Ε ΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ....Πρόσφατες η φωτο μου..
6992034571 πρόσφατες η φωτο μου είμαι ελληνίδα ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ έχω χώρο μου έλα να περάσεις πολύ όμορφα μαζί μου.. ειμαι 36 χρ
kanesex.com
Ξέρουμε κάτι παραπάνω;Ε ΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ....Πρόσφατες η φωτο μου..
6992034571 πρόσφατες η φωτο μου είμαι ελληνίδα ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ έχω χώρο μου έλα να περάσεις πολύ όμορφα μαζί μου.. ειμαι 36 χρkanesex.com
Γαλατσι-Γκραβα ειναι...Εμένα το καλοκαίρι πέρσι μου ζήτησε 80 και μου είπε ότι είναι Νέα Ιωνία...δεν μου ανέφερε συγκεκριμένα ότι είναι ρηχή χαχαχα
Ότι να' ναι ρε παιδιά τι άλλο θα ακούσουμε
δηλαδή από υπηρεσίες η από εμφάνιση;Ξέρουμε κάτι παραπάνω;Ε ΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ....Πρόσφατες η φωτο μου..
6992034571 πρόσφατες η φωτο μου είμαι ελληνίδα ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ έχω χώρο μου έλα να περάσεις πολύ όμορφα μαζί μου.. ειμαι 36 χρkanesex.com
Η Τζένη πρέπει να είναι δεν έχουν γραφτεί και τα καλύτερα.
Γαλατσι-Γκραβα ειναι...Εμένα το καλοκαίρι πέρσι μου ζήτησε 80 και μου είπε ότι είναι Νέα Ιωνία...δεν μου ανέφερε συγκεκριμένα ότι είναι ρηχή χαχαχα
Το 'ρηχη' δεν στο λεει στο τηλεφωνο... απο κοντα... μολις την γαμησεις λιγο αγρια κ βαθια... αρχιζει το παραμυθι....!!
Α!Και θυμηθηκα... τοτε ελεγε οτι δεν ειναι τσοντα φαση κλπ... οτι κανει μια ''μυσταγωγια''...!!!
Το 'ρηχη' δεν στο λεει στο τηλεφωνο... απο κοντα... μολις την γαμησεις λιγο αγρια κ βαθια... αρχιζει το παραμυθι....!!
Α!Και θυμηθηκα... τοτε ελεγε οτι δεν ειναι τσοντα φαση κλπ... οτι κανει μια ''μυσταγωγια''...!!!
Ήταν Νέα Ιωνία πιο πριν.
Πρώτος όροφος,σε κόζαρε πίσω από κάτι καλαμιές....
Μετά σου άνοιγε...
Όπως τα λες όλα...
Όμορφο κορίτσι.
Δεν βγάζει πουτανίλα.
Μια μυσταγωγια με τα νύχια της κτλ.
Πίπα ερασιτεχνική.
Από χρόνο αρκετά πάνω από ώρα,στα 70Ε.
Όπως είχε στηθεί στα 4 αρχισα να την γλύφω πίσω και εσκουξε αλλά μετά ηρέμησε...
ΤΗ δεύτερη...Η νοικοκυρά γειτόνισσα,50άρα..Σε περιμένω σε δικό μου χώρο γεμάτη πολλές ερωτικές υποσχέσεις...και με.anal.
Se perimeno gia monadikes apolauseis. Doraki 30 e misi oritsa
Kalese me sto 6996 24 4132 kai su iposhome oti tha peraseis poly kala, kathari exemithi! Misi otitsa 30 eyro to doraki mu! Se diko mu horo!kanesex.com
Εχετε επισκεφτεί κάποιες από αυτές;
Η τιμή χαμηλή...Για δοκιμή, αξίζει..
για σουμο καλες ειναι οπω και η απο επανω
Αυτο που με ρωτας ειναι υποκειμενικό. Δεν ξέρω εσυ τι απαιτησεις εχεις και ποσα θεωρείς ότι μπορει να παρεις στα 70 ευρω. Γτ call girl για παράδειγμα με τη δική της εμφάνιση, στα γραφεια ζητάνε 140. Αρα με 70 που θα δώσεις δεν μπορείς να περιμενεις τα πάντα να είναι τελεια. Να πω οτι και στα 140 μπορει να είναι φολα πράγμα που ολοι μας το ξέρουμε γτ την έχουμε παθει.Εμένα το καλοκαίρι πέρσι μου ζήτησε 80 και μου είπε ότι είναι Νέα Ιωνία...δεν μου ανέφερε συγκεκριμένα ότι είναι ρηχή χαχαχαΟι φωτο ειναι αληθινες. Η κοπελα ειναι ελαφρως τρελη, αλλα αν δεν ασχοληθείς με αυτα που λέει η απλα πεις τη γνώμη σου ρε αδερφε δεν θα εχεις θεμα. Τωρα για τις γάτες ειναι αληθεια, αν σε ενοχλεί πολυ μην πας καν. Απο καθαριοτητα βεβαια η ιδια ειναι καλη και το μουνακι της εχει και λιγες τριχουλες, εμενα προσωπικα δεν με χαλαγαν ουτε οι τριχες ουτε οι γατες.Φφφ... αν ήταν στο 50αρικο με δυσκολία να πεις να κάνεις την δοκιμή αλλά στο 70αρι όχι....
Στα του αγωνα κανει καλο στοματικο και δεν βιαζεται με την ωρα. Απλα δεν θα γαμας βαθια. Σαν ανεξάρτητη στα 70 ευρω παντως. Δεν εχω δει κατι καλυτερο εμφανισιακα.
Πως πέρασες όμως καλά; άξιζε;πρόγραμμα;;
150 κιλαΠΛ ΑΤΤΙΚΗΣ... NATASA 24 ΧΡ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
699.84.18.188......ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΟΧΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ..ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣkanesex.com
ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΟΧΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ..ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣ
Για αυτήν ξέρετ κάτι;
ξυνη στο τηλεφωνοhttps://*****/erotikes-gnorimies/maraki30/Είμαι 30χρονη Ελληνίδα και δέχομαι σε δικό μου χώρο στην Καλλιθέα.
Γνωρίζετε κάτι για την κοπέλα;