Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Εχει παρει κανεις την συγκεκριμενη ?
Ευκαιρία να δώσω μία εν συντομία κριτική για ένα άτομο που έκανα εν μέρει λάθος (Ίσως και εντελώς που το επέλεξα.)
Το λοιπόν , οι φωτογραφίες της κοπέλας δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Μου δίνει οδηγίες για να φτάσω εκεί κοντά στην Λεωφόρο Αλεξάδρας χαμηλά. Πρόκειται για μία "γεμάτη" όχι απλά με πιασίματα κοπελίτσα (και εκεί είναι που λέω ΠΩωωωω τι έκανα ο μαλάκας). Δυστυχώς για εμένα δεν φεύγω. Μου λέει να πάω για μπανάκι το οποίο σημειωτέον ήταν καθαρό αλλά επιπέδου μίας γκαρσονιέρας υπογείου πολυκατοικίας του 70' και μετέπεια κάνει και αυτή. Στα υπόλοιπα του χώρου να αναφέρω ότι ήταν καθαρός ο χώρος και στο δωμάτιο αν και πρόχειρα διακοσμημένος και φτιαγμένος. Μετά από λίγη ώρα μπαίνει και αυτή και τότε όντως τελειώνει κάθε σκεψη του αν όντως είχα δει καλά η όχι. Ήταν ακόμα πιο γεμάτη από ότι είχα δει πριν. Εντελώς εκτός γούστου μου αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για εμένα..Πρόσωπο τσιγγανάκι (και όχι ωραίο τσιγγανάκι), άριστα ελληνικά (μου είπε ότι είναι νησιώτισσα , μην πω παραπάνω από πιο νησί) συννενόηση οκ και ευγενική. Ξεκινάει ενά μέτριο στοματικό προς καλό , και το δούλεψε όσο πιο καλά μπορούσε χωρίς σε καμμία περίπτωση να πιάση Ρουμανική Σχολή ή Ανατολικής Γερμανίας. Επειδή δεν γούσταρα να κάνω σεξ την άφησα να με τελειώσει έτσι μετά από κανά 15λεπτο με 20λεπτο που το πάλεψε ήρθε και το τέλος. Φιλιά μηδέν (αφού ήταν κάτω αλλά κανένα ζέσταμα) CIM και μετά φτύσιμο στο μπάνιο (είχα και καιρό να εναποθέσω οπότε την άκουσε για τα καλά). έκατσε δίπλα μου , μίλησε για λίγη ώρα και έφυγα.)
Σημειωτέον Δεν είναι 1.70 με τίποτα (μάλλον στο 165 πλυν την βλέπω), δεν είναι 54 κιλά που λέει σε άλλες αγγελίες αλλά μάλλον 74 προς 80. Είναι πιτσιρίκα (24-27) αλλά αυτό δεν σώνει την κατάσταση. Δεν έδωσε δίμπαλο, δεν πάλεψε καν άρα στα 60 Ευρώ με αυτές τις υπηρεσίες όχι κώλο, καλούτσικη πίπα και κάτω του μετρίου εμφάνιση οι επιλογές είναι πολλές.
Καλό σας πρωινό αγωνιστές μου