kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
με ενα μΑλλος ενας Καμμενος στους τοσους τι πειραζει ?
με ενα μΑλλος ενας Καμμενος στους τοσους τι πειραζει ?
Λαιπτομειες αλα θα μου πις οτη ι λαιπτομερια κανι τιν δηαφωρα....με ενα μ
με ενα μ
ατσα λαμογιο και ο τσιπρας !!!!!!!!Ασε καλλιτερα ΤΣΙΠΡΑ να παρουμε τις μιζες που εισεπραξε ο πατερας του
σαν εργοληπτης δημοσιων εργων.
ειναι δυσκολες οι εποχες και ολα ειναι υπο σκληρο παζαρι σε ολα τα επιπεδα....καντην τωρα για μεταξι να διαπραγματευτεις αν η τανα αντι για 10 σου παρει 8 εβρα.αντε παλικαρι μου.
οχι φυσικα σκυλο θα εχουν στο μυαλο τουςθεωρεις οτι ο ελληνας ψηφοφορος ξερει τι κανει νιαου νιαου?`
κερνασ αρνι ιπαμε αντε ζιγουρακι στισ 21 απριλικαντην τωρα για μεταξι να διαπραγματευτεις αν η τανα αντι για 10 σου παρει 8 εβρα.αντε παλικαρι μου.
Χοτ ντογκ εννοεις προφανως ....οχι φυσικα σκυλο θα εχουν στο μυαλο τους
Λαικός επαναστάστης και ο Καμμένος, κατάλαβα.
Ε καλά πάντως δεν είναι έγκλημα να έχεις χρήματα (πώς τα έχεις αποκτήσει είναι το θέμα).
ε δεν γίνεται να μας κυβερνήσει και ο γιακουμής...ρεαλιστικά πάνταΈλα Καμμένε , εσύ ξέρεις τον πόνο του μέσου έλληνα ιδιοκτήτη γιώτ ...
Έλα Καμμένε , εσύ ξέρεις τον πόνο του μέσου έλληνα ιδιοκτήτη γιώτ ...
http://[URL unfurl="true"]www.blackfishmarine.com/wp-content/uploads/2011/12/Pelorus_Yacht.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
καλυτερα να κυβερνα καποιος με γιωτ
παρα καποιος γιωτ 5
ε δεν γίνεται να μας κυβερνήσει και ο γιακουμής...ρεαλιστικά πάντα
καλυτερα να κυβερνα καποιος με γιωτ
παρα καποιος γιωτ 5
και ο καρατζαφέρης αυτοεπαιρόταν ότι προήλθε από τα λαϊκά στρώματα και ότι καταλαβαίνει τον φτωχό κόσμο αλλά όταν είδε θώκους μπροστά του αλληθώρισεΜα ναι ... ενώ με τον Πανούλη θα πάμε μπροστά ...
έχει μάθει άλλωστε καλά να ειναι στο πιδάλιο ....
στα γιώτ από μικρός ...
ο,τι και να ειναι ο καμμενος δεν μ ενδιαφερει..μα καθολου..Τα γιώτ δεν με πειράζουν , δεν είμαι κουμμουνιστής.
Τα γιώτ με κλεψιμέϊκα με πειράζουν.
Και μεταξύ μας, δεν ξέρω πολλούς στρατηγούς που με τη σύνταξη του στρατηγού να έγιναν εφοπλιστές και τα παιδιά-εγγόνια του να κυκλοφορούν με γιώτ σαν του μακαρίτη του ... Αρίστου ...
Έχεις λινκ;;;ο,τι και να ειναι ο καμμενος δεν μ ενδιαφερει..μα καθολου..
απο την στιγμη που ξεχεσε το ρεμαλι και την οικογενεια του στην βουλη κερδισε την καρδια μου..βρηκε το κλειδι της..
γι αυτον τον λογο και μονο λεω..
[size=30pt]ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΑΝΟ!!!![/size]