Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Ο Καμένος που μας κάνει τον Δημοκράτη, μόλις ζήτησε από τον κόσμο να πάει να λυντσάρει κάποιον συγκεκριμένο αντιδήμαρχο!!!!

Γιατί δεν τον μπαγλαρώνουν τον ίδιο με την κατηγορία προτροπών εγκληματικών πράξεων???????? :huh: :huh: :huh:  

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
η

URL]]

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Ο Καμένος που μας κάνει τον Δημοκράτη, μόλις ζήτησε από τον κόσμο να πάει να λυντσάρει κάποιον συγκεκριμένο αντιδήμαρχο!!!!

Γιατί δεν τον μπαγλαρώνουν τον ίδιο με την κατηγορία προτροπών εγκληματικών πράξεων???????? :huh: :huh: :huh:  

Φοβούνται το ψέκασμα..

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο τύπος δεν είναι απλώς άσχετος με οικονομικά και ανεπαρκής πολιτικά. Αποδεικνύεται και επικίνδυνος. Αν ξεστόμιζε τη συγκεκριμένη φράση ο οποιοσδήποτε από εμάς θα είχε επέμβει ο εισαγγελέας και θα είχε ασκήσει δίωξη. Ο Πανουλης έχει αφεθεί ελεύθερος να χτίζει πολιτική καριέρα και να εισπράττει την κομματική επιχορήγηση κατηγορώντας αντιπάλους ως προδότες και προτρέποντας το λαό να τους λιντσαρει. Πρόβλεψη μου είναι ότι δε θα έχει καλή κατάληξη με το δρόμο που έχει πάρει.

τέτοια πρεμούρα απο γαλάζιο κομματοπίτουρα να υπερασπίζεται ένα απο τα μεγαλύτερα λαμόγια που έχει αναδείξει το ΠΑΣΟΚ και τον βασικότερο υπαίτιο που λόγω των δικών του σκανδάλων έπεσε ο Σημίτης μπορεί να σημαίνει ένα ή και τα τρία απο τα παρακάτω σενάρια:

1.
Η ΝΔ έχει μετατραπεί σε κολυμβήθρα του Συλωάμ για όλα τα λαμόγια του πάλαι ποτέ κραταιού πασοκ που κατέστρεψε τη χώρα και την έστειλε στους 5 ανέμους.
2.
έχει πιάσει πανικός τα επιτελεία του Σαμαρά για το >15% ποσοστό της ΧΑ και την πρωτοπορία του ακαμάτη αριστερού σε όλες τις κρυφές δημοκσοπήσεις
3.
ετοιμάζεται η διάλυση της πάλαι ποτέ δεξιάς και ο Σαμαζέλος είναι προ των πυλών ως ενιαίο κεντροδεξιό κόμμα στις επομενες εκλογές.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μπαινει δεν μπαινεις στην βουλη στις επομενες
τυπε μου καταφερε ο καμμενος να μας κανει να αναπολησουμε τον καρατζαφερη.βεβαια ηταν αναμενομενο να τον παρει η κατω βολτα δημοσκοπικα.οπως ο φερης εκλεινε το ματι στο πασοκ ετσι και αυτος ακομα χειροτερα κανει το ιδιο και χειροτερα μαλιστα με τον συριζα.βεβαια εχει σαν τυρακι το μνημονιο αλλα αυτο που ονειρευεται ειναι η συγκυβερνηση με τον τσιπρα.παλι ομως με τα μικρα ποσοστα που εχει δεν φτανουν τα κουκια...
βλεπω να εχει την πορεια του φερη.το ποτε δεν ξερω αλλα οχι στο πολυ μακρινο μελλον παντως.
αν εχουν ενα δραμι μυαλο εκει στην συγγρου απο τον καμμενο πρεπει να παρουν πρωτα ποσοστα οχι απο την χρυση αυγη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μου καταφερε ο καμμενος να μας κανει να αναπολησουμε τον καρατζαφερη.βεβαια ηταν αναμενομενο να τον παρει η κατω βολτα δημοσκοπικα.οπως ο φερης εκλεινε το ματι στο πασοκ ετσι και αυτος ακομα χειροτερα κανει το ιδιο και χειροτερα μαλιστα με τον συριζα.βεβαια εχει σαν τυρακι το μνημονιο αλλα αυτο που ονειρευεται ειναι η συγκυβερνηση με τον τσιπρα.παλι ομως με τα μικρα ποσοστα που εχει δεν φτανουν τα κουκια...
βλεπω να εχει την πορεια του φερη.το ποτε δεν ξερω αλλα οχι στο πολυ μακρινο μελλον παντως.
αν εχουν ενα δραμι μυαλο εκει στην συγγρου απο τον καμμενο πρεπει να παρουν πρωτα ποσοστα οχι απο την χρυση αυγη.
τυπε ανελ και δημαρ ειναι τελειωμενοι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και που θα πανε αυτοι οι ψηφοι? Μηπως εφτασε η ωρα για τον μεγαλειοτατο?  :think:
της δημαρ στο συριζα
και του καμμενου σε νδ-χ.α τυπε

δεν χρειαζεται τυπε
4.302 θα ειναι αρκετοι οταν ερθει η ωρα ;)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
μην υποτιμας ποτε γιατρε την  Βασιλίσσης Σοφίας 91 101 60 :grin: :grin: :grin: :grin:

τι ειναι εκει γιατρε? Η ραχηλ μακρη? Ηταν αποψε στο ΣΚΑΙ μ' εκεινο στο στραβο μπλαζε στη μουτσουνα της με αναστατωσε  :headbang:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
τι ειναι εκει γιατρε? Η ραχηλ μακρη? Ηταν αποψε στο ΣΚΑΙ μ' εκεινο στο στραβο μπλαζε στη μουτσουνα της με αναστατωσε  :headbang:
δες σε ποιο οικημα ανηκει η διευθνση που εδωσα γιατρε :grin: :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
εγω θα 'λεγα να του αστραφτε κανα σκαμπιλι τυπε.

Θα το κουβεντιαζαμε ενα μηνα. Θα ξεχναγαμε και την τροικα  :rockon:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εγω θα 'λεγα να του αστραφτε κανα σκαμπιλι τυπε.

Θα το κουβεντιαζαμε ενα μηνα. Θα ξεχναγαμε και την τροικα  :rockon:
συγχωρεθηκε και σε λαθος χρονο ο ασλανης ρε γιατρε αν το εκανε τωρα που αρχισαν κατι εκπομπες του κωλου θα ξεχνουσαμε την τροικα σιγουρα

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πάντως έκανε που έκανε ο χοντρός την πατάτα, αντί να πει το είπα πάνω στα νεύρα μου να το μπαλώσει κάνει και την πάπια ο παπάρας... :2funny:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.209
Πόντοι
7.865
πάντως έκανε που έκανε ο χοντρός την πατάτα, αντί να πει το είπα πάνω στα νεύρα μου να το μπαλώσει κάνει και την πάπια ο παπάρας... :2funny:
Δικέ μου,δεν το είπε πάνω στα νεύρα του και φαινόταν η όλη φάση.Τον είδε όλο το πανελλήνιο καταγεγραμμένο σε βίντεο και μετά πάει να μας πείσει με γκαιμπελικές μεθόδους ότι αφού με έπαιρναν απο το πλάι δεν ήταν δημόσια δήλωση,αλλά συζήτηση με πολίτες που έπιναν μολυσμένο νερό κτλ κτλ κτλ...Δηλαδή η προστροπή για λιντσάρισμα του Πάχτα,όντας εκλεγμένος απο την τοπική κοινωνία,όσο λαμόγιο και αν είναι,δεν αποτελεί ηθική αυτουργία σε απόπειρα κατά της ζωής του Πάχτα;φυσικά και αποτελεί.Αλά οι δικαστές θα κάνουν μόκο για το αρχιλαμόγιο της ΝΔ,έτσι ώστε να κάνει την καριέρα του το παλληκάρι.Και αυτά τα λέω εκ των έσω,γιατί έχει πολλά κονέ ο κύριος μέσα στο δικαστικό σώμα και δεν τον αγγίζει κανείς και τίποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Υπερκαύλα γκομενάρα ατελείωτη Πόπη Τσαπανιδου, να αγιασει το στομα σου και να ζησεις χίλια χρονια κοριτσαρα μου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom