετρυπώσουν τα λαγωνικά και αν δω ότι τα ευρήματά τους κινούνται στα ίδια επίπεδα μάλλον θα του την ρίξω
αν έχω καταλάβει καλά εννοεί ότι πχ δεν θα είναι αρμόδιος ο υπουργός ενόπλων δυνάμεων για το αν και ποιά οπλικά συστήματα θα αγοραστούν αλλά θα αποφασίζει συμβούλιο με επικεφαλής τον ΓΕΕΘΑγια τον στρατό το έχεις ακούσει που λέει να είναι ο ανώτατος αρχηγός στρατιωτικός ? τι άποψη έχει σε αυτό?