Ειμαι η ΛΙΝΑ και σας περιμενω να περασουμε ομορφα μια ωρα με χαδια και σεξ.Ξεκιναω 10 το πρωι με 20.00 το βραδυ και το δωρακι μου ειναι 50 ευρω την ωρα 2 φορες σεξ ελευθερο στοματικο δεν κανω πρωκτικο ραντεβου σε ξενοδοχειο μπιλ - πριβε..... H 60 ευρω την ωρα σε δικο μου χωρο ... Eπικοινωνια στο...
kanesex.com
Επίσκεψη στην κυρία μετά από τηλεφώνημα για την περιοχή δίνει στοιχεία της απέναντι πολυκατοικίας για να σε τσεκάρει. Ένα όμορφο σπίτι που είναι η κατοικία της, μπάνιο ΜΟΝΟ για τα ΄χεράκια και αντισηπτικό γδύσιμο στο σαλόνι αφού έχουμε βγάλει παπουτσάκια στην πόρτα.
Στα του αγώνα η κυρία είναι πολλών καλοκαιριών πάνω από 60 ξεπέτα του κερατά στο τηλέφωνο 50 ευρώ από κοντά 60 μια ώρα ραντεβού με δύο εκτονώσεις πίπα στον αέρα και γρήγορα προφυλακτικό μη εδώ πονάω μη εκεί είναι ερεθισμένο μη μη μη . γύρισμά στα τέσσερα κουράστηκα ιεραποστολικό φτάνει είσαι σκληρός πονάω. Η κυρία είναι απάτη . Ούτε απ έξω ακόμα κλαίω το 60άρι. Έκανα λάθος που δεν έφυγα αμέσως τα γράφω να γλιτώσει κανένας απονήρευτος