Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εξαφανιζολ ο καμμενος

καμια σχεση με τον καμμενο της βουλης

οι λογοι αφηνονται στην κριση του καθενος
συνεχίζει να μιλάει στα κανάλια και λέει τα ίδια όπως και πριν, τσέκαρε και το βίντεο στην προηγούμενη σελίδα με την συνέντευξη στη ΝΕΤ :think:

Lestat21

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
δηλ. οι υπόλοιποι δεν σου προκαλούν γέλιο :think:

Σαν τον πανοκαμμενος κανένας... Αφου να φανταστείς για να μην παρεξηγηθούν οι απ έξω λέει τα ονόματα λάθος. Τον Ράιχενμπαχ τον λέει Ράιχμπάχεν και τον Φούχτελ τον λέει Φούχτερ... Και να ταν μονο αυτό; Μας σκότισε με τα CDS που θα πλήρωναν μερικά δις, μας έλεγε πως εκλογές δεν θα γίνουν, μας έλεγε πως το χρέος είναι 480,350,290... Ότι να ναι... + ότι είναι δικομανής :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σαν τον πανοκαμμενος κανένας... Αφου να φανταστείς για να μην παρεξηγηθούν οι απ έξω λέει τα ονόματα λάθος. Τον Ράιχενμπαχ τον λέει Ράιχμπάχεν και τον Φούχτελ τον λέει Φούχτερ... Και να ταν μονο αυτό; Μας σκότισε με τα CDS που θα πλήρωναν μερικά δις, μας έλεγε πως εκλογές δεν θα γίνουν, μας έλεγε πως το χρέος είναι 480,350,290... Ότι να ναι... + ότι είναι δικομανής :)
ναι όντως είναι ο χειρότερος απ'όλους ;) κατάλαβες τώρα γιατί τους τρέχει με το παραμικρό στα δικαστήρια ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ρε μεγαλε ο καμμενος ειναι κοκος αμμου μπροστα στους ανθελληνες που ειναι παντου

ξερεις ποσα σκουπιδια δεν μισουν μονο αυτο το κρατος (που ολοι το μισουμε στην τελικη) αλλα μισουν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

θελουν να την δουν γεματη πακιστανους που θα εχουν ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Μ ΕΣΕΝΑ [size=30pt]ΣΕ ΟΛΑ[/size] καθως και ναρκωτικα

τσιπρα τον λενε και ολοι τον σπρωχνουν

απο το 2006

ο νεος αρχηγος σας ευρωαλβανα

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
Στις εκλογές που πέρασαν ψήφισα καμμένο παίδες. Δεν ξέρω γιατί απλά επειδή τα είχα πάρει με όλους αυτούς. Με τα τελευταία όμως γεγονότα και με το κίνδυνο η χώρα να κυβερνηθεί από αυτόν τον επικίνδυνο δημαγωγο τον τσιπρα θα ψηφίσω νδ και αντώνη σαμαρά γιατί δεν θέλω η χώρα να καταρεύσει. Και μετά και την σημερινή παρέμβαση του μοναδικού αρχηγού μας κώστα καραμανλή επιστρέφω στην κεντροδεξιά παράταξη με πλήρη συνείδηση

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στις εκλογές που πέρασαν ψήφισα καμμένο παίδες. Δεν ξέρω γιατί απλά επειδή τα είχα πάρει με όλους αυτούς. Με τα τελευταία όμως γεγονότα και με το κίνδυνο η χώρα να κυβερνηθεί από αυτόν τον επικίνδυνο δημαγωγο τον τσιπρα θα ψηφίσω νδ και αντώνη σαμαρά γιατί δεν θέλω η χώρα να καταρεύσει. Και μετά και την σημερινή παρέμβαση του μοναδικού αρχηγού μας κώστα καραμανλή επιστρέφω στην κεντροδεξιά παράταξη με πλήρη συνείδηση
Εμ αυτο ειναι φιλε....

Περασαν την κινδυνολογια σε ολους

Κι εγω Καμμενο ψηφισα αλλα μετα τις μαλακιες που εγιναν σκεφτομαι να το ριξω Χρυση Αυγη πλεον....
Δεν περιμενω σωτηρια απο αυτους που μας καταστρεψαν ουτε απο τους αλλους που τρομοκρατουσαν στις πορειες σπαζοντας βιτρινες

Σημερα το πρωι μιλουσα με εναν πολυ καλο μου φιλο σε τραπεζα και μου ειπε το εξης...

Δημητρη εχουν κλασει μεντες ολοι και γιαυτο ο δικομματισμος πιθανον να επιστρεψει ....
Παμε στοιχημα οτι ο σαμαρας θα ενισχυσει αρκετα τα ποσοστα του ?

Ο κοσμος δεν βαζει μυαλο Δημητρο μου ειπε....
Φοβαται μην χασει τα σπιτια του ....

Του απανταω εγω ....

Ποια σπιτια του ? Αυτα που δεν εχει ?

Γελασε αυτος και μου εκλεισε το ματι.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εμ αυτο ειναι φιλε....

Περασαν την κινδυνολογια σε ολους

Κι εγω Καμμενο ψηφισα αλλα μετα τις μαλακιες που εγιναν σκεφτομαι να το ριξω Χρυση Αυγη πλεον....
Δεν περιμενω σωτηρια απο αυτους που μας καταστρεψαν ουτε απο τους αλλους που τρομοκρατουσαν στις πορειες σπαζοντας βιτρινες

Σημερα το πρωι μιλουσα με εναν πολυ καλο μου φιλο σε τραπεζα και μου ειπε το εξης...

Δημητρη εχουν κλασει μεντες ολοι και γιαυτο ο δικομματισμος πιθανον να επιστρεψει ....
Παμε στοιχημα οτι ο σαμαρας θα ενισχυσει αρκετα τα ποσοστα του ?

Ο κοσμος δεν βαζει μυαλο Δημητρο μου ειπε....
Φοβαται μην χασει τα σπιτια του ....

Του απανταω εγω ....

Ποια σπιτια του ? Αυτα που δεν εχει ?

Γελασε αυτος και μου εκλεισε το ματι.

O φόβος φυλάει τα έρμα!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Απο πισω απολουθω και γω φίλε!!!!!!
:rockon: :rockon:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Κι εγω Καμμενο ψηφισα

Καθόλου τυχαίο το νικ σου

Ψηφισες όπως διαλέγεις ταβέρνα στο λιμάνι ενός νησιού....

ανάλογα με τον τζερτζελέ,τα φώτα και τα τραπεζομάντηλα....

Νόμισες κάτι έκανες,ταχατες διαμαρτυρήθηκες,αλλά ουσιαστικά στράφηκες κατά του ίδιου σου του εαυτού...

Πήρες μια ακυβερνησία βαρβάτη,καμιά 2 εκ τουρίστες ΑΚΥΡΩΣΑΝ το ταξίδι τους στην Ελλάδα,και φέρνεις τη χώρα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας και διάλυσης

ΟΛΑ αυτά στα ανέλυσα,γιατί μόνος σου ήταν πολύ δύσκολο να τα σκεφτείς με το μυαλό που διαθέτεις

ΚΙ ΕΣΥ και ο φίλος σου ο...τραπεζικός,που μάλλον κλητήρας ή σεκιούριτι θα είναι στην τράπεζα...και ονειρεύεται με ΣΥΡΙΖΑ να κολυμπήσει στο χρήμα,όπως ο Σκρουτζ κάθε βράδυ....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Ρισπέκτ.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
χαχαχααχ ποσο προβατα ειναι μερικοι ρε αχχαχα ΕΛΕΟΣ...!Α ρε πουτανα Ελλαδα ο λαος σου θα πεθανει εσυ ποτε ομως.....μαζι με τους μαλακες του δικοματισμου..!30+χρονια μας γαμησαν δεν μας φτανει θελουμε και αλλο...!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
To "ανεξάρτητοι έλληνες", δεν κάνει λίγο προς "Ανεξάρτητες Call Girls", "Ανεξάρτητες City Tours" κλπ?3

:2funny:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
To "ανεξάρτητοι έλληνες", δεν κάνει λίγο προς "Ανεξάρτητες Call Girls", "Ανεξάρτητες City Tours" κλπ?3

:2funny:
Εντελώς .Κι εγώ τον ίδιο συνειρμό κάνω.. :2funny:

Πάει κι ο Αηδονόπουλος.Έφυγε για ΝΔ.
http://taxalia.blogspot.com/2012/06/blog-post_3140.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/nJOIs+(TaXalia:+Macedonia's+Nr.1+blog)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ο μοναδικος αρχηγος :2funny: :2funny: :2funny: 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το φάντασμα του Βενιζέλου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012, 19:04

Τους κυνηγά παντού ο… μεγάλος Βενιζέλος, και κυνηγά τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.

Το φάντασμά του, θα τους στοιχειώνει μέχρι και στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Ναι, καλά ακούσατε, μέχρι και στα τιμολόγια της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρικού Ρεύματος.

Μπλακάουτ θα πάθει μέχρι και ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης ,μόλις διαβάσει την επίκαιρη ερώτηση της βουλευτίνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή οπότε και θα διαπιστώσει ότι τη χώρα κυβερνά τελικά ο… Βενιζέλος. Όχι τούτος δω της Ιπποκράτους ,αλλά ο… Ελευθέριος Βενιζέλος.

Με την ερώτησή της η γοητευτική βουλευτίνα τους άλλαξε τα φώτα ,αφού μεταξύ άλλων αναφέρει: «… η προεκλογική εξαγγελία του κου Αντώνη Σαμαρά για την κατάργηση του ειδικού τέλους ακινήτων μετατράπηκε σε πλήρη εφαρμογή της απόφασης του κυρίου Ελευθερίου Βενιζέλου με τον οποίο συμπορεύεται και συγκυβερνά ,γεγονός που θα προκαλέσει για μια ακόμη φορά τεράστια προβλήματα στους δοκιμαζόμενους από την κρίση πολίτες που στεγνώνουν οικονομικά και ταυτόχρονα οδηγήσει στην πλήρη οικονομική διάλυση της ΔΕΗ».

Μπαμ και κάτω ,αλλά η ερώτηση δεν είναι για τον Λάμπη Λιβιεράτο ,αλλά για τον υπουργό Περιβάλλοντος –Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ,Ευάγγελο Λιβιεράτο.

Μιλάμε για τον άνθρωπο που έκλεψε την τελευταία στιγμή τον υπουργικό θώκο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Αυτά είδε ο Ελευθέριος Βενιζέλος και γύρισε να κυβερνήσει.

σαρδαμ σε επικαιρη ερωτηση

:2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Νέα δυναμική ενέργεια καμμένου κατά της νέας τάξης πραγμάτων...

Συνημμένα

• kammenos.jpg
    kammenos.jpg
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom