Παρε τηλεφωνο και μαθε
ΥΓ: Δουλεύω ανεξάρτητα από γραφεία. Eχει 18 αγγελιες το προφιλ αυτο. Ε ρε τους μαλακες ξυλο που θελουν.
Ναι ρε φίλε μου... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Τι νομίζουν δηλαδή??? Οτι τρώμε κουτόχορτο?
Παρε τηλεφωνο και μαθε
ΥΓ: Δουλεύω ανεξάρτητα από γραφεία. Eχει 18 αγγελιες το προφιλ αυτο. Ε ρε τους μαλακες ξυλο που θελουν.
Ναι ρε φίλε μου... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Τι νομίζουν δηλαδή??? Οτι τρώμε κουτόχορτο?
το κουτοχορτο παει στην αγγελια φιλε μου και οχι σε εσενα. Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο να το καταλαβει κανεις. Γιαυτο σβησε το ποστ σου οπως προλαβες και εσβησες το προηγουμενο με το ''μαλακας''Επειδή εγώ από το πολύ κουτόχορτο το έχω χάσει για εξήγησε μου τι εννοείς Αϊνστάιν μου?
Λέτε να κρέμετε κανά παπάρι από κάτω??? Άσε που μου θυμίζει και μία άλλη που έμενε Καλλιθέα. τέλος πάντων φλασιές είναι αυτέςΚαλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Ψήνομε σαν τ αρνί στη σούβλα για μια επίσκεψη στην κυρία, έχει δοκιμάσει κανείς;
Ευχαριστώ.
Απο οτι βλεπω δεν ξερω κιολας. αν δεν κρεμετε τωρα στο παρελθον μεγαλη πιθανοτητα να υπηρχεΛέτε να κρέμετε κανά παπάρι από κάτω??? Άσε που μου θυμίζει και μία άλλη που έμενε Καλλιθέα. τέλος πάντων φλασιές είναι αυτές
Το σωστο ερωτημα ειναι μηπως δεν κρεμεται κανενα παπαρι. Μπαμ κανει οτι ειναι τραβελος.Λέτε να κρέμετε κανά παπάρι από κάτω??? Άσε που μου θυμίζει και μία άλλη που έμενε Καλλιθέα. τέλος πάντων φλασιές είναι αυτές
Σε τρωει ο Κωλος σου;;;;Λέτε να με σουβλίσει;;;
Πάντως οι υπόλοιπες φώτο είναι καλές.
Σε τρωει ο Κωλος σου;;;;
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Ψήνομε σαν τ αρνί στη σούβλα για μια επίσκεψη στην κυρία, έχει δοκιμάσει κανείς;
Ευχαριστώ.
ενχειρισμενη εχει χωρο στην πλατεια βικτωριαϛ την ειχα πατησει και μωλιϛ τηϛ ειπα οτι δεν περασω οτι δεν ειναι του γουστου μου αρχισε να με βριζει και να μου λεει οτι εδω δεν ειναι μπουρδελο να μπαινω και να βγαινω..εγω τηϛ απαντησα οτι πρεπει να γραφει οτι ειναι τρανϛ και εκει εγινε μπουρλωτο απο του χαρου τα δοντια γλυτωσα ολα αυτα περιπου εγιναν το 2010τρανσ σιγουρα.
ΦΟΥΛ αληθινο φιλε μου. Προχωρα αφοβα. Κακως εψαξες στο google μπαμ κανει οτι ειναι η κοπελα στις φωτο.Αυτό εδώ είναι αληθινό; Το google δεν έβγαλε κάτι...
κανει διαφημιση..του ειχα απαντησει 3 ποστ πιο πανω
Αληθινότατο... ¨οσο και τα πρωταθλήματα του θρύλου...Αυτό εδώ είναι αληθινό; Το google δεν έβγαλε κάτι...