Dimitris Kapetanios
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
κανα πιπίνι που να αξίζει;
Ναι βρε. Η Ερωτηση ειναι εννοεις την Ελενα απο την Μπακνανα? Εκει την βρισκουμε πλεον?Παπαδιαμάντη Καισαριανή Φορμίωνος
φοβαμαι πως δεν υπαρχει κοριτσι σε αυτα τα λεφτα δυστυχωςκαλημερα σε ολη την παρεα
συμπερασματικα για πειτε 2 καλα κοριτσια(ανεξαρτητα της ηλικιας, κ κιλων, εννοητε με δικο τους χωρο) με κανα 50ευρω να περασμουμε καλα
ευχαριστω!
Όντως γνωρίζει κάτι κανείς για εδώ?καλησπερα
Εχεις κανεις εμπειρια απο το πρακατω ?
οΌντως γνωρίζει κάτι κανείς για εδώ?
Ξέρουμε κάτι για την αφρατούλα με τις βυζάρες? Την κάλεσα 2-3 φορές σήμερα το πρωί αλλά δεν μου απάντησε!!!
Μίλησα μόλις και μ είπε κυψέλη κοντά Ευελπίδων.. Ακούστηκε λίγο μεγάλη από τηλ. 1 ώρα 50 ευρώ μασάζ και σεξ μ πε
Μαγκες έχει ειπωθει οτι είναι απ την σαυροπαρέα της κυψέλης μαζι με κάτι άλλες χοντρές γριες. Οπότε προχωρήστε προσεκτικά.
Ειχα ψηθει κι εγώ αλλά απο τα γραφόμενα εδώ μέσα αποφάσισα να μην το ρισκάρω.
ρινοκερους εχειΕίναι το γνωστό σπίτι,στην κυψέλη που φιλοξενεί διάφορα ερπετά...
όχι,αλλά προσεχώς έρχεται από Αφρική καραβι.κατι θα φέρει.αυτοι που κυκλοφορούνε δεν σου κάνουν?......ρινοκερους εχει
όχι θέλω για το τσίρκο μεντρανο...όχι,αλλά προσεχώς έρχεται από Αφρική καραβι.κατι θα φέρει.αυτοι που κυκλοφορούνε δεν σου κάνουν?......
αμαν αχορταγος εχεις γινει !!!όχι θέλω για το τσίρκο μεντρανο...
Ξέρουμε κάτι για την αφρατούλα με τις βυζάρες? Την κάλεσα 2-3 φορές σήμερα το πρωί αλλά δεν μου απάντησε!!!