greenroad_13
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι λενε αυτες οι μιλφαρες ρε παιδια?
μέχρι τι ώρες δέχεται η λεγάμενη?
Η Μαρια απο Γκαζι ειχε παλαιοτερα και μια ομορφη σχετικα φιλη μαζι της για να επιλεξεις..τελευταια φορα που πηγα πριν εναμιση-δυο μηνες ειχε μια χοντρη..
Εχει κανεις πιο προσφατη επισκεψη?
Κοίτα, πάντα παίρνεις τηλέφωνο πριν πας και σου λέει.
Νομίζω ότι δεχεται από 12 το μεσημέρι μέχρι 8 το βραδυ.
Δεν είναι μπουρδελο να πας ετσι, για σας ηρθα...
Όσο για την φίλη της, εμενα μ' αρεσει πιο πολύ η ίδια, αν και κατα καιρούς έχουν περασει και καλύτερες
Εχει δοκιμασει κανεις την Ελινα? Μιλησαμε και μου ειπε πως εχει χωρο στην Πατησιων και το δωρακι της ειναι 50...Αν εχει καποιος εμπειρία ας ενημέρωση. Ευχαριστω
ποσο πανω?? καπανδριτη σου κανει? και αν λιγο πιο κατω ας πουμε χαλανδρι μερια??? για γινε λιγο πιο to the point...Καμία που να δέχεται απο Μαρούσι και πάνω υπάρχει;;
εξ αλλαγής & νταρντανιαν...Εχει δοκιμασει κανεις την Ελινα? Μιλησαμε και μου ειπε πως εχει χωρο στην Πατησιων και το δωρακι της ειναι 50...Αν εχει καποιος εμπειρία ας ενημέρωση. Ευχαριστω
zad επιβεβαιώνω, στα ψηλά της Πατησίων πλησίον κολιατσου σε κάθετο πήγα σήμερα. 2 bbbbw είπα να περάσω με την έλενα αλλά εκείνη την ώρα έσκασε καυκάσια ονόματι Βέρα 40 παρά. καλό πρόγραμμα στα 40 γουαν, με πίπα άνευ, + 2 στάσεις (σόρρυ έπρεπε να γυρίσω γραφείο). στα 30' είχα φύγει όπως προανέφερα από δική μου επιλογή. το πρόγραμμα περιλαμβάνει και 2η εκτόνωση με ακόμα 40!! Ντουζ έχει. Μου θύμισε studio των 40 γ. βρώμικα σεντόνια.
ποσο πανω?? καπανδριτη σου κανει? και αν λιγο πιο κατω ας πουμε χαλανδρι μερια??? για γινε λιγο πιο to the point...
που ψαχνεις και δεν βρισκεις???κι εγω ψαχνω για το ιδιο , εγω θα ελεγα , μαρουσι , κηφισια, νεα κηφισια , ερυθραια , νομιζω πολλη ξεραιλα η περιοχη .
που ψαχνεις και δεν βρισκεις???
45αρα πολωνικής κατασκευής και προελεύσεως.... με 20ετη + θητεία στον χώρο ... στην νιότη της αρκετά καλή ... τωρα επιεικώς διεκπεραιρεωτική ...Αριστοκρατική ξανθιά 38 ετών έμπειρη με ζηλευτές καμπύλες και θυληκότητα μοναδική, έρχεται στο δικό σας χώρο και δέχεται στο δικό της από το πρωί έως το βράδυ. Απευθύνομαι σε και σε κυρίους με ιδιαίτερα γούστα
Τύπε έχεις ιδιαίτερα γούστα;;;