Eγω θελω να κανει και να το ονομασει "Παρνηθα"
Παντως, πλακα- πλακα, οι "αντιμνημονιακοι" εχουν τετοιο πολιτικο χαος μεσα στα κεφαλια τους, που καταφεραν να διαιρεθουν σε 100 μετωπα. Καζακης, Δημαρας, Αριστερη πρωτοβουλια ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ανταρσυα, Συριζα, Καμμενος, Μικης, Αποστρατοι, Χρυση Αυγη. Ρε ΕΛΕΟΣ ρεεεεεε....
Θα ξαναβγει κυβερνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- Παπαδημου, μονο και μονο λογω της αναλγησιας (και της ελλειψης συγκεκριμενης ταυτοτητας) των αλλων. Τουλαχιστον, ελπιζω αυτη τη φορα να φροντισουν να πεταξουν εξω απο το σχημα τον χοντρομαλακα, και να βαλουν τιποτα σοβαρους ανθρωπους για υπουργους. Τεχνοκρατες. (Ολα αυτα με την προϋπόθεση να ειναι στο τιμονι ο Παπαδημος, οχι κανας Σαμαρας και γελαμε ολοι μαζι).
ΥΓ Εχω ακουσει οτι ο παπαρας ο Αδωνης μια χαρα υπουργος Ναυτιλιας ειναι, αλλα και μονο που ειναι αυτος που ειναι δεν θα 'πρεπε να ειναι στο σχημα. Παντως, αν οντως ισχυει οτι ειναι πολυ επαρκης στη δουλεια του, αποδεικνυεται πως για να εισαι υπουργος δεν απαιτειται καμια ειδικη ικανοτητα. Μονο λιγο φιλοτιμο. (Θα μου πεις, εδω εγιναν υπουργοι η Μπιρμπιλη κι ο αλλος ο τρομπας ο τουριστας, ο Γερουλανος... Αλλα εγω μιλαω για κανονικους υπουργους, οχι μαριονετες.)