ειχε ενα στην νεα ιωνια πανω απο το γυμναστηριο planet...δεν ξερω αν υπαρχει ακομη,νομιζω σε αυτο το νημα ειχε αναφερθει..
oπως λεει και ο συναγωνιστης ηταν διπλα...στην στοα...
και λεω ηταν γιατι...τελος!!!!!
πριν απο 3 χρονια το ειχε ενα καλο 35αρακι...με τις βυζαρες και τις κωλαρες!!!!
πολλη καλο!!!!!!
πριν απο κανενα χρονο που ξαναπηρα τηλεφωνο ειχε μεταφερθη κοντα στα πευκακια(σταση ηλεκρικου)σε μια πολυκατοικια πολλη κοντα στο σπιτι μου!!!!!
μετα που ξαναπηρα μου απαντησε μια αλλη φωνη...ποιο ρωσικη....και μου ειπε οτι ηταν στο πρωτο στην ν.ιωνια...στην στοα....
πηγα...ειδα εδωσα το 40αρακι...και ηταν...απλα καλα...τιποτα το σπουδαιο....το ονομα αυτης τις κοπελας...αγγελικη....
πριν απο 2 μηνες που ξαναπηρα μου ειπαι οτι φυγανε απο εκει...η αγγελικη σταματησε....και το τηλεφωνο το εχει αυτη....(οσες φορες ειχα παει παντα ηταν μεσα σε αλλο δωματιο μια κοκκινομαλλα...ωραιο παιδι..καποια φαση την ρωτησα ..η φιλη σου? και μου ειπαι οτι παει με δικους τις πελατες....)και εχει χωρο λεει στο παγκρατι...
περισσοτερα δεν εμαθα....απλα αμα περασω απο παγκρατι θα κανω μια επισκεψη να δω τι παιζει
παντος ο χωρος στην ν.ιωνια ...τελος
παντος δεν αξιζε και πολλα..το μπανιο ηταν χαλια..τα σεντονια οποτε θελανε τα αλλαζανε....
αυτα!!!!
αμα κανενας συναγωνιστης εχει κατι καινουργιο....εδω ειμαστε....