oxygen1959
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2015
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Στείλε το fb ευχαριστωΣτείλε το fb μάστορα
Στείλε το fb ευχαριστωΣτείλε το fb μάστορα
Στείλε το fb ευχαριστω
Ρωτάτε σε ποστ του 2023 όπου ο τύπος εκείνος ρωταει σε ποστ του 2021…..Στείλτε και εμένα
Κ εγώ έχω βαρεθεί να το λέω,ένας στους 10 διαβάζει πραγματικά τα πάντα...ύστερα μου λένε ότι δε τυφλώνει η μλκ.....Ρωτάτε σε ποστ του 2023 όπου ο τύπος εκείνος ρωταει σε ποστ του 2021…..
Μα νταξει κάποια πράγματα είναι βούτυρο στο ψωμί που λέμε …. Κ γώ ρωτάω πληροφορίες αλλά τουλάχιστον προηγουμένως έχω ψάξει τις τελευταίες σελίδες για να δω αν έχει αναφερθεί κάτι. Τοσο δύσκολος;;Κ εγώ έχω βαρεθεί να το λέω,ένας στους 10 διαβάζει πραγματικά τα πάντα...ύστερα μου λένε ότι δε τυφλώνει η μλκ.....
Εδώ σχολιάζουμε για κάποια κ γράφουμε 5-6 σελίδες πράγματα κ μετά από μια μέρα δύο κ αφού επιτέλους το κλείσουμε το θέμα πετάγεται κάποιος άσχετος σα τη κομμένη κεφαλή κ ρωτάει πάλι "για την τάδε ξέρουμε κάτι;".. ούτε καν να ψάξουν 2-3 σελίδες πριν,την αναζήτηση της σελίδας πάω στοίχημα ένας στους 100 τη δουλεύει!Μα νταξει κάποια πράγματα είναι βούτυρο στο ψωμί που λέμε …. Κ γώ ρωτάω πληροφορίες αλλά τουλάχιστον προηγουμένως έχω ψάξει τις τελευταίες σελίδες για να δω αν έχει αναφερθεί κάτι. Τοσο δύσκολος;;
Αυτά είναι light.Ρωτάτε σε ποστ του 2023 όπου ο τύπος εκείνος ρωταει σε ποστ του 2021…..
Εβαλε σημερα νεα αγγελια: Πάρε τώρα να κλείσουμε ραντεβού. σε δέχομαι στο δικό μου χώρο στο κέντρο της Αθήνας. - Prosopikes Aggelies SexΠαιζει καμια ενεργη αγγελια? Δε βρηκα κατι
ειναι ετσι οπως δειχνει στις foto ?
Είναι γεματουλα;Πήγα πριν 3 μέρες από την Έλενα στη Πατησίων την είχα επισκεφθεί και πιο παλιά χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο απλά έχει ίσως από τα μεγαλύτερα βυζιά που κυκλοφορούν. Εχει κάνει και σολαριουμ και μπορώ να πω πως είναι πιο καυλιάρα είχε και μαζί μια Βίκυ εντελώς το αντίθετο σκιννι με μικρό βυζάκι τς πήρα και τις 2 στα 60. Τολμω να πω πως πέρασα καλα κάνει ωραία πίπα αλλά στο γαμήσι είναι τρελό θέατρο βέβαια για αυτό αξίζει να τις πάρεις σε διπλό γτ η Βίκυ είχε ωραίο μουνάκι. Ότι θέλετε ρωτάτε Παραθέτω και μια από τις χιλιάδες αγγελίες της ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΥΣΙΜΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ - Αγγελίες Σεξ | Openday
Έχει αναφερθεί πολλάκις φορές σε προηγούμενες σελίδεςΤι ξέρουμε για εδώ ρε μάγκες ;Σήμερα θέλω να μου σκίσεις τον κώλο!!Μόνο μήνυμα 6987513424 viber/whatsApp
Ειμαι η Ολγα ενα petit καυλακι με υψος 1.64 και 60 κιλα με μπλέ μάτια και σαρκώδη χείλη! Ενα καυλιαρικο κοντοπουτανο να σε καυλωνω και να με χυνεις οπου εσυ θελεις !!! Ειμαι λιγα χρονια Ελλαδα γιαυτο και ξερω λιγα Ελληνικα αλλα ειναι σιγουρο οτι θα συννενοηθουμε μια χαρα οταν θα με εχεις στο...kanesex.com
Δεν είναι και εύκολο να της βρειςΈχει αναφερθεί πολλάκις φορές σε προηγούμενες σελίδες
Έβαλα απλά το τηλέφωνο της στο γοογλε…..Δεν είναι και εύκολο να της βρεις
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω η Έλενα εκτός από μεγάλα στήθια είναι νταρντάνα ή απλώς χοντρή με μεγάλο μπούστο που δίνει κώλο;Πήγα πριν 3 μέρες από την Έλενα στη Πατησίων την είχα επισκεφθεί και πιο παλιά χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο απλά έχει ίσως από τα μεγαλύτερα βυζιά που κυκλοφορούν. Εχει κάνει και σολαριουμ και μπορώ να πω πως είναι πιο καυλιάρα είχε και μαζί μια Βίκυ εντελώς το αντίθετο σκιννι με μικρό βυζάκι τς πήρα και τις 2 στα 60. Τολμω να πω πως πέρασα καλα κάνει ωραία πίπα αλλά στο γαμήσι είναι τρελό θέατρο βέβαια για αυτό αξίζει να τις πάρεις σε διπλό γτ η Βίκυ είχε ωραίο μουνάκι. Ότι θέλετε ρωτάτε Παραθέτω και μια από τις χιλιάδες αγγελίες της ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΥΣΙΜΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ - Αγγελίες Σεξ | Openday
Δεν είναι και εύκολο να της βρεις
Οι φωτό έχουν παρατηρηθεί κ σε άλλες αγγελίες κ σε άλλα προφίλ στο κάνεσεξ καθώς κ με άλλα τηλέφωνα..δε το έχω ψάξει αλλά πιθανόν να ναι ψεύτικες φωτό η παραποιημένα..επίσης το εν λόγο προφίλ στο κάνεσεξ που έχει την αγγελία αν παρατηρήσεις έχει διάφορες αγγελίες οπότε παίζει να ναι γραφειακι της κακιάς ώρας με κάποιες από αυτές σίγουρα ψεύτικες έχει αναφερθεί..Το απολυτο θυληκο... Μαρινα ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ???
Κ σε στούντιο ήταν αλλά κάτι αναφέρθηκε για "μερική"καθαριότητα εκτός αν άλλαξε κάτι πλέονΈβαλα απλά το τηλέφωνο της στο γοογλε…..