κι ενα 36αρι φτανει πιστευω....οι αναποφασιστοι της ανηκουν συντριπτικα αυτην την φορα
Έχει βάλει καταχωρητήριο;
κι ενα 36αρι φτανει πιστευω....οι αναποφασιστοι της ανηκουν συντριπτικα αυτην την φορα
ε τι θα ψηφισει μωρε ο μπαρμπας και η γιαγια πανω απο την καλπη νομιζεις;τον καημενο;την ντορα την μικρη εξερευνητρια;τον οικολογο που βγηκε και κανεις δεν αντεληφθη την παρουσια του;τα χρυσαυγουλα;πλην αγ παντελεημονα δλδ......που δικαιολογουνται καπως.......ή τον μανο να του φτιαξει μουστοκουλουρα την λαμπρη;Έχει βάλει καταχωρητήριο;
ε τι θα ψηφισει μωρε ο μπαρμπας και η γιαγια πανω απο την καλπη νομιζεις;τον καημενο;την ντορα την μικρη εξερευνητρια;τον οικολογο που βγηκε και κανεις δεν αντεληφθη την παρουσια του;τα χρυσαυγουλα;πλην αγ παντελεημονα δλδ......που δικαιολογουνται καπως.......ή τον μανο να του φτιαξει μουστοκουλουρα την λαμπρη;
ποιος;ο γλυκαναλατος ο κουβελης;η αριστεροδεξια προταση του τιποτα;το λαος που παει απο το κακο στο χειροτερο;μιλαμε για τον δεξιο ψηφοφορο που ειναι ενα 33 τα εκατο της κοινωνιας.....την βαση της....ασε το κεντρο.....Υπάρχουν και άλλα όπως ξέρεις
ποιος;ο γλυκαναλατος ο κουβελης;η αριστεροδεξια προταση του τιποτα;το λαος που παει απο το κακο στο χειροτερο;μιλαμε για τον δεξιο ψηφοφορο που ειναι ενα 33 τα εκατο της κοινωνιας.....την βαση της....ασε το κεντρο.....
ισα ισα....εγω αν ημουν υπευθυνος προεκλογικου αγωνα ΝΔ τον κωστακη θα χρησιμοποιουσα κατα κορον στα σποτ μου.....Είναι επιλογές όμως. Η ήττα της ΝΔ είναι σχετικά πρόσφατη και μπορεί να έχει βαρεθεί και τα ίδια
ισα ισα....εγω αν ημουν υπευθυνος προεκλογικου αγωνα ΝΔ τον κωστακη θα χρησιμοποιουσα κατα κορον στα σποτ μου.....
θα εβαζα την αντιδιαστολη λεφτα υπαρχουν με το θα κανουμε τωρα καποιες θυσιες για να ειμαστε καλυτερα στο μελλον γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα απο το ντιμπειτ
θα εβαζα αντιδιαστολη το κοψιμο απο ριζα δωρων και 13ου 14ου μισθου με το επιδομα που εδινε ο κωστακης
θα εβαζα αντιδιαστολη το παγωμα μισθων και συνταξεων του κωστακη με την αποτομη κατρακυλα επι γιωργακη κλπ κλπ.....
θα πεταγα και μια σποντα για ρωσια,αγωγους,αποπειρα δολοφονιας και μυστικα σεναρια ξενων δυναμεων που αποδεδειγμενα δρασαν και ο λαος θα θυμοταν
θα δουμε τα σποτ και εδω θα μαστε....πιστευω σ αυτο το μοτιβο θα κινηθουνΘα πας marketing του Σαμαρά;
θα δουμε τα σποτ και εδω θα μαστε....πιστευω σ αυτο το μοτιβο θα κινηθουν
στον χατζηδακη επεσε το ξυλο αν και στον αλλον που λες επρεπε να πεσει για τους διορισμους στην αγρογη κομματοσκυλων και τις παρανομες επιδοτησεις προεκλογικα σε αγροτες
Με τη διαφορά ότι περάσαν μόλις δύο χρόνια. Στην Αθήνα έχει πέσει και ξύλο στο Χατζηγάκη
στον χατζηδακη επεσε αν και στον αλλον που λες επρεπε να πεσει για τους διορισμους στην αγρογη κομματοσκυλων και τις παρανομες επιδοτησεις προεκλογικα σε αγροτες
αμα πάρει 36 ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.κι ενα 36αρι φτανει πιστευω....οι αναποφασιστοι της ανηκουν συντριπτικα αυτην την φορα
ΕΓΩ ΕΑΝ ΔΩ 36% στον Αντωνάκη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ.
θα σημαίνει ότι ο απολυτος μαλακας λαός βρήκε τον απολυτο μαλάκα σωτήρα του.
ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ NICK ΣΟΥ GL GOOD LUCKκι ενα 36αρι φτανει πιστευω....οι αναποφασιστοι της ανηκουν συντριπτικα αυτην την φορα
Κι εγω ΝΔ θα ψηφισω, τύπε.ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ NICK ΣΟΥ GL GOOD LUCK
ΚΙ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ
ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΗΚΑ
ΝΑ ΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΑΞΙΕ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ
ΑΝΙΚΑΝΕ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟΥΛΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ
ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΟΥΣΤ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΙ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΚΕ ΠΑΓΚΑΛΙΣΤΕΡΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ
ΧΟΥΝΤΙΚΕ ΔΗΜΙΕΚΡΑΤΗ
ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ
ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ
χαχαχα ποιος θα ψηφισει νδ ρε, αυτοι κανανε τον προδοτη αρχηγο τους, το απολυτο ρεζιλι ρε.
Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ.Κι εγω ΝΔ θα ψηφισω, τύπε.
Χαλαρωσε και απολαυσε το ηλιοβασιλεμα.
Αρχιζεις αυριο την επανασταση.