lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τον εχουνε νευριασει κατι αλλοι σκαφατοι και τα πηρεΓιατί σφίγγει τα δόντια ρε φούφου στη φωτό;Κόψιμο;
Λαοθάλασσα βλέπω πάντως.
τον εχουνε νευριασει κατι αλλοι σκαφατοι και τα πηρεΓιατί σφίγγει τα δόντια ρε φούφου στη φωτό;Κόψιμο;
Λαοθάλασσα βλέπω πάντως.
Γιατί σφίγγει τα δόντια ρε φούφου στη φωτό;Κόψιμο;
Λαοθάλασσα βλέπω πάντως.
Τι με νοιαζει εμενα εαν ειναι στο συνδικατο η οχι????? ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ και για ολα τα αλλα???????????????????????Γ'αυτο τι εχετε να πειτε? Ο Καμμενος ειτε το θελετε ειτε οχι ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ!
Τι με νοιαζει εμενα εαν ειναι στο συνδικατο η οχι????? ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ και για ολα τα αλλα???????????????????????
O αντωνάκης ειπε ναι...ΟΧΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ..!Δεν καταλαβενω τη θες να πεις με το video
O αντωνάκης ειπε ναι...ΟΧΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ..!Δεν καταλαβενω τη θες να πεις με το video
okαπλως πιαστηκα απο τα γραφομενα σου σαν υπενθιμιση προς καποιους για το τι ερχεται εαν επιλεξουν τους ιδιους..
[move]ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ/ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ..ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΜ ΚΟΜΜΑ ΟΧΙ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ..............ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.............
[move]
[size=36pt]EL PUEBLO UNIDO JAMAS SERA VENCIDO[/size][/move]
Έντρομοι, οι Βενιζέλος και Σαμαράς, από το ρεύμα ανόδου της Κοινωνικής Συμφωνίας ο πρώτος και τη δυναμική των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο δεύτερος,
έχουν επιστρατεύσει τα τελευταία 24ωρα τις δήθεν κρυφές δημοσκοπήσεις, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να περισώσουν ό,τι μπορούν. Έτσι, εμφανίζουν τη ΝΔ κοντά στο 28% και το Πασόκ στο 20%!
Εν ολίγοις επιχειρούν να πιστέψουμε ότι ο μισός ελληνικός λαός θέλει να νομιμοποιήσει με την ψήφο του τα εγκλήματα, που διαπράχθηκαν σε βάρος του την τελευταία 3ετία.
Υποψιασμένη πλέον κοινή γνώμη δεν …μασάει.
Γ'αυτο τι εχετε να πειτε? Ο Καμμενος ειτε το θελετε ειτε οχι ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ!
στον πανουλη θα την ριξεις δικε μου ?
Μαλάκα γαμήσου,τον πρόγκηξες τον αλβανό κ έφυγε.για να ειμαι ειλικρινης περιμενω τη λατρεια για να δω που θα καταληξω.
Μαλάκα γαμήσου,τον πρόγκηξες τον αλβανό κ έφυγε.
Ε αφού είναι μπερδεμένη ιστορία κ ο ίδιος...Μπα... Ασχολείται με "μπερδεμένες ιστορίες"
affirmativeλατρεια νομιζω οτι καταληγουμε στον καμμενο. τι λες.