Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Έχει βάλει καταχωρητήριο; :grin:
ε τι θα ψηφισει μωρε ο μπαρμπας και η γιαγια πανω απο την καλπη νομιζεις;τον καημενο;την ντορα την μικρη εξερευνητρια;τον οικολογο που βγηκε και κανεις δεν αντεληφθη την παρουσια του;τα χρυσαυγουλα;πλην αγ παντελεημονα δλδ......που δικαιολογουνται καπως.......ή τον μανο να του φτιαξει μουστοκουλουρα την λαμπρη;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ε τι θα ψηφισει μωρε ο μπαρμπας και η γιαγια πανω απο την καλπη νομιζεις;τον καημενο;την ντορα την μικρη εξερευνητρια;τον οικολογο που βγηκε και κανεις δεν αντεληφθη την παρουσια του;τα χρυσαυγουλα;πλην αγ παντελεημονα δλδ......που δικαιολογουνται καπως.......ή τον μανο να του φτιαξει μουστοκουλουρα την λαμπρη;

Υπάρχουν και άλλα όπως ξέρεις

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Υπάρχουν και άλλα όπως ξέρεις
ποιος;ο γλυκαναλατος ο κουβελης;η αριστεροδεξια προταση του τιποτα;το λαος που παει απο το κακο στο χειροτερο;μιλαμε για τον δεξιο ψηφοφορο που ειναι ενα 33 τα εκατο της κοινωνιας.....την βαση της....ασε το κεντρο.....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ποιος;ο γλυκαναλατος ο κουβελης;η αριστεροδεξια προταση του τιποτα;το λαος που παει απο το κακο στο χειροτερο;μιλαμε για τον δεξιο ψηφοφορο που ειναι ενα 33 τα εκατο της κοινωνιας.....την βαση της....ασε το κεντρο.....

Είναι επιλογές όμως. Η ήττα της ΝΔ είναι σχετικά πρόσφατη και μπορεί να έχει βαρεθεί και τα ίδια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Είναι επιλογές όμως. Η ήττα της ΝΔ είναι σχετικά πρόσφατη και μπορεί να έχει βαρεθεί και τα ίδια
ισα ισα....εγω αν ημουν υπευθυνος προεκλογικου αγωνα ΝΔ τον κωστακη θα χρησιμοποιουσα κατα κορον στα σποτ μου.....

θα εβαζα την αντιδιαστολη λεφτα  υπαρχουν με το θα κανουμε τωρα καποιες θυσιες για να ειμαστε καλυτερα στο μελλον γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα απο το ντιμπειτ

θα εβαζα αντιδιαστολη το κοψιμο απο ριζα δωρων και 13ου 14ου μισθου με το επιδομα που εδινε ο κωστακης

θα εβαζα αντιδιαστολη το παγωμα μισθων και συνταξεων του κωστακη με την αποτομη κατρακυλα επι γιωργακη κλπ κλπ.....

θα πεταγα και μια σποντα για ρωσια,αγωγους,αποπειρα δολοφονιας και μυστικα σεναρια ξενων δυναμεων που αποδεδειγμενα δρασαν και ο λαος θα θυμοταν

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ισα ισα....εγω αν ημουν υπευθυνος προεκλογικου αγωνα ΝΔ τον κωστακη θα χρησιμοποιουσα κατα κορον στα σποτ μου.....

θα εβαζα την αντιδιαστολη λεφτα  υπαρχουν με το θα κανουμε τωρα καποιες θυσιες για να ειμαστε καλυτερα στο μελλον γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα απο το ντιμπειτ

θα εβαζα αντιδιαστολη το κοψιμο απο ριζα δωρων και 13ου 14ου μισθου με το επιδομα που εδινε ο κωστακης

θα εβαζα αντιδιαστολη το παγωμα μισθων και συνταξεων του κωστακη με την αποτομη κατρακυλα επι γιωργακη κλπ κλπ.....

θα πεταγα και μια σποντα για ρωσια,αγωγους,αποπειρα δολοφονιας και μυστικα σεναρια ξενων δυναμεων που αποδεδειγμενα δρασαν και ο λαος θα θυμοταν

Θα πας marketing του Σαμαρά; Για αυτοδυναμία χρείαζεται και το κέντρο btw

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:knockinb:
Με τη διαφορά ότι περάσαν μόλις δύο χρόνια. Στην Αθήνα έχει πέσει και ξύλο στο Χατζηγάκη
στον χατζηδακη επεσε το ξυλο αν και στον αλλον που λες επρεπε να πεσει για τους διορισμους στην αγρογη κομματοσκυλων και τις παρανομες επιδοτησεις προεκλογικα σε αγροτες

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
στον χατζηδακη επεσε αν και στον αλλον που λες επρεπε να πεσει για τους διορισμους στην αγρογη κομματοσκυλων και τις παρανομες επιδοτησεις προεκλογικα σε αγροτες

Θέλω να πω, στη δημοφιλή δημοσιογραφική, ότι δε βγήκε από παρθενογέννεση

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κι ενα 36αρι φτανει πιστευω....οι αναποφασιστοι της ανηκουν συντριπτικα αυτην την φορα
αμα πάρει 36 ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.

ΕΓΩ ΕΑΝ ΔΩ 36% στον Αντωνάκη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ.
θα σημαίνει ότι ο απολυτος μαλακας λαός βρήκε τον απολυτο μαλάκα σωτήρα του.

Επισκέπτης
ΕΓΩ ΕΑΝ ΔΩ 36% στον Αντωνάκη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ.
θα σημαίνει ότι ο απολυτος μαλακας λαός βρήκε τον απολυτο μαλάκα σωτήρα του.

Ενώ αν δεις τον Τσίπρα ή τον Κουβέλη στο 30%
θα χαρείς γιατί θα χαλαστεί η δεξιά μαμά σου ....

Το παιδικό σου κρεβάτι , το λάδωνες μικρός ,
σαν τον πιτσιρικά στη Μαλένα,
για να μην ακούγεται ;;;;;;;;;;

vasilisgo4

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
κι ενα 36αρι φτανει πιστευω....οι αναποφασιστοι της ανηκουν συντριπτικα αυτην την φορα
ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ NICK ΣΟΥ GL GOOD LUCK
ΚΙ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ
ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΗΚΑ
ΝΑ ΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΑΞΙΕ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ
ΑΝΙΚΑΝΕ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟΥΛΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ
ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΟΥΣΤ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΙ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΚΕ ΠΑΓΚΑΛΙΣΤΕΡΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ
ΧΟΥΝΤΙΚΕ ΔΗΜΙΕΚΡΑΤΗ
ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ
ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ :ak:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ NICK ΣΟΥ GL GOOD LUCK
ΚΙ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ
ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΗΚΑ
ΝΑ ΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΑΞΙΕ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ
ΑΝΙΚΑΝΕ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟΥΛΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ
ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΟΥΣΤ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΙ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΚΕ ΠΑΓΚΑΛΙΣΤΕΡΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ
ΧΟΥΝΤΙΚΕ ΔΗΜΙΕΚΡΑΤΗ
ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ
ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ :ak:
Κι εγω ΝΔ θα ψηφισω, τύπε.
Χαλαρωσε και απολαυσε το ηλιοβασιλεμα.
Αρχιζεις αυριο την επανασταση.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
χαχαχα ποιος θα ψηφισει νδ ρε, αυτοι κανανε τον προδοτη αρχηγο τους, το απολυτο ρεζιλι ρε.

μην ξεχνατε τον λαλιωτη εε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κι εγω ΝΔ θα ψηφισω, τύπε.
Χαλαρωσε και απολαυσε το ηλιοβασιλεμα.
Αρχιζεις αυριο την επανασταση.
Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ.
λογικο.

πρόχειρα.
εαν παρεις πάνω απο 25 θα σου κάνω δώρο το κλύσμα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ελα τα προβατάκια στη στάνη για τη σφαγή. :rockon: :rockon: :rockon:
το συν 50 του κατάπτυστου εκλογικού νόμου φαντάζει ως λόττο για τα μουνιά που ψάχνουν απεγνωσμένα τη βουλευτική αποζημίωση.

Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε σήμερα η κα Βάσω Κόλλια, αποχωρώντας από τη Δημοκρατική Συμμαχία, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και αναπλ. Γραμματέας Προγράμματος.

Επίσης, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Καβάλας του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Δημήτριος Μπαταλογιάννης δηλώνει, ότι εντάσσεται στη Νέα Δημοκρατία. Τονίζει, ότι στις κρίσιμες ώρες που ο λαός ζητά λύσεις με ασφάλεια και προοπτική για τη χώρα, είναι κοινή υποχρέωση να αγωνιστούμε για αυτοδύναμη κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
σημερα 12:00 στο public ο πανος θα μοιραζει 100ευρα

ολοι εκει

Stories

Νέο!