redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
το καδρο να βαλεις στον τοιχοποτε ρε?να βγαλω τι σημαια στο μπαλκονι
το καδρο να βαλεις στον τοιχοποτε ρε?να βγαλω τι σημαια στο μπαλκονι
οχι στο καρδο εχω τον συνταγματαρχητο καδρο να βαλεις στον τοιχο
ο βασιλιας εχει ανωτερο βαθμοοχι στο καρδο εχω τον συνταγματαρχη
οχι εγω θελω το συνταγματαρχη μετα απ αυτον το χαος γιατρεο βασιλιας εχει ανωτερο βαθμο
o βασιλιας ειναι ανωτερος ολων μαςοχι εγω θελω το συνταγματαρχη μετα απ αυτον το χαος γιατρε
Τέλεια.Το μόνο που μένει είναι να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.Αμα πλησιάζουν εκλογές να δείς τι θα υποσχεθεί.
οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο?ΑΝ είναι νομιμο...Απο ποτε οι offshore ειναι παρανομες???????Υπαρχει καποιος τετοιος νομος????
Για ποια ηθικη μιλαμε????Δεν καταλαβαινω οχι μονο για τον καμμενο αλλα για οσους εχουν offshore γιατι τους κατηγορουμε??????Γιατι δεν βγαζουν ενα νομο οτι οποιος εχει οffshore να πηγενει μεσα????????Ελα τωρα μας παραμυθιαζουν με ΜΑΛΑΚΙΕΣ..!Κ εγω εαν ειχα οικονομικη δυναμη θα ανοιγα μια εταιρια στην κυπρο με φορολογια 11% πλεον απο 9% που ηταν πριν μερικα χρονια...ΚΑΙ ΟΧΙ 23%-26%...οπως κ εαν ειχα περιουσιακα στοιχεια θα εκανα το ιδιο..!Γιατι λοιπον κατηγορουμε αυτους που για μενα ειναι ΜΑΓΚΕΣ που εχουν offshore κ οχι το γαμημενο το κρατος που μας κλεβει ????????????οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο?ΑΝ είναι νομιμο...
ξαναρωταω.οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο??Για ποια ηθικη μιλαμε????Δεν καταλαβαινω οχι μονο για τον καμμενο αλλα για οσους εχουν offshore γιατι τους κατηγορουμε??????Γιατι δεν βγαζουν ενα νομο οτι οποιος εχει οffshore να πηγενει μεσα????????Ελα τωρα μας παραμυθιαζουν με ΜΑΛΑΚΙΕΣ..!Κ εγω εαν ειχα οικονομικη δυναμη θα ανοιγα μια εταιρια στην κυπρο με φορολογια 11% πλεον απο 9% που ηταν πριν μερικα χρονια...ΚΑΙ ΟΧΙ 23%-26%...οπως κ εαν ειχα περιουσιακα στοιχεια θα εκανα το ιδιο..!Γιατι λοιπον κατηγορουμε αυτους που για μενα ειναι ΜΑΓΚΕΣ που εχουν offshore κ οχι το γαμημενο το κρατος που μας κλεβει ????????????
ξαναρωταω.οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο??
Οχι αγαπητέ μου, δεν ειναι καθολου ετσι.Για ποια ηθικη μιλαμε????Δεν καταλαβαινω οχι μονο για τον καμμενο αλλα για οσους εχουν offshore γιατι τους κατηγορουμε??????Γιατι δεν βγαζουν ενα νομο οτι οποιος εχει οffshore να πηγενει μεσα????????Ελα τωρα μας παραμυθιαζουν με ΜΑΛΑΚΙΕΣ..!Κ εγω εαν ειχα οικονομικη δυναμη θα ανοιγα μια εταιρια στην κυπρο με φορολογια 11% πλεον απο 9% που ηταν πριν μερικα χρονια...ΚΑΙ ΟΧΙ 23%-26%...οπως κ εαν ειχα περιουσιακα στοιχεια θα εκανα το ιδιο..!Γιατι λοιπον κατηγορουμε αυτους που για μενα ειναι ΜΑΓΚΕΣ που εχουν offshore κ οχι το γαμημενο το κρατος που μας κλεβει ????????????
Τον καμμενο περιμεναμε να ανακαλυψουμε την πολιτικη ΣΑΒΟΥΡΑ που κυριαρχει τοσα χρονια στην χωρα???Η τωρα μας ενοχλησε που κοπικε η καλοπεραση?Οχι αγαπητέ μου, δεν ειναι καθολου ετσι.
Οταν εισαι πολιτικος που υποτιθεται οτι πρεσβευεις κατι καινουργιο, δεν μπορεις να τσαλαβουτας σε οφσορ και κοτερα, ακομη και αν ειναι ΟΛΑ νομοτυπα.
Κακα τα ψεματα.