Αυτό ακριβώς είπα και γω
Είναι το γνωστο ζευγαρι κοντα στο μεταξουργειο. Αλβανιδα αλλα όταν εχει κεφια κανει καλο γαμισι, ενιοτε και από κωλο! Βγαινει και μονη της τωρα τελευταια. Φωτο ψευτικες.
Αυτό ακριβώς είπα και γω
Είναι το γνωστο ζευγαρι κοντα στο μεταξουργειο. Αλβανιδα αλλα όταν εχει κεφια κανει καλο γαμισι, ενιοτε και από κωλο! Βγαινει και μονη της τωρα τελευταια. Φωτο ψευτικες.
H γνωστή Τίνα Βουλγάρα καμιά 40άρα. Εγώ της δίνω 50άρικο για 2 πιστολιές, κάνει και καλό γλυφοκώλι για όποιον ενδιαφέρεται. Το διαμ/σμα είναι δίχωρο με μπάνιο (άθλιο) και δωμάτιο. για μια φορά (άποψή μου) καλή είναι, είναι λιγάκι βρωμιαρούλα όμως!.λοιπον καυλιαριδες.....
γιατι με την μια δεν βγαζεις καλα συμπερασματα και μου εκανε κατι αυτο
ειπα να γραψω....
καλο κοριτσι....30-35....καλο κορμι...και γλυκο προσωπακι....
ο χωρος κοντα στο σταθμο αττικη...καλος....καθαρος...
στα του αγωνα....μετα την πολλη καλη πιπα (χωρις) ειπε την μαγικη κουβεντα....κανε οτι θελεις!!!!!!παρε οποια τρυπα θελεις!!!!!!!
χωρις να βιαζετε και με πολλη υπομονη περασα 45-1 ωρα
φυσικα και αυτη και εγω καναμε το μπανακι μας.....
η τιμη 50 εουρος.....και τα τιμα μεχρι τελευταιο σεντς
ετσι οπως παει...μαλλων την βλεπω να γινετε στανταρακι μου!!!!!!
αυτα!!!!!!
H γνωστή Τίνα Βουλγάρα καμιά 40άρα. Εγώ της δίνω 50άρικο για 2 πιστολιές, κάνει και καλό γλυφοκώλι για όποιον ενδιαφέρεται. Το διαμ/σμα είναι δίχωρο με μπάνιο (άθλιο) και δωμάτιο. για μια φορά (άποψή μου) καλή είναι, είναι λιγάκι βρωμιαρούλα όμως!.
Μαν, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. ΤρώγετεΑπό πρόσωπο τί λέει;Είναι όντως γλυκό όπως λέει ο φίλος;
ΑΝ στο τηλέφωνο σού πει για "60 ευρώ στο Πέραμα", είναι αυτή: Νοικοκυρά, 35-40 ετών, απεριποίητη (οι φώτο μού φαίνονται παραπλανητικές...), διαμέρισμα τίγκα στη γάτα, από τα πιο πεταμένα 60άρια που 'χω δώσει.μαγκες ξερουμε τπτ για την κοπελια
H γνωστή Τίνα Βουλγάρα καμιά 40άρα. Εγώ της δίνω 50άρικο για 2 πιστολιές, κάνει και καλό γλυφοκώλι για όποιον ενδιαφέρεται. Το διαμ/σμα είναι δίχωρο με μπάνιο (άθλιο) και δωμάτιο. για μια φορά (άποψή μου) καλή είναι, είναι λιγάκι βρωμιαρούλα όμως!.
Έχει αναφερθεί πιο παλαιά με πολύ μέτρια συμπεριφορά[url]
Καλημέρα !!!!! Γνωρίζει κανείς κατι ;;; Φαίνεται δυνατό..
και με μια φιλεναδα ντουετο .Έχει αναφερθεί πιο παλαιά με πολύ μέτρια συμπεριφορά
παιδια ξερουμε τπτ για την κυρια
Υπάρχει μπόλικη ιστορία με την κυρία, όπου ο κύριος μένει σττον από κάτω όροφο...κάνει και κάποια ψόφια ντούο...Γενικά μέτρια πράματα, και μόνο δροσερή δεν είναι... Τον τελευταίο καιρό ξεπορτίζει κι'όλας ;)
ειναι αυτη στους αγ αναργυρους????????????
παιδια ξερουμε τπτ για την κυρια