Mpoumpis@1324
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2024
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Είναι σίγουρα η κοπέλα εκεί η θα έχουμε εκπλήξεις
Είναι λίγο παρακινδυνευμένοΝταξ χωρίς τηλ για ραντεβού είναι φιάσκο η φάση..
Πας χτυπάς κ αν υφαίνει τον αργαλειό τι κανς;
Ποια Γιάννα η γνωστή με το μαγαζί στην ΚαισαριανήΑ και λες με εστυλε η Γιάννα
Τι μου θύμησες….Ποια Γιάννα η γνωστή με το μαγαζί στην Καισαριανή
Σταματησαν ολα εδω κ χρονιαΤι μου θύμησες….
Είχε πάει αλλού μετά από καισαριανη αλλά μετά έχασα ίχνη… έχει κανεις;
Για λίγο καιρό είχε μια δυο κοπέλες στο σπίτι της Ζωγράφου. πλέον που τη συνάντησα στο δρόμο δεν ήταν τόσο καλά….Τι μου θύμησες….
Είχε πάει αλλού μετά από καισαριανη αλλά μετά έχασα ίχνη… έχει κανεις;
Και εγώ έμαθα ότι τα έχει χάσει και έχει πρόβλημα υγείαςΓια λίγο καιρό είχε μια δυο κοπέλες στο σπίτι της Ζωγράφου. πλέον που τη συνάντησα στο δρόμο δεν ήταν τόσο καλά….
Σωστά, μίλησα πριν 3-4 χρόνια και δεν μπόρεσα να συνεννοηθώΚαι εγώ έμαθα ότι τα έχει χάσει και έχει πρόβλημα υγείας
Καλησπέρα. Ξέρουμε καμιά με δικό της χώρο κοντά στο λιμάνι του Πειραιά?
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία φίλε.![]()
Μόνο γιασένα! Έχω τον δικό μου χώρο! Πειραια ! 6909709967 μόνο μήνυμα στο viberwhatsapp!
Είμαι το κορίτσι για σενα ! Έχω κορμί με πιασίματα που καίγεται από ηδονή για έρωτα, έχω καύλες συνέχεια έλα στο χώρο μου να μου τώρα να κάνουμε τα πάντα! Κάνω φουλ πρόγραμμα και πρωκτικό χωρίς βιασύνες και πάντα με σεβασμό στον εραστή μου! Απευθύνομαι σε σοβαρούς κυρίους που θα μπορέσουν να...kanesex.com
πολύ καλή ευγενική και καθαρή αλλά με ιδιαίτερο σώμα. αν ψάχνεις μοντέλο ή καποια καλλίγραμμη τότε δεν ειναι για σενα.
Θωρηκτό Αβέρωφ μιας και θα είσαι στην περιοχή..γνωστή από Διδυμου 27 εγώ την είχα πάρει από μπαμπά τότε που ήταν Καλλιθέα μετά πήγε Σεπόλια και τώρα Πειραιά ..40 ευρώπουλα τότε για μια φορά σεξ με πίσω κίνηση και πολλά ήταν με 20 την επερνες διδύμου![]()
Μόνο γιασένα! Έχω τον δικό μου χώρο! Πειραια ! 6909709967 μόνο μήνυμα στο viberwhatsapp!
Είμαι το κορίτσι για σενα ! Έχω κορμί με πιασίματα που καίγεται από ηδονή για έρωτα, έχω καύλες συνέχεια έλα στο χώρο μου να μου τώρα να κάνουμε τα πάντα! Κάνω φουλ πρόγραμμα και πρωκτικό χωρίς βιασύνες και πάντα με σεβασμό στον εραστή μου! Απευθύνομαι σε σοβαρούς κυρίους που θα μπορέσουν να...kanesex.com
πολύ καλή ευγενική και καθαρή αλλά με ιδιαίτερο σώμα. αν ψάχνεις μοντέλο ή καποια καλλίγραμμη τότε δεν ειναι για σενα.
εχει γραφτει απο διαφορους κ παλιοτερα οτι δεχεται αβερτα ακαποταΣε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία φίλε.
Έχει φάει άκυρο. Δεν είμαστε για κασκαντεριλικια.εχει γραφτει απο διαφορους κ παλιοτερα οτι δεχεται αβερτα ακαποτα
Θεσ
Αναστασία απο τη Μενέλαου τορα τη λένε Τατιάνα ειναι Θησέως 16 κουδούνι κυρογλου Λεωνίδα πας οτι ωρα 8ες χωρίς ραντεβού και λες ηρθα γεια ζευγαρομα το σκυλί το γαμησει λεμε παιδια![]()
Εγω όχι. Θα δω αύριο μήπως και περάσω να δω το κουδούνι αν λέει το όνομαΈκανε κανείς καταδρόμική εκεί να δει τι παίζει??