GiorgisPap
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Ερώτηση... γνωρίζει κάποιος την Λυδία; πως μπορούμε να την βρούμε; ευχαριστώ
Καλησπέρα συναγωνιστές όποιος γνωρίζει κάτι και δε βαριέται ας δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ.
Υπεύθυνη εκεί είναι η Έλενα με τα 5αρια ή μιλάμε για κάποιο άλλο ;Επισκεψη στο κρυφο κοντα στην ιουλιανου. Εκτος απ την υπευθυνη ηταν η λιζα κ αναστασια εκ ρωσιας, καβλοφατσες ωραια σωματακια. Λιζα καπου 40χρ αναστασια μικροτερη. Ξεκινησα με λιζα, πολυ ωραια πιπα ανεφ και με βουτες.. μες την καβλα της λεω δε φωναζουμε κ την αλλη.. δεν κανουν λεσβιακο, χαλαρα επαιξαν με βυζακια και ψευτοεγλυψαν.. πηδημα με αλλαγη προφυλακτικου, πισωκολλητα την αναστασια, ωραιος κωλος, και απο μπροστα το λιζακι.. ωραια κορμια και οι 2 με ωραια βυζια και οπως ειπα καβλορωσοφατσες. Ξανθια η λιζα, καστανοξανθη η αναστασια. Τελειωμα στο προφυλακτικο. Φευγοντας μου εβγαλε και τις βυζαρες της η υπευθυνη ετσι να τις θυμηθω και παραπονο, " εμενα δε με πηρες".. 40€ η μια, 60 για τις 2. Νομιζω τιμιο. Να περναμε καλα
Πενταρια, κοκκινο κοντο μαλλι γεματη.. χριστινα την ξερω εγωΥπεύθυνη εκεί είναι η Έλενα με τα 5αρια ή μιλάμε για κάποιο άλλο ;
Υπεύθυνη εκεί είναι η Έλενα με τα 5αρια ή μιλάμε για κάποιο άλλο ;
Κωλαρα φοβερη ναι! Βομβαρδιζομαι με pm.. υπαρχει το λινκ καπου; οπου μπορω απανταω..ναι αυτη υπευθυνη
πολυ σωστα
Η Αναστασια δινει και την κωλαρα της
Σε ευχαριστώ.ναι αυτη υπευθυνη
πολυ σωστα
Η Αναστασια δινει και την κωλαρα της
καλημερα φιλε μπορεις να μου στειλεις το τηλεφωνο?Επισκεψη στο κρυφο κοντα στην ιουλιανου. Εκτος απ την υπευθυνη ηταν η λιζα κ αναστασια εκ ρωσιας, καβλοφατσες ωραια σωματακια. Λιζα καπου 40χρ αναστασια μικροτερη. Ξεκινησα με λιζα, πολυ ωραια πιπα ανεφ και με βουτες.. μες την καβλα της λεω δε φωναζουμε κ την αλλη.. δεν κανουν λεσβιακο, χαλαρα επαιξαν με βυζακια και ψευτοεγλυψαν.. πηδημα με αλλαγη προφυλακτικου, πισωκολλητα την αναστασια, ωραιος κωλος, και απο μπροστα το λιζακι.. ωραια κορμια και οι 2 με ωραια βυζια και οπως ειπα καβλορωσοφατσες. Ξανθια η λιζα, καστανοξανθη η αναστασια. Τελειωμα στο προφυλακτικο. Φευγοντας μου εβγαλε και τις βυζαρες της η υπευθυνη ετσι να τις θυμηθω και παραπονο, " εμενα δε με πηρες".. 40€ η μια, 60 για τις 2. Νομιζω τιμιο. Να περναμε καλα
καλησπερα φιλε. Τσεκ pmκαλημερα φιλε μπορεις να μου στειλεις το τηλεφωνο?
καλησπερα φιλε. PmΚαλησπέρα asanseras. Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο σε pm. Ευχαριστώ.
Επισκεψη στο κρυφο κοντα στην ιουλιανου. Εκτος απ την υπευθυνη ηταν η λιζα κ αναστασια εκ ρωσιας, καβλοφατσες ωραια σωματακια. Λιζα καπου 40χρ αναστασια μικροτερη. Ξεκινησα με λιζα, πολυ ωραια πιπα ανεφ και με βουτες.. μες την καβλα της λεω δε φωναζουμε κ την αλλη.. δεν κανουν λεσβιακο, χαλαρα επαιξαν με βυζακια και ψευτοεγλυψαν.. πηδημα με αλλαγη προφυλακτικου, πισωκολλητα την αναστασια, ωραιος κωλος, και απο μπροστα το λιζακι.. ωραια κορμια και οι 2 με ωραια βυζια και οπως ειπα καβλορωσοφατσες. Ξανθια η λιζα, καστανοξανθη η αναστασια. Τελειωμα στο προφυλακτικο. Φευγοντας μου εβγαλε και τις βυζαρες της η υπευθυνη ετσι να τις θυμηθω και παραπονο, " εμενα δε με πηρες".. 40€ η μια, 60 για τις 2. Νομιζω τιμιο. Να περναμε καλα
ετοιμος φιλεφιλε στειλε με πμ τηλεφωνο να κανω επισκεψη
Δεν έχουν τα κορίτσια αγγελία; Μόνο σε πμ βρίσκουμε το τηλ τους;ετοιμος φιλε