Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οικογενειακή υποτροφία λέγεται αυτό  :2funny:

δεν με λές ρε υποτροφε... Χ--->9 ?????  :grin:

εντιτ... ααααα ναι και κάτι ψιλές κυριότητες από γονικές παροχές που έλεγες στα πλαίσια της υποτροφίας ήταν ???

μπράβο ο δωρητής... σε ευεργέτη θα πρέπει να τον ανακηρύξεις με φαίνεται ...  :grin:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
δεν με λές ρε υποτροφε... Χ--->9 ?????  :grin:

εντιτ... ααααα ναι και κάτι ψιλές κυριότητες από γονικές παροχές που έλεγες στα πλαίσια της υποτροφίας ήταν ???

μπράβο ο δωρητής... σε ευεργέτη θα πρέπει να τον ανακηρύξεις με φαίνεται ...  :grin:

Εσύ δλδ τι θες να μας πεις...Ότι ο πατέρας του έπρεπε να τον βάλει να υπογράψει χαρτί φρονημάτων και μετά να τον σπουδάσει ?
Εσύ περιμένεις από τα παιδιά σου να σου στήσουν ανδριάντα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εσύ δλδ τι θες να μας πεις...Ότι ο πατέρας του έπρεπε να τον βάλει να υπογράψει χαρτί φρονημάτων και μετά να τον σπουδάσει ?
Εσύ περιμένεις από τα παιδιά σου να σου στήσουν ανδριάντα?

εγώ δεν λέω τίποτα... αυτός είπε ότι από τα 19 του έφυγε του γέρου....

ακόμη εις αριστερός εις το μυαλόν δεξιός εις την τσέπην  ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
εγώ δεν λέω τίποτα... αυτός είπε ότι από τα 19 του έφυγε του γέρου....

ακόμη εις αριστερός εις το μυαλόν δεξιός εις την τσέπην  ;)

Αυτό έπρεπε να του κάνει :cheesy: Τον έβαλε στη οννεδ τουλάχιστον :2funny:

A10.jpg

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Mετά τη ΔΗΑΝΑ,την ΠΟΛΑΝ,το ΛΑΟΣ,τη ΔΗΣΥ,ένας ακόμη σχηματισμός που τίθεται εμπόδιο στην πορεία της ΝΔ προς την εξουσία

Συνημμένα

• 111karta.jpg
    111karta.jpg
    64 KB · Εμφανίσεις: 31

vasilisgo4

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΡΕ ΣΤΕΡΗΜΕΝΕ BIGPIPI ΤΙ ΑΒΑΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
ΑΔΕΛΦΗ ΕΙΣΑΙ?
ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΠΑ
ΣΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΡΕΜΥΔΙ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Πηγη: 
Αλβανοί χάκερς "χτύπησαν" τη σελίδα του Πάνου Καμμένου

Υβριστικά συνθήματα κατά του Καμμένου και της Ελλάδας

Θύμα Αλβανών χάκερς έπεσε πριν από λίγο η προσωπική ιστοσελίδα του Πάνου Καμμένου στο ιντερνετ.

Οι επισκέπτες της ηλεκτρονικής διεύθυνσης panoskammenos.gr θα δουν εθνικιστικά συνθήματα γραμμένα στην αλβανική γλώσσα.

Στην ίδια σελίδα οι «εισβολείς» χρησιμοποιούν υβριστικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον αρχηγό του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» όσο και κατά της Ελλάδας.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.498
Πόντοι
506
επειδή κάποιος ποιο πάνω θυμήθηκε την ΠΟΛ.ΑΝ. ας του θυμίσουμε ποιος την ίδρυσε, εκτός αν ήταν αγέννητος τότε και δεν το γνώριζε...

:grin:

Συνημμένα

• samaras.jpg
    samaras.jpg
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 17

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Mετά τη ΔΗΑΝΑ,την ΠΟΛΑΝ,το ΛΑΟΣ,τη ΔΗΣΥ,ένας ακόμη σχηματισμός που τίθεται εμπόδιο στην πορεία της ΝΔ προς την εξουσία

ειπαμε

σε γραφικοτητα εχεις ξεπερασει κι τα πασοκια εδω μεσα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επειδή κάποιος ποιο πάνω θυμήθηκε την ΠΟΛ.ΑΝ. ας του θυμίσουμε ποιος την ίδρυσε, εκτός αν ήταν αγέννητος τότε και δεν το γνώριζε...

:grin:
δεν ήταν αυτός ο Σαμαράς.
αλλος ήταν.
και ο Σιμπιλίδης που κατεβαίνει με τα ψΟφοδέλτια του δεξιού χώρου άλλος ήταν.

Επισκέπτης
βλακα..αυτος που ψηφίζεις και λες ότι θες να γίνει πρωθυπουργός είναι ο ίδιος που είχε προδώσει το κόμμα :grin: και είχε ιδρύσει την πολλαν :2funny: αλλα αυτά μάλλον σου διαφεύγουν..σου εχω ξαναπεί κει που φτύνεις δεν γλείφεις ..αλλα εσύ μάλλον το έχεις κάνει σύστημα :2funny:μέχρι και τη ντορα να σου φέρουν εσυ θα ψηφίσεις :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειπαμε

σε γραφικοτητα εχεις ξεπερασει κι τα πασοκια εδω μεσα
ο αντωνάκης θα φάει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΥΤΣΑ με την οποία τιμώρησε τον Μητσοτάκη.
όπως ο τελευταίος ουσιαστικά δεν μπόρεσε ποτέ να κυβερνήσει ελέω Σαμαρά (που υπήρξε και το πολιτικό του τέκνο) έτσι και ο αντωνάκης θα φάει πούτσα απο το πολιτικό του στήριγμα τον Πανο.

πουτάνα ιστορία.
πουτάνα ζωή.
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.  :sunglasses:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
βλακα..αυτος που ψηφίζεις και λες ότι θες να γίνει πρωθυπουργός είναι ο ίδιος που είχε προδώσει το κόμμα :grin: και είχε ιδρύσει την πολλαν :2funny: αλλα αυτά μάλλον σου διαφεύγουν..σου εχω ξαναπεί κει που φτύνεις δεν γλείφεις ..αλλα εσύ μάλλον το έχεις κάνει σύστημα :2funny:μέχρι και τη ντορα να σου φέρουν εσυ θα ψηφίσεις :2funny:

Είχε Κύπριο σπόνσορα?  :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ο αντωνάκης θα φάει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΥΤΣΑ με την οποία τιμώρησε τον Μητσοτάκη.
όπως ο τελευταίος ουσιαστικά δεν μπόρεσε ποτέ να κυβερνήσει ελέω Σαμαρά (που υπήρξε και το πολιτικό του τέκνο) έτσι και ο αντωνάκης θα φάει πούτσα απο το πολιτικό του στήριγμα τον Πανο.

πουτάνα ιστορία.
πουτάνα ζωή.

Για άλλη μια φορά,αποδεικνύεται με τί κριτήρια προσέρχεται ο έλληνας στην κάλπη

"Πούτσα","θα σας φάμε","ερχόμαστε,φυλαχτείτε" κλπ

Επισκέπτης

πουτάνα ιστορία.
πουτάνα ζωή.
κρατα και μικρο καλαθι  ;)μπορεί να συγκυβερνήσει :grin:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.498
Πόντοι
506
τώρα γλύφτε εκεί που φτύνατε:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κρατα και μικρο καλαθι  ;)μπορεί να συγκυβερνήσει :grin:
και ο μητσοτάκης κάπως έτσι κυβέρνησε.
ας πούμε ο αντωνάκης πρέπει να έχει αποκτήσει ψυχολογικό που ο συμφοιτητης στόκος κυβέρνησε με 162 βουλευτές κι αυτός θα πρέπει να παρακαλάει τα κατάλοιπα του πασοκ για να κυβερνήσει σκάρτα κάνα 6μηνο.....

Επισκέπτης
Σαμαράς: «Δεν επιστρέφω στη ΝΔ ούτε ως αρχηγός»!

“Δεν θα επιστρέψω, συνεπώς, στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω ο «αρχηγός» της”.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
———————————————————————————
SamarasKarkayanniWeb
click - για ολόκληρη τη σελίδα!
συνέντευξη στον ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΚΑΓΙΑΝΝΗ, Καθημερινή Κυριακής 4 Ιουλίου 1993
Α. Καρκαγιάννης: Αν υποθέσουμε ότι εξαλειφθούν αυτές οι παραμορφώσεις, όπως τις αποκαλείτε, τότε θα επιστρέψετε στη Ν.Δ.;
Α. Σαμαράς: Όχι, δεν θα επιστρέψω. Έχω ήδη χαράξει το δρόμο μου με την «Πολιτική Άνοιξη» και η Ν.Δ., όπως και τα άλλα κόμματα, ακολουθούν το δικό τους δρόμο. […]
Α. Σαμαράς: Δεν θα επιστρέψω, συνεπώς, στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω «αρχηγός» της. […]
Α. Καρκαγιάννης: Πολιτική πράξη, ωστόσο, λειψή. Ολοκληρωμένη πολιτική πράξη θα ήταν αν προκαλούσε την πτώση της κυβερνήσεως. Δεν λέω ότι έπρεπε να το κάνετε. Αλλά αφού δεν το κάνατε και δεσμευθήκατε να μην το κάνετε, ποια είναι η πολιτική πράξη;
Α. Σαμαράς: Το θέμα είναι λεπτό και δεν δέχομαι αυτή την τοποθέτηση. Είναι κατ’ αρχήν θέμα αρχής. Η κυβέρνηση εξελέγη για μια τετραετία. Εγώ εξελέγην βουλευτής με τη Ν.Δ. Δεν ξέρω ποιος μου δίνει το δικαίωμα να ρίξω μια κυβέρνηση που την εξέλεξε ο λαός ή να παραμείνω βουλευτής, όταν έχω διαφωνήσει με τη Ν.Δ. Άλλωστε, και μέσα στη Ν.Δ. ήμουν μειοψηφία. Μετά τα όσα έχουν συμβεί είναι χρέος του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να κρίνουν και να αποφασίσουν αν έχουν τις δυνάμεις να συνεχίσουν το έργο τους, προς όφελος του τόπου, ως το τέλος της τετραετίας. Νομίζω ότι δεν τις έχουν. Αυτή είναι η έννοια της δέσμευσης που πράγματι ανέλαβα. […]
● Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αυτής ασκεί τη συνήθη πατριδοκαπηλία:
Α. Σαμαράς: «Αλλά το θέμα των Σκοπίων είναι απλώς το σύμπτωμα μιας βαρύτερης αρρώστιας που χαρακτηρίζει το χειρισμό των εθνικών μας θεμάτων, του γενικότερου, αν θέλετε, εθνικού μας θέματος που είναι ένα και μοναδικό: Η ανυποχώρητη υπεράσπιση της ελληνικότητας στα εδαφικά και πολιτισμικά της σύνορα, όπως αυτά διαμορφώθηκαν κατά την ιστορική διαδρομή. Είναι συνεπώς η υπεράσπιση της Κύπρου, της Θράκης, της Μακεδονίας, των Βορειοηπειρωτών, που βάναυσα καταπατούνται τα δικαιώματά τους, η υπεράσπιση των εκατομμυρίων Ελλήνων της διασποράς. Αλλά είναι ακόμη η υπεράσπιση της γλώσσας μας, των μορφών εθνικής ζωής και του πολιτισμού μας. Αυτό είναι στην ουσία το εθνικό μας πρόβλημα και το θέμα των Σκοπίων ήταν απλώς μια πτυχή αυτού του προβλήματος». :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom