foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
ναι ρε...θα παγενουμε βολτε κε με το κοτερο με καπετανιο τον αρχιγο
θα μας βαζει και αντιλιακο μην μας καψει ο ηλιος στην κουπαστη
ναι ρε...θα παγενουμε βολτε κε με το κοτερο με καπετανιο τον αρχιγο
θα βανι κομενακια ο αρχιγοσ στο τιμονι θανεναι ρε...
θα μας βαζει και αντιλιακο μην μας καψει ο ηλιος στην κουπαστη
κε εσι στιβ στο κομα ισε?
α κε εσι στο κομα θελουμε χριματοδοτι για το κοτεροθα παρο το νατσο να το βρι
α κε εσι στο κομα θελουμε χριματοδοτι για το κοτερο
τορα ιμε στο αρμα του πανουινε του μπενι ??
giati θαχει τα διπλα η βενζινη ρε μεγαλε?καλα οκ επειδη μακρο σημαινει για σενα μαλλον το cash and carry kapote παρε βενζινη σημερα με 700δρχ και αν βγουμε με 1400.
καμμια σημασια δεν εχει αν θαχεις ευρω η ρουβλια ,σκοπος ειναι τι παιρνεις
αρα ως προς τι αν βγουμε απο το ευρω,συμφων αμε αυτα που λες,καταστραφηκαμε κι αλλο?/
δηλ ο υπολοιπος πλανητης ειναι κατεστραμενος που δεν εχει αυρω?
Οσο για τις ισοτιμιες εσυ ειπες για κορωνες και ρουβλια.Για το τι παιρνεις στο απαντησα πριν οταν εκανες αναγωγη στο 40ρουβλια 1 ευρο και 8 κορωνες σκανδιναβικες (Σουηδια Νορβηγια Δανια ολες περιπου ιδιες ειναι και σε μια απο τις 3 να πας τις δεχονται)Οσο για το υπολοιπος πλανητης υπαρχει και το δολλαριο.Οταν επεσε το ουγγρικο φιορινι επεσε παραλληλα κατι πολωνικο ζλοτυ. ;).Αν ηθελα να ειμαι μεσα η εξω απο το ευρο εχω λυσεις ο κλωνος.Απλα επειδη μου αρεσει αυτο το μερος το παλευω οσο μπορω
ο μπαμπης ειναι ικανος να πει οτι ειναι κ μακρυμΛΛΗς ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ
αφού το λέει ο μπάμπης
giati θαχει τα διπλα η βενζινη ρε μεγαλε?
στις χωρες που ανεφερες εχει παντου λιγοτερο
φτωχες κ πλουσιες
κι οπου δεν εχει κλεπτοκρατια τα καυσιμα κι οι πρωτες αναγκες ειναι πιο φτηνες
δεν εχουν βεβαια κοινωνικες παροχες κι εχουν ανεργεια
ε λοιπον εδω θα συνδιασουμε την ελλειψη κ των δυο
ουτε παροχες θαχουμε,και ακριβεια κ ανεργεια στο μαξιμουμ, γιατι οπως απτα βλεπεις το ευρω ,δεν σου λυνει κανενα προβλημα,..κι εδω κ σλοβακια κ οπου αλλου εφαρμοστει σε μικρες οικονομιες
δεν θελω να πω ολλα οσα προβληματα δημιουργει...θα γραφω καμμια ωρα κ δεν εχει κ νοημα αυτη την στιγμη..
θα τα πω οταν θα βγουμε σε κανα 12-15 μηνες ,οταν τα δανεια στους πιστβτες εχουν μετατραπει ολα σε ενυποθηκα απο ευρωπη
τοτε βλεπουμε... ;)
εισης επειδη εισαι εξαγωγεας.....
οσοι σε ανταγονιζονται κ δεν μπορεις ν ατους παιξεις ,ευρω εχουν?πχ τουρκια χιλη σε αγροτικα προιοντα....
η μηπως εχουν δολλαριο οπως ειπες?καλο κι αυτο..ο αλλος πλανητης λες εχει δολλαριο!!!!εννοεις συναλασετε σε δολαριο βεβεα
ε για εμας θα απαγορευεται?
ειμαι υπερ της ευρωπης ,αλλα οχι αυτουνου του λησρτικου συστηματος κακεκτυπο της ελευθερης αγορας,απλης απικιοκρατιας...
και αν δεν αλλαξουν πολιτικη οικονομικη καταευθυνση,ας κατσουν με το ευρω κ οι σλοβακοι κροατες κλπ,ετσι κι αλλιως δεν εχουν κ πολλες λυσεις αυτοι
εμεις ομως?μηπως εχουμε πολλες εναλακτικες??
σκεψου γιλε κλωνε κι ασε τα ευρω διλληματα της πλακας...
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ να μας σώσει!!!!
9,5 δις δρχ= 30 εκ. ευρώ και το 1 δις δρχ που έβγαλε είναι 3 εκ. ευρώ.... σιγά τα λεφτά που έβγαλε δηλαδή ( 10% απόδοση) και στο κάτω κάτω τι το παράνομο έκανε? μήπως τα καταχράστηκε από το δημόσιο ταμείο? έπαιξε και κέρδισε...έτσι είναι το χρηματιστήριο κάποιοι κερδίζουν κάποιοι χάνουν....
ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΩΣΕΤΕ
θα στον ακουμπησει και θα τον νοιωσεις
τερμα τα πακια;
σε εμένα και τους ομοίους μου θα τον ακουμπήσει ειμαι λούγκρα και επειδή είμαι ανικανοποίητη μετά θα παω να βρω και τα πάκια να με παρτουζώσουν σε κανένα στρατόπεδο από αυτά που θα τα μαζέψουν!