ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
λακη, γραψε ρε παιχτη δυο τρια απο τα καλα προϊοντα συνοδευτικα του βουρτσισματος να εχουμε στο μπανιο μας (διαλυματα κλπ).
και γω τον παίζω και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ για ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΘΕΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.
παίζει να είναι απο τα πιο μαλακισμένα ποστ έβερ που έχει γράψει .
με κορυφαίο ότι είχε γαμήσει 19 φορές σε μια μέρα και μετά ξενύχτησε στην παραλιακή.
λίστεριν κλπ για τομπούτσο.
γενικά ότι έχει αλκοολη μέσα γιατομπούτσο.
Επειδη εχω προβλημα με πετρα βασικα,και χρησιμοποιω καθημερινα λιστεριν.λίστεριν κλπ για τομπούτσο.
γενικά ότι έχει αλκοολη μέσα γιατομπούτσο.
Και γενικα,οδοντοκρεμα και βουρτσα,εαν υπαρχει συσταση δηλαδη.λακη, γραψε ρε παιχτη δυο τρια απο τα καλα προϊοντα συνοδευτικα του βουρτσισματος να εχουμε στο μπανιο μας (διαλυματα κλπ).
γιατι στα κοινωνικα θεματα παει πισω?Καί όχι μόνο
Και στα οπλικά συστήματα
Επειδη εχω προβλημα με πετρα βασικα,και χρησιμοποιω καθημερινα λιστεριν.
Αν αυτα ειναι πιο αποτελεσματικα δηλαδη.
Επειδη εχω προβλημα με πετρα βασικα,και χρησιμοποιω καθημερινα λιστεριν.
Αν αυτα ειναι πιο αποτελεσματικα δηλαδη.Και γενικα,οδοντοκρεμα και βουρτσα,εαν υπαρχει συσταση δηλαδη.
Γενικα κανω επιμελη δουλεια με τη βουρτσα,δεν κανω πλακα.δεν παίζει τόσο ρόλο η οδοντόκρεμα όσο ο τροπος που βουρτσίζεις τα δόντια.
το νήμα για σένα είναι εκ των ων ουκ ανευ.
Γενικα κανω επιμελη δουλεια με τη βουρτσα,δεν κανω πλακα.
Νημα δεν βαζω,το βαριεμαι και ψιλοματωναν τα ουλα.
σαφώς και ματώνουν. με τόση πέτρα που λες πας βουρ για ουλίτιδα και μετά δόντια πέσιμο......Γενικα κανω επιμελη δουλεια με τη βουρτσα,δεν κανω πλακα.
Νημα δεν βαζω,το βαριεμαι και ψιλοματωναν τα ουλα.
κορυφαίο διάλυμμα για ουλα το ελουντρίλ ανα διαστήματα
και οδοντόκρεμα οι εμοφόρμ και ελτζύντιουμ.
όποιον σοβαρό οδοντίατρο και να ρωτήσεις θα σου πεί ότι το νήμα είναι πιο κρίσιμο και απ το βούρτσισμα......To εχω δοκιμασει,ψιλομανουρα επισης,οχι οσο το νημα βεβαια.
Για ανα εξαμηνο τσεκαρισμα μου ειχε πει η οδοντιατρος και καθαρισμα,εαν χρειαζεται.
Τελος παντων,ας δουμε τι θα πει και ο λακης,απο περιεργεια κιολας.
Ειδικά σε θέματα της αριστεράςγιατι στα κοινωνικα θεματα παει πισω?
γιατι στα κοινωνικα θεματα παει πισω?
Εκεί που πρωτεύει είναι στις λύσεις τύπε
100 ευρω για καθαρισμο?Ποντικέ πρέπει να βουρτσίζεις και με τον σωστό τρόπο τα δόντια σου. Το να τα βουρτσίζεις απλά δεν αρκεί.
MUQevxovDSs]Εδώ[/url[/MEDIA]] απ'ότι είδα τα λέει καλά.
Έχει δίκιο ο Πέρσι πάντως, χωρίς νήμα δεν κάνεις τίποτα. Και μυρίζει το στόμα σου και δεν καθαρίζεις και καλά. Μεσοδόντιο βουρτσάκι αν και μου είπε η γιατρός να κάνω στάνταρ, δεν μπορώ γιατί απλά δεν μπαίνει.
Και καθαρισμό κάθε 6 μήνες αν έχεις θέμα, αλλιώς μια φορά το χρόνο. Εγώ είναι να πάω τώρα τον Απρίλη κι ανυπομονώ για να δω τι θα μου πει. Απλά είναι κι 100 ευρώ στη μέση και πονάει λίγο.
Οι φριμπες τα γαμανε τα δοντιακαι γω τον παίζω και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ για ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΘΕΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.