@NIKOLAOS18
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2017
- Like
- 250
- Πόντοι
- 21
Πολλές,φορές. Την γουσταρω πολυΔηλαδή θέλεις να πεις ότι εσύ έχεις συναντήσει την τρελή και αδέσποτη; Που δεν είναι μόνο μια αλλά έχεις όντως βρεθεί μαζί της;
Πολλές,φορές. Την γουσταρω πολυΔηλαδή θέλεις να πεις ότι εσύ έχεις συναντήσει την τρελή και αδέσποτη; Που δεν είναι μόνο μια αλλά έχεις όντως βρεθεί μαζί της;
Πολλές,φορές. Την γουσταρω πολυ
Πολλές,φορές. Την γουσταρω πολ
Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα τηλ. Από την κοπέλαΠολλές,φορές. Την γουσταρω πολυ
Μπες kanesex treli kai adespotiΜπορεί κάποιος να μου δώσει ένα τηλ. Από την κοπέλα
Αυτή έχει 100 αγγελίες σε όλα τα site, και σε καθε αγγελία έχει διαφορετικές φωτογραφίες. Ποια ειναι τελικά από όλες αυτές?Μπες kanesex treli kai adespoti
Σε καμμια,δεν είναι αυτηΑυτή έχει 100 αγγελίες σε όλα τα site, και σε καθε αγγελία έχει διαφορετικές φωτογραφίες. Ποια ειναι τελικά από όλες αυτές?
αφού ρε συναθλητές το λέει ξεκάθαρα:Αυτή έχει 100 αγγελίες σε όλα τα site, και σε καθε αγγελία έχει διαφορετικές φωτογραφίες. Ποια ειναι τελικά από όλες αυτές?
Καλησπέρα. Μήπως έχει κάποιος τηλέφωνο Δρακουμέλ? Θέλω να δοκιμάσω τα όρια μου! Ευχαριστω
Απαντησε ηλικιωμενη....για πιπα ακα...η τιμη 80...μια εκτονωση![]()
Ξέρει κανένας τίποτα? Στο βιμπερ μου είπε έχει χώρο στη Βικτώρια και παίρνει 60 ευρώ
Ψήνομαι, από καθαριότητα;εγω καλα είχα περάσει..... να ξέρεις είναι μπαμπατσικια..... αν δεν σου αρεσουν αυτα τα κορμια μην πας...
Ρε φίλαρακι, χωρίς παρεξήγηση αλλά την παλεύεις; Κοντεύει χρόνος από την προηγούμενη ανάρτηση.Ψήνομαι, από καθαριότητα;
Ψάχνω βυζου απεγνωσμένα για πιπίλισμαΡε φίλαρακι, χωρίς παρεξήγηση αλλά την παλεύεις; Κοντεύει χρόνος από την προηγούμενη ανάρτηση.
Εξήντα το μισάωρο όμως. Το διευκρίνισες?![]()
Ξέρει κανένας τίποτα? Στο βιμπερ μου είπε έχει χώρο στη Βικτώρια και παίρνει 60 ευρώ
και ούτε μισάωρο. έχουν ένα διαμέρισμα και το χρησιμοποιούν εναλλάξ μερικές. υπηρεσίες μπουρδελου και αναμονή κάτω στη πολυκατοικία φύγε εσύ ανέβα εσύ.Εξήντα το μισάωρο όμως. Το διευκρίνισες?