raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.262
- Πόντοι
- 5.006
τυπε βαλε εσυ τηλεφωνο...τιμες δεν λες τηλεφωνο δεν βαζεις ε που θα σε βρουμε βοηθα μας λιγο
θα σε παρει αυτη....
τυπε βαλε εσυ τηλεφωνο...τιμες δεν λες τηλεφωνο δεν βαζεις ε που θα σε βρουμε βοηθα μας λιγο
Και πολύ καλά κάνετε.Εμεις παλι προτιμουμε ενα ζεστο στενο υγρο μουνακι κι ενα γυναικειο σφιχτο κωλαρακι. Αλλα γουστα ειναι αυτα
ποσοι λες εστειλαν?τυπε βαλε εσυ τηλεφωνο...
θα σε παρει αυτη....
δεν έπεσε κανείς να σε φάει, το πράγμα είναι πολύ απλό!Μα ρε συ .. δεν ζήτησα κάτι.
Μπήκα δήλωσα νέα και άσχετη και πέσαν όλοι να με φάνε.
δηλαδή έλεος.
απορω γιατι ασχολειστε με τον καθε τρομπαδεν έπεσε κανείς να σε φάει, το πράγμα είναι πολύ απλό!
Μπαίνεις και ανοίγεις thread με το ποιά είσαι!
Όμορφα μέχρι εδώ.
Σου λέω βάλε τηλέφωνο και γράφεις ότι δεν είσαι έτοιμη ακόμα!
Άρα?
Γιατί ανοίγεις thread?
Για να καυλαντίσουμε όλοι μαζί?
Δηλαδή τι ακριβώς ψάχνεις αν δεν βάλεις τηλέφωνο επικοινωνίας?
Ποιο το νόημα του αρχικού σου post?
Εσύ η ίδια απορρίπτεις τα γραφόμενα σου!
για να γαμησει ο μπακουρος, μεχρι και στο θρεντ θα ποσταρει το τηλεφωνο του..ποσοι λες εστειλαν?
εδω ακομα δεν πηραν χαμπαρι οτι ειναι στα cg θεσσαλονικης
απλα νεουδια φιλε...Απο το πρωί το έγραψα ότι αυτά τα θέματα να τα βάζουν Κυριακή!
έλα μου ντε!απορω γιατι ασχολειστε με τον καθε τρομπα
ωρες ωρες απορω γιατι αφηνουν στον αερα αυτα τα νηματαέλα μου ντε!
Ας ξαναπώ για τελευταία φορά ότι δεν ξέρω πως λειτουργεί εδώ. Δεν έβαλα αγγελία. Ηταν πιο πολύ thread τύπου introduction μίας και στο προφίλ μου δεν βρήκα κάποιον αντίστοιχό τομέα να τα γράψω.δεν έπεσε κανείς να σε φάει, το πράγμα είναι πολύ απλό!
Μπαίνεις και ανοίγεις thread με το ποιά είσαι!
Όμορφα μέχρι εδώ.
Σου λέω βάλε τηλέφωνο και γράφεις ότι δεν είσαι έτοιμη ακόμα!
Άρα?
Γιατί ανοίγεις thread?
Για να καυλαντίσουμε όλοι μαζί?
Δηλαδή τι ακριβώς ψάχνεις αν δεν βάλεις τηλέφωνο επικοινωνίας?
Ποιο το νόημα του αρχικού σου post?
Εσύ η ίδια απορρίπτεις τα γραφόμενα σου!
έ άρα καυλάντα και μάλιστα χωρίς να ξέρουμε τι υπάρχει πίσω απο την περσόνα anna93!Ας ξαναπώ για τελευταία φορά ότι δεν ξέρω πως λειτουργεί εδώ. Δεν έβαλα αγγελία. Ηταν πιο πολύ tread τύπου introduction μίας και στο προφίλ μου δεν βρήκα κάποιον αντίστοιχό τομέα να τα γράψω.
Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση.
Το είχα αλλιώς στο μυαλό μου.
Οτι θα μπω θα συμμετέχω σε κουβέντες να σας γνωρίσω λίγο και έπειτα να ξεκινήσω και τις γνωριμίες με άτομα που θα υπάρχει μία χημεία στην επικοινωνία κτλ..
Κλασικό σκεπτικό γυναίκας ..
Ζητώ και πάλι συγνώμη και σας αδιάζω την γωνία να δω τι ακριβώς θα κάνω και πως ..
οχι στασου θα ειμαστε καλα παιδια αληθειαΑς ξαναπώ για τελευταία φορά ότι δεν ξέρω πως λειτουργεί εδώ. Δεν έβαλα αγγελία. Ηταν πιο πολύ thread τύπου introduction μίας και στο προφίλ μου δεν βρήκα κάποιον αντίστοιχό τομέα να τα γράψω.
Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση.
Το είχα αλλιώς στο μυαλό μου.
Οτι θα μπω θα συμμετέχω σε κουβέντες να σας γνωρίσω λίγο και έπειτα να ξεκινήσω και τις γνωριμίες με άτομα που θα υπάρχει μία χημεία στην επικοινωνία κτλ..
Κλασικό σκεπτικό γυναίκας ..
Ζητώ και πάλι συγνώμη και σας αδειάζω την γωνια να δω τι ακριβώς θα κάνω και πως ..
ΘεούληςΡαντεβού με την κοπέλα σήμερα. Επειδή εγώ είμαι στην Αθήνα και αυτή στην Θεσσαλονίκη, συναντηθήκαμε ενδιάμεσα στην Μακρακώμη Φθιώτιδας. Η κοπέλα ζητάει κάποιον +20 σώας τα φρένας. Οπότε μόλις μπήκε στο δωμάτιο μου ζήτησε να κάνουμε τεστ IQ και ψυχοδιάγραμμα. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να με ρωτάει για τα παιδικά μου χρόνια. Μου εξήγησε ότι είναι ψυχοδιάγραμμα του παιδικού ιχνογραφήματος. Μετά άνοιξε την τσάντα της έβγαλε ένα στηθοσκόπιο και με ακροάστηκε. Σε πρώτη φάση διέγνωσε κοινή ποικίλη ανοσοανεπάρκεια Brutons. Μου σύστησε άμεσα πλήρη σπιρομετρικό έλεγχο και οξυμετρία. Μου έγραψε Εισπνεόμενα βρογχοδιασταλτικά, 3 φορές την μέρα και να ξεκουραστώ όσο πιο καλά μπορώ.
Τελικά αν και πέρασα την ψυχολογική εξέταση κόπηκα στο παθολογικό. Οπότε της έδωσα ένα φακελάκι και έφυγα άπρακτος. Θα με ξαναδεί
σε ένα μήνα και ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα.
δουλειες, βαρεμαρα, τα φιλοσοφικοπροσωπικα μου, γκομενα.Που σαι ρε τυπαρα μου?
Μια εξαφανιζεσαι για μερες μια παλι μεσα να ριξεις τα ωραια σου
Μια από τα ίδια κι εγώ,δουλεύειν,φιλοσοφείν,γαμείν και αμήνδουλειες, βαρεμαρα, τα φιλοσοφικοπροσωπικα μου, γκομενα.
ολα αυτα μαζι φιλε.
ααααα βλεπεις τι σου ελεγα ?Ζητώ και πάλι συγνώμη και σας αδειάζω την γωνια να δω τι ακριβώς θα κάνω και πως ..
εχουμε μπει στην κουλοαναπτυξη και εχει αρχισει να με επηρεαζει σφοδρα.Μια από τα ίδια κι εγώ,δουλεύειν,φιλοσοφείν,γαμείν και αμήν
Ε όχι τι να κάτσω να κάνω. Εφόσον το κλίμα είναι τέτοιο δεν με σηκώνει.ααααα βλεπεις τι σου ελεγα ?
πας για ρεκορ να ξερεις παντως.
η προηγουμενη εκατσε και ενα 3ωρακι (νομιζω) τουλαχιστον, μεχρι να ξεκινησει το βρισιδι.
Αφού δεν δίνεις τροφή για σκέψη .Ε όχι τι να κάτσω να κάνω. Εφόσον το κλίμα είναι τέτοιο δεν με σηκώνει.
Ούτε βρισίδι ούτε τίποτα.
Τα παιδιά εδώ και το φόρουμγενικότερα μάλλον λειτουργεί τελείως διαφορετικά από ότι περίμενα. Το λάθος είναι καθαρά δικό μου.