old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
για αυτο το ρωσιδακι καμμια πληροφορηση?φαινεται δυνατο....
Μασατζίδικο
για αυτο το ρωσιδακι καμμια πληροφορηση?φαινεται δυνατο....
για αννιτα μου μοιαζει.αυτη πρεπει να ειναι.εχουν ειπωθει πολλα.την ειχα παρει πριν χρονια,καλη ηταν,με ανεση χρονου,δυο ωρες,80 ευρω.για εμενα τιμια περιπτωση.
θα Μπορουσες να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες γι αυτην αν δεν βαριεσαι σε παρακαλωΠηρα τηλ το σηκωσε μια Μαρια ρωσιδα εχει χωρο στην Καλλιθεα.
Όλα καλά αλλά αυτό το ΕΔΕΜ που βρίσκετε;
Ναι τη συνάντησα πριν 30,35 μέρες. Προσπάθησα καμία εκατοστή φορές περίπου μέχρι να την πετύχω στο τηλέφωνο. Μια Παρασκευή βράδυ μιλήσαμε και κανονίσαμε για το Σάββατο ραντεβού στο χώρο της στο Εδέμ. Πέρασα υπέροχα. Είναι η ίδια στις φωτογραφίες λίγο πιο φαρδιά στην πραγματικοτητα. Δε με χάλασε καθόλου. Είναι για μένα μια υπέροχη γυναικα με πλούσιο στήθος. Το πλουσιότερο που ειδα. Όπως φαίξνεται ακριβώς στις φωτό. Είναι γύρο στα 36. Έχει ωραία μακριά πόδια. Είναι ψηλή και νταρμτανα Ρωσίδα. Θα την ξανασυναντήσω σίγουρα. Μακάρι να εμένα στην Αθήνα. Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα. Δεν είναι κανένα τσουλι. Είναι καλός χαρακτήρας. Καλή παρεα.
Στο καλαμακι παραλιαΌλα καλά αλλά αυτό το ΕΔΕΜ που βρίσκετε;
Το ρωσιδάκι είναι πολύ καυτό και παίζει παιχνιδάκι με τη Χριστίνα τη Σέρβα ντουετάκι. Πρέπει να αξίζει αυτό το δίδυμο.
Αυτή έχει κι άλλη μία και μου πρότηνε duo όταν είχα πάειΚαλημέρα παιδία, ξέρετε αν υπάρχουν 2 κοπέλες ανεξάρτητες μαζί με δικό τους χώρο? Θέλω να κάνω ένα γούστο μου
Αυτή έχει κι άλλη μία και μου πρότηνε duo όταν είχα πάει
www.lovelist.com.gr/love-list/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%bf-%cf%86%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%b8%ce%bf%cf%82-%cf%83/]https://www.lovelist.com.gr/love-list/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%bf-%cf%86%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%b8%ce%bf%cf%82-%cf%83/[/url]
Δεν έχω κάνει test driveκαλησπερα
Εχεισ παραπανω πληροφοριες ?
Αυτή είναι Καλιθέα?
Λεεί τίποτα? Αξίζει?
sexaggelies
μπορει να μου θυμησει καποιος αν αξιζει!! ειχε αναφερθει καποια στιγμη!
Το τηλ. πάντως παραπέμπει στην Τίνα την "Βουλγάρα από την Καλαμάτα". Την είχα δοκιμάσει πριν 2 χρόνια περίπου.Στα 50€,πίπα ακάποτη,ένας γύρος,καλό σώμα,μέτριο προς καλό πρόσωπο,σε δικό της χώρο.Καλή επιλογή την ίδρωνε την φανέλα.Περισσότερες πληροφορίες και κριτικές στις σελίδες 28-34 του παρόντος νήματος.Είχε αναφερθεί πάντως πριν καιρό ότι είχε σταματήσει, αν ξανάρχισε είναι μια τίμια πρόταση στα χρήματα που ζητάει.
sexaggelies
μπορει να μου θυμησει καποιος αν αξιζει!! ειχε αναφερθει καποια στιγμη!