jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Λέγε ό,τι θες εσύ...ο σοσιαλΗστής 'Ακης είναι στην μπουζού πάντως.
ο ακης εχει διαγραφει απο το πασοκ το 2010
Λέγε ό,τι θες εσύ...ο σοσιαλΗστής 'Ακης είναι στην μπουζού πάντως.
Στέκας κάποιοι ταξιδεύουνε στις Η.Π.Α. επειδή κάποιοι άλλοι δεν ταξιδεύουν,κάποιοι έχουν βίλες κ κότερα επειδή κάποιοι άλλοι δεν έχουν σπίτι κ μένουν σε νοίκι...και για κότερο ούτε συζήτηση....ΠΖ, δεν θέλω κανένας ούτε το ΚΚΕ να κανονίζει τις ανάγκες μου σε χρήματα και το πως θα ζω. Θέλω να απολαμβάνω ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο χωρίς φραγμούς. Ότι είναι δωρεάν είναι συνήθως και χαμηλής ποιότητας. Το ΚΚΕ θα μου επιτρέπει να ταξιδεύω στις ΗΠΑ ?
Το ΚΚΕ δεν είναι ΑΚΕΛ, καμία σχέση θα έλεγα. Για αρχή το ΚΚΕ θα πρέπει να αποκηρύξει τον Στάλιν και να μάθει να κάνει μπίζνες με πετρελαϊκές εταιρίες.
Οπότε δεν πιάνεται ε;;;ο ακης εχει διαγραφει απο το πασοκ το 2010
Έλα που θα μιλήσεις για δημόσιο πρασινοφρουρέ...βρες κάτι άλλο καλύτερα,δεν σε παίρνει.
Η πρώτη ΠΑΣΚΕ τίνος είναι,του φούφουτου;;;ο ριζοσπαστης τα λεει
Οπότε δεν πιάνεται ε;;;
Μα τι λοβοτομή πράσινη είσαι συ ρε....
Δες όμως τι βρήκε να πει ο χώνυς τώρα.Aν δεν ήταν ο Αρσένης,σήμερα θα ήταν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ο χώνυς θα φώναζε για σκευωρία και για τον λαικό αγωνιστή Ακη
ο ακης εχει διαγραφει απο το πασοκ το 2010
Ο Άκης πάντως κατηγορήθηκε,μπουζουριάστηκε κ θα δούμε....μην ξεχνας τον παχτα κατηγορηθηκε αθωωθηκε βγηκε και δημαρχος
μην ξεχνας τον παχτα κατηγορηθηκε αθωωθηκε βγηκε και δημαρχος
Πασοκτσής που να μην έκλεψε δεν υφίσταται
Εγιναν ήρωες όσοι έφαγαν λίγα πχ Γεννηματάς
Στέκας κάποιοι ταξιδεύουνε στις Η.Π.Α. επειδή κάποιοι άλλοι δεν ταξιδεύουν,κάποιοι έχουν βίλες κ κότερα επειδή κάποιοι άλλοι δεν έχουν σπίτι κ μένουν σε νοίκι...και για κότερο ούτε συζήτηση....
Όσο για την απαγόρευση εξόδο από την χώρα στα σοσιαλιστικά κράτη δεν ισχύει κ τόσο...όταν ο μέσος μισθός Κούβα είναι 10e,άντε πες το κράτους να τους πάει δωρέαν όπου υπάρχει αερογραμμή κ πλοίου....μετά;;;
Θα τους κάνει κ τα έξοδα διακοπών;;;
ψωμιαδης μεγαλε
Υπόσχεση του ΚΚΕ είναι το παραπάνω;;;
Ρε ούτε την μητρική σας δεν καταλαβαίνετε.
Το ΚΚΕ λέει ξεκάθαρα που πρέπει να είναι βασικός μισθός κ επίδομα,διαφωνεί κανείς ότι πρέπει να'ναι στα 1400e κ 1200e αντίστοιχα;;;
-33 τα σεναρια σου να τα κανεις τσοντα ρε συ...χαραμι πας,θα τον κλεισεις τον σειρηνα σε ενα βραδυ....
Στέκας η Κούβα είναι π.χ. η Ελλάδα σαφώς κ θα'ναι καλύτερα,όπως θα ταν η Ρωσία αν ξανα γινότανε σοσιαλιστική.Δεν είναι έτσι ΠΖ. Κάποιοι είναι ποιο παραγωγικοί – δημιουργικοί με την εργασία τους από κάποιους άλλους. Πολύ απλά όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες - ικανότητες, δεν έχουν τις ίδιες επιδιώξεις οπότε είναι απόλυτα φυσικό να υπάρχουν και διαφορές στα εισοδήματα, κάτι που δεν μπορεί αντιληφθεί η αριστερά.
Φυσικά ο Κουβανός των 10 ευρώ δεν έχει επιλογές, εγώ όμως έχω και γι’ αυτό δεν θέλω να γίνω έτσι.
Ο νευροχειρούργος με ειδίκευση στο harvard και ο οδοκαθαριστής στα Τρίκαλα θα έχουν σταθερο μισθό 1.400 ευρώ (ή δρχ. ???).
Πόσο λογικό είναι αυτό?
Όταν μιλάνε οι ζωντανοί για θέματα που τους αφορούν μπορείς να μένεις στον τάφο σου κ να μην ενοχλείς;;;εγω.. ο βασικός να είναι 14.000 και το επίδομα ανεργίας 12.000 (δραχμές)