Ναι αυτη ειναι.
Περιεργο γιατι μου είπε ότι δεν κάνει αναλ...ενώ στις κριτικές διαβάζω ότι είναι το δυνατό της σημειο..
Ναι αυτη ειναι.
Τι ξέρετε καινούρια αγγελία είναι
δεν μπορω να πω για τις υπηρεσιες της γιατι δεν την ειδα τελικα.ουτε αν η φωτο ειναι αληθηνες.μπορω να πω,πως στην συνενοηση ειναι απαραδεκτη.ενω ειχαμε πει για ραντεβου,της ειπα να κλεισω απο το βραδυ για την επομενη το απογευμα.μου ειπε να την παρω μια η μιση ωρα πριν το ραντεβου.ε,πειρα και εγω και δεν το σηκωσε ποτε.τρεις φορες σε μια ωρα.την παρατησα και τελος δεν ασχολουμε πλεον.οχι και να παρακαλαμε φιλοι μου.γιαυτο μαυρο σε οσες δεν σεβονται τον χρονο μας και τα λεφτα μας.Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Γνώμη-εμπειρια για την παρακάτω κοπέλα υπάρχει?
αλλοδαπη λέει ότι έχει χώρο στους Αγίους Αναργύρους. Θέλει 80€ για μισή ώρα. 100€ για 1 ώρα και συν 20€ το πρωκτικο.
Και μια γρήγορη κριτική και για αυτήν;;
αλλοδαπη λέει ότι έχει χώρο στους Αγίους Αναργύρους. Θέλει 80€ για μισή ώρα. 100€ για 1 ώρα και συν 20€ το πρωκτικο.
τηλέφωνο;Στον Άγιο Παντελεήμονα έχει πολύ να καλό μωρό με 50 ευρώ
Ξερουμε αν ειναι αληθινες οι φωτο? Πηρα τηλ την ρωτησα και ειπε ναι...αλλα μου χει ξανατυχει να λενε φιδιες
Θέλω γνώμες γιατί ψήνομαι άσχημα..
δεν ξέρω αν είναι πρώην Νίκος, αλλα είναι σίγουρα μεγάλο παλτό. Πήγα και έκλαψα τα λεφτά μου. Συμμετοχή κάκιστη, σε φάση ναι καυλα μου γαμα με, ξενερωτικο φουλ, προσπαθεί να αποφύγει την πλήρη διείσδυση και αυτό ξενερωτικο κ πιπα μόνο με προφυλακτι
Αυτά. Ααα επίσης πιο παχουλη από τη φώτο, μην περιμένετε να δείτε αυτό τα μοντέλο δηλαδή, ούτε καν...
Είναι εξ αλλαγής. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω.
Ξερουμε αν ειναι αληθινες οι φωτο? Πηρα τηλ την ρωτησα και ειπε ναι...αλλα μου χει ξανατυχει να λενε φιδιες
Καταρχήν καλησπέρα στην παρέα.......
Παίδες το κορίτσι μπορει να ειναι και αυτο στην φωτο και το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ κοντά στην εμφανιση αυτη.
Δηλαδή βυζαρες και μπαμπατσικο το μωρό!
Ειμουν στην μοναστηριου κοντα και ειπα να παω να την δω μιας και ειχα δουλειά κατα κει.
Μπαινω στο δωματιο γνωριστικαμε και αρχισα τις ερωτήσεις να δω τι πουλιά πιάνει στον αέρα!!
Κωλο κάνεις ?? Οχι μου απανταει δυστυχώς!!
Γλωσσοφιλα κάνεις ?? Οχι μου λέει!!
Δαχτυλα και γλυψιμο αφήνεις να σε κανουν?? Αν και ειμαι καθαρη μου απαντάει δεν αφήνω δαχτυλα......
Καλα κουκλα μου την απαντω αλλα τι θα κάνουμε δηλαδή ????
Σορρυ αλλα δεν μου κάνεις και σηκωνομαι να φυγω!!!
Το μονο πραγμα που με εκανε εντυπωση προς τιμην της ηταν οτι δεν αρχισε τις παπαριες του στυλ.... Και γιατι φεύγεις??? Εγω ακυρωσα ραντεβου για το δικο σου??!! Τσαμπα εχασα την ωρα μου με σενα.
Αντιθετα ηταν ευγενικη και εφυγα αξιοπρεπώς!!
Ααααα να μην ξεχασω, την ωρα που ημουν στην πορτα να φυγω την προτεινα κιολας με ενα 30αρι να κανουμε μια ξεπετα αλλα δεν δέχτηκε (παλι ευγενικα).
Ευγενικα κατάλαβα και εγω οτι για ξεπετα ηθελε τα 50 ευρω!!
Οσοι καταλαβαν οτι πρόκειται για πολυ ξεπετα καταλαβαν!!!
Ευχαριστω για την απαντηση.ΟΙ φωτογραφιες ειναι δικες της. Απο φατσα ειναι λιγο περιεργη...Τουρκοφατσα θα την ελεγα. Αλλα το σωμα ειναι οκ, εχει ωραιο βυζι και σφιχτη κωλαρα.
Δεν αξιζει φιλε θα σου βγαλει τη Παναγια και θα φυγεις αχυστος οπως και εγω. Την ειχα βαλει επιτηδες ορθια να την παρω στα 4 και χαμηλωνε για να μη μπορω να μπω μεσα της