KANONI TV
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2010
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
αυτη με βρηκε. η πλακα ειναι οτι με εχει τρελανει στο παραμυθι. αλλα την αφηνω να λεει. μην τσακωθουμε απο τωρα. ειναι νωριs ακομη.
σωστόςςς..
αυτη με βρηκε. η πλακα ειναι οτι με εχει τρελανει στο παραμυθι. αλλα την αφηνω να λεει. μην τσακωθουμε απο τωρα. ειναι νωριs ακομη.
ετσι στα καλα καθουμενα? πρεπει να εχειs καποια προσοντα. πχ να το εχει η κουτρα σου, να εισαι γαμιαs, την μια σκληροs, την αλλη αγαπουληs, να εισαι ερωτευσιμοs , να σε καψουρευονται, να ξερειs να καθαριζειs σε δυσκολεs καταστασειs κλπ. τι λεs?.......θελω και εγω να παρω υπο την προστασια μου μια τετοια....θελω και εγω να υιοθετησω μια ρωσιδουλα....δωστε μου κι εμενα μια οσοι εχετε τρεις σας παρακαλω....
.......θελω και εγω να παρω υπο την προστασια μου μια τετοια....θελω και εγω να υιοθετησω μια ρωσιδουλα....δωστε μου κι εμενα μια οσοι εχετε τρεις σας παρακαλω....
πιστευω οτι τις πληρω ολες τις προυποθεσεις...και λεφτα για φαγωμα εχω και γουστο εχω και ομορφοπαιδο ειμαι(φτου μου φτου)και καθαρισω και καταστασεις και τα παντα αν χρειαστει!!!ετσι στα καλα καθουμενα? πρεπει να εχειs καποια προσοντα. πχ να το εχει η κουτρα σου, να εισαι γαμιαs, την μια σκληροs, την αλλη αγαπουληs, να εισαι ερωτευσιμοs , να σε καψουρευονται, να ξερειs να καθαριζειs σε δυσκολεs καταστασειs κλπ. τι λεs?
ναι σιγα αυτοι ουτε τον πυρετο τους δεν δινουνπιστευω οτι τις πληρω ολες τις προυποθεσεις...και λεφτα για φαγωμα εχω και γουστο εχω και ομορφοπαιδο ειμαι(φτου μου φτου)και καθαρισω και καταστασεις και τα παντα αν χρειαστει!!!
λοιπον λοιπον,θα μου γνωρισετε και εμενα καμια να σας απαλλαξω κι απο τα μεγαλα ζορια βρε αδελφε!!!
εισαι μεσα μεγαλε. το επιασεs το νοημα. 2 σιγουρα. απλα το ανεφερα αν σαs εχει τυχει κατι παρομοιο. οχι για τιποτα αλλο.
και σε αλλουs απο εδω μεσα θα εχει τυχει. και σε πολλουs περισσοτερουs ακομη που δεν ειναι στο σιτε. δεν ειναι και τιποτα το σπανιο. εξ αλλου υπαρχουν τοσεs πολλεs μορφεs του αγοραιου ερωτα. απο μουνακια και απο ιδεεs υπαρχουν ενα σωρο.Ναι μου εχει τυχει.........
τι λεs τωρα ? να δωσουν τιs γκομενεs τουs? na τιs πηδανε και αλλοι? τιs εχουν μονο για παρτη τουs.ναι σιγα αυτοι ουτε τον πυρετο τους δεν δινουν
αν τηs προτεινω εγω κατι τετοιο, μπορει να προσβληθει η κοπελλα. απο τον αλλον πρεπει να ζητησειs που ειπε οτι τιs χορηγει και με τιμεs δελεαστικεs.κοιτα να δεις....ανηκω στην μειοψηφια...
ποιος ειναι αυτος και τον εχασα???να του στειλω pm αν ειναι!!αν τηs προτεινω εγω κατι τετοιο, μπορει να προσβληθει η κοπελλα. απο τον αλλον πρεπει να ζητησειs που ειπε οτι τιs χορηγει και με τιμεs δελεαστικεs.
εχειs σπουδασει κατι τετοιο? εισαι ο καταλληλοs? περιμενε γιατι σιγουρα exei πεσει μπερδεμα. εγω τα σκαω, πληρωνω. o αλλοs απο οτι ειπε δεν τα σκαει, αλλα τιs χορηγει. υπαρχει καποια μικρουλα διαφορα σε αυτο.θελετε να γινω ο οικογενειακος σας συμβουλος??
ναι σιγα αυτοι ουτε τον πυρετο τους δεν δινουν
Πόσα κινητά έχει τύπε μου?
εισαι μεσα μεγαλε. το επιασεs το νοημα. 2 σιγουρα. απλα το ανεφερα αν σαs εχει τυχει κατι παρομοιο. οχι για τιποτα αλλο.