tew
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Αφου λες οτι το εχεις το τηλ. Τι να σου στειλω προσωπικο μηνυμα? Και ποιο πισω στο foroum εχει το προφιλ της στο FBΣτείλε μου pm φιλε μου το εχω
Αφου λες οτι το εχεις το τηλ. Τι να σου στειλω προσωπικο μηνυμα? Και ποιο πισω στο foroum εχει το προφιλ της στο FBΣτείλε μου pm φιλε μου το εχω
Φίλε μου στο έγραψα μη γνωρίζοντας ότι το έχεις!!Γιαυτό το είπα !!Πες το εχω και σχολαμε!!!Τελος πάντων άκυρη η τοποθέτηση μου στο post σου!!!Αφου λες οτι το εχεις το τηλ. Τι να σου στειλω προσωπικο μηνυμα? Και ποιο πισω στο foroum εχει το προφιλ της στο FB
και αυτη το εχει κατω ..Αυτήν που αναφέρεται με "τό στρώμα κάτω" είναι ή Ντίνα από κάτω Πατήσια, ηλικία 50 plus σίγουρα.
Υπάρχει κριτική, κάνε μία αναζήτηση και θα τη βρεις.ΚΑΥΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΘΗΝΑ ΝΟΤΙΑ Αθήνα - KaloSex
Υπηρεσίες από Γυναίκες Αθήνα, Ελληνίδα για αυτά που φαντάζεσαι…. Είμαι Ελληνίδα 37 ετών με μεγάλες καύλες στα κορμί μου. Αν είσαι άνδρας με ευγένεια α...www.kalosex.com
Καλησπέρα συναγωνιστές. Ξέρουμε κατι για εδω
Βίκυ Ρωσίδα, έλα να με πάρεις όσο αντέχεις! 6992075100 - Redlight Ξετει κάποιος αν αξίζει και αν είναι όπως στις φώτο;
Αυτή δεν είναι που ήταν ανήλικη και κάποιοι είχαν ιστορίες ?Συνάντηση με δωράκι Αθήνα - KaloSex
Υπηρεσίες από Γυναίκες Αθήνα, Συνάντηση με δωράκι πληροφορίες viber 6907070120www.kalosex.com
Γνωρίζει κανείς....;Λένε χώρος στ Σεπολια αλλά αμφιλεγόμενα σχόλια....
Η Δημητρούλα είναι που όταν την μάζεψαν πριν κάτι μήνες, πήγε αι έδωσε τους πελάτες της για να την γλυτώσει. Δεν ξέρω αν είναι ενήλικη πλέον, αλλά είναι υψηλού κινδύνου η φασούλα για να μην σε τρέχουν και επίσης πρέπει να φάει μπαν για τις μαλακίες. Νομίζω είχαν και συναγωνιστές απο εδώ ντράβαλα.Συνάντηση με δωράκι Αθήνα - KaloSex
Υπηρεσίες από Γυναίκες Αθήνα, Συνάντηση με δωράκι πληροφορίες viber 6907070120www.kalosex.com
τοχουμε πει, μια 55άρα που περασε για λιγο απ το Σολωμού 70. Τωρα ειναι στη Λιούντα Κηφισίας 10. Δεν έχω δει κριτικήκαλημέρα..
εχει ιδέα κανεις ποια είναι?μου θυμίζει μια που εβαζε αγγελία μεχρι πριν κανα 2 μηνο με χωρο αρχες Κηφισίας..Όμορφη με καταπληκτικό κορμί, φυσικά βυζιά Στο χώρο της στην Αθήνα - Love List
Είμαι η Σοφία Ελληνίδα 50αρα, μικροκαμωμένη. γλυκιά και γουστάρω έρωτα. Πάρε με τηλέφωνο και έλα στον όμορφο χώρο μου 6944344583.www.lovelist.com.gr
Όπως αναφέρουν οι παραπάνω μύστες, το θυμάμαι το σκηνικό .Η Δημητρούλα είναι που όταν την μάζεψαν πριν κάτι μήνες, πήγε αι έδωσε τους πελάτες της για να την γλυτώσει. Δεν ξέρω αν είναι ενήλικη πλέον, αλλά είναι υψηλού κινδύνου η φασούλα για να μην σε τρέχουν και επίσης πρέπει να φάει μπαν για τις μαλακίες. Νομίζω είχαν και συναγωνιστές απο εδώ ντράβαλα.
Είναι καί σε γνωστό γραφείο πλεονΗ Δημητρούλα είναι που όταν την μάζεψαν πριν κάτι μήνες, πήγε αι έδωσε τους πελάτες της για να την γλυτώσει. Δεν ξέρω αν είναι ενήλικη πλέον, αλλά είναι υψηλού κινδύνου η φασούλα για να μην σε τρέχουν και επίσης πρέπει να φάει μπαν για τις μαλακίες. Νομίζω είχαν και συναγωνιστές απο εδώ ντράβαλα.
callgirl??Είναι καί σε γνωστό γραφείο πλεον
τη κοκα κ τα ακαποτα τα εκοψε τωρα;callgirl??
Έλα ρε ποιο τη δέχτηκε ;;;Είναι καί σε γνωστό γραφείο πλεον
σε ποιο?Είναι καί σε γνωστό γραφείο πλεον
ναι ειναι μουφα η κυριαΠήγα σήμερα μεγάλη φόλα και καμία σχέση με τις φωτό εννοείται. Μάλλον οι κολογαμιακηδες είναι προμοτορες της 36χαχαχαχαχρονης αποτι φαίνεται. Μακριά μυστηδες…
Εκτός από τα θέματα ηλικίας και ναρκωτικών (και ιστοριών με την αστυνομία), έχουν αναφερθεί και κλοπές. Ξαφρίζει χρήματα στο δωμάτιο όταν μπαίνεις για μπάνιο.Συνάντηση με δωράκι Αθήνα - KaloSex
Σκατομωρο , να τη βρουν παγωμένη !Εκτός από τα θέματα ηλικίας και ναρκωτικών (και ιστοριών με την αστυνομία), έχουν αναφερθεί και κλοπές. Ξαφρίζει χρήματα στο δωμάτιο όταν μπαίνεις για μπάνιο.