Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΠΖ, δεν θέλω κανένας ούτε το ΚΚΕ να κανονίζει τις ανάγκες μου σε χρήματα και το πως  θα ζω. Θέλω να απολαμβάνω ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο χωρίς φραγμούς. Ότι είναι δωρεάν είναι συνήθως και χαμηλής ποιότητας. Το ΚΚΕ θα μου επιτρέπει να ταξιδεύω στις ΗΠΑ ?

Το ΚΚΕ δεν είναι ΑΚΕΛ, καμία σχέση θα έλεγα. Για αρχή το ΚΚΕ θα πρέπει να αποκηρύξει τον Στάλιν και να μάθει να κάνει μπίζνες με πετρελαϊκές εταιρίες.     
Στέκας κάποιοι ταξιδεύουνε στις Η.Π.Α. επειδή κάποιοι άλλοι δεν ταξιδεύουν,κάποιοι έχουν βίλες κ κότερα επειδή κάποιοι άλλοι δεν έχουν σπίτι κ μένουν σε νοίκι...και για κότερο ούτε συζήτηση....

Όσο για την απαγόρευση εξόδο από την χώρα στα σοσιαλιστικά κράτη δεν ισχύει κ τόσο...όταν ο μέσος μισθός Κούβα είναι 10e,άντε πες το κράτους να τους πάει δωρέαν όπου υπάρχει αερογραμμή κ πλοίου....μετά;;;

Θα τους κάνει κ τα έξοδα διακοπών;;;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Aν δεν ήταν ο Αρσένης,σήμερα θα ήταν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ο χώνυς θα φώναζε για σκευωρία και για τον λαικό αγωνιστή Ακη

Συνημμένα

• ScreenHunter_12 Apr. 27 22.55.jpg
    ScreenHunter_12 Apr. 27 22.55.jpg
    48,7 KB · Εμφανίσεις: 17

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Aν δεν ήταν ο Αρσένης,σήμερα θα ήταν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ο χώνυς θα φώναζε για σκευωρία και για τον λαικό αγωνιστή Ακη
Δες όμως τι βρήκε να πει ο χώνυς τώρα. :2funny: :2funny: :2funny:
ο ακης εχει διαγραφει απο το πασοκ το 2010

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ο Κουτσόγιωργας πήρε 2 εκ και έφτιαξε νόμο

Ο Αθανασόπουλος πήγε μέσα,ο Σούλης Αποστολόπουλος το ίδιο-κορυφαίος μεγαλοπασόκος

Στο σπίτι του Ανδρέα έμπαιναν ΠΑΜΠΕΡΣ με εκατομμύρια

Ο Μίχας είναι υπόδικος για κακουργήματα

Ο Άκης μέσα

Παπαντωνίου Λαλιώτης την γλύτωσαν φτηνά

Ο ΓΑΠ δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Στέκας κάποιοι ταξιδεύουνε στις Η.Π.Α. επειδή κάποιοι άλλοι δεν ταξιδεύουν,κάποιοι έχουν βίλες κ κότερα επειδή κάποιοι άλλοι δεν έχουν σπίτι κ μένουν σε νοίκι...και για κότερο ούτε συζήτηση....

Όσο για την απαγόρευση εξόδο από την χώρα στα σοσιαλιστικά κράτη δεν ισχύει κ τόσο...όταν ο μέσος μισθός Κούβα είναι 10e,άντε πες το κράτους να τους πάει δωρέαν όπου υπάρχει αερογραμμή κ πλοίου....μετά;;;

Θα τους κάνει κ τα έξοδα διακοπών;;;

Δεν είναι έτσι ΠΖ.  Κάποιοι είναι ποιο παραγωγικοί – δημιουργικοί με την εργασία τους από κάποιους άλλους. Πολύ απλά όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες - ικανότητες, δεν έχουν τις ίδιες επιδιώξεις οπότε είναι απόλυτα φυσικό να υπάρχουν και διαφορές στα εισοδήματα, κάτι που δεν μπορεί αντιληφθεί η αριστερά.

Φυσικά ο Κουβανός των 10 ευρώ δεν έχει επιλογές, εγώ όμως έχω και γι’ αυτό δεν θέλω να γίνω έτσι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Υπόσχεση του ΚΚΕ είναι το παραπάνω;;;

Ρε ούτε την μητρική σας δεν καταλαβαίνετε. :idiot: :uglystupid:

Το ΚΚΕ λέει ξεκάθαρα που πρέπει να είναι βασικός μισθός κ επίδομα,διαφωνεί κανείς ότι πρέπει να'ναι στα 1400e κ 1200e αντίστοιχα;;;

εγω.. ο βασικός να είναι 14.000 και το επίδομα ανεργίας 12.000 (δραχμές)

Επισκέπτης
-33 τα σεναρια σου να τα κανεις τσοντα ρε συ...χαραμι πας,θα τον κλεισεις τον σειρηνα σε ενα βραδυ....

Για το ότι ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ και
ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

δεν φταίω εγώ.

Γι'αυτό Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ
(ακριβώς σαν εσένα)
οι οποίοι δεν θα εκλείψουν ποτέ
και ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν είναι έτσι ΠΖ.  Κάποιοι είναι ποιο παραγωγικοί – δημιουργικοί με την εργασία τους από κάποιους άλλους. Πολύ απλά όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες - ικανότητες, δεν έχουν τις ίδιες επιδιώξεις οπότε είναι απόλυτα φυσικό να υπάρχουν και διαφορές στα εισοδήματα, κάτι που δεν μπορεί αντιληφθεί η αριστερά.

Φυσικά ο Κουβανός των 10 ευρώ δεν έχει επιλογές, εγώ όμως έχω και γι’ αυτό δεν θέλω να γίνω έτσι.
Στέκας η Κούβα είναι π.χ. η Ελλάδα σαφώς κ θα'ναι καλύτερα,όπως θα ταν η Ρωσία αν ξανα γινότανε σοσιαλιστική.

Και γιατί ο πιο ικανός να κερδίζει παραπάνω κ να μην προσφέρει παραπάνω;;;

(αυτή είναι η φιλοσοφία της αριστεράς,το ΚΚΕ καταργεί το κεφάλαιο,ο Σύριζα το ελέγχει παραπάνω).

Επισκέπτης
Ο νευροχειρούργος με ειδίκευση στο harvard  και ο οδοκαθαριστής στα Τρίκαλα θα έχουν σταθερο μισθό 1.400 ευρώ (ή δρχ. ???).
Πόσο λογικό είναι αυτό?  

Σε κομμουνιστικές κοινωνίες
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟ HARVARD.

Ούτε νευροχειρουργοί καν δεν θα υπάρχουν.

Το προσδόκιμο επιβίωσης στις κομμουνιστικές χώρες το 1950
ήταν χειρότερο από εκείνο των ιθαγενών στις αγγλικές αποικίες το 1900 ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εγω.. ο βασικός να είναι 14.000 και το επίδομα ανεργίας 12.000 (δραχμές)
Όταν μιλάνε οι ζωντανοί για θέματα που τους αφορούν μπορείς να μένεις στον τάφο σου κ να μην ενοχλείς;;; :birdman:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δεν παιζει να γινει αυτο

Stories