psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 206
Κορίτσι... μπικίνι... τραγικόκοριτσι????
65 ετων γραφει η αγγελια.
ΚΟΡΙΤΣΙ????????????????
Κορίτσι... μπικίνι... τραγικόκοριτσι????
65 ετων γραφει η αγγελια.
ΚΟΡΙΤΣΙ????????????????
Για την Αλικη εχεις γραψει κατι καπου;Καλημέρα τύποι.
Μετά την νοτιοαμερικάνικη κουζίνα στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, την Παρασκευή είπα να δοκιμάσω και την ασιατική, και πήρα τηλέφωνο σε αυτήν: Μασάζ προστάτη & ΚΙΝΚΥ παιχνίδια - 60 ευρώ
Συνεννόηση πολύ εύκολη, κλείσαμε ώρα και μου έδωσε διεύθυνση και το απογευματάκι αρριβάρισα στο Χολαργό, περιοχή νοσοκομείου Μετροπόλιταν. Ο χώρος είναι ένα διαμέρισμα, προσεγμένο, στα δεξιά όπως ανεβαίνουμε την Μεσογείων. Στο διαμέρισμα αυτό έχω πάει κάμποσες φορές γιατί εκεί συστεγάζονται τουλάχιστον 3-4 κοπέλες. Την Λι δεν την είχα ξαναδεί αλλά εκεί έχω συναντηθεί με την Αλίκη (Μασάζ απ' Ελληνίδα στο Χολαργό) και με μια άλλη κοπέλα που μου διαφεύγει το όνομά της τώρα. Κάθε κοπέλα έχει εκεί το δικό της δωμάτιο και οι πελάτες της μιας δεν συναντιούνται με τις άλλες. Μπάνιο καθαρό και ευρύχωρο και πετσέτα καθαρή.
Η κοπέλα είναι 45αρα περίπου, με ωραίο και σφιχτό σώμα για την ηλικία της, δηλώνει Κορεάτισα, και μάλλον πρέπει να είναι, γιατί είδα μέσα στο δωμάτιο κάτι σακούλες από Κορέα. Σίγουρα πάντως δεν είναι Ρωσίδα με ασιατικά χαρακτηριστικά από τα βάθη της στέπας.
Μασάζ αρκετά καλό, ιδίως ένα κόλπο που κάνει με τους μηρούς όταν σε καβαλάει, ξέρει να στον παίζει με το χέρι σχετικά καλά, και πίπα αρκετά καλή, βαθιά και υγρή. Δεν δέχεται τελείωμα στο στόμα αλλά δεν έχει θέμα να την χύσεις στο πρόσωπο.
Σεξ δεν ήθελα, γιατί ήμουν κουρασμένος και μετά το μασάζ της χαλάρωσα πολύ για να έχω διάθεση να σπρώξω, οπότε περιορίστηκα στην πίπα. Κάτι άλλα που διαφημίζει στην αγγελία της για μασάζ προστάτη και ξύρισμα κάτω, δεν με ενδιέφεραν και δεν πήρα.
Κόστος 60 ευρώ.
Αυτά
Όχι γιατί δεν ήμουν μέλος όταν είχα πάει. Αν θέλεις μπορώ να σου 1-2 πραγματάκιαΓια την Αλικη εχεις γραψει κατι καπου;
Για την Αλικη εχεις γραψει κατι καπου;Καλημέρα τύποι.
Μετά την νοτιοαμερικάνικη κουζίνα στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, την Παρασκευή είπα να δοκιμάσω και την ασιατική, και πήρα τηλέφωνο σε αυτήν: Μασάζ προστάτη & ΚΙΝΚΥ παιχνίδια - 60 ευρώ
Συνεννόηση πολύ εύκολη, κλείσαμε ώρα και μου έδωσε διεύθυνση και το απογευματάκι αρριβάρισα στο Χολαργό, περιοχή νοσοκομείου Μετροπόλιταν. Ο χώρος είναι ένα διαμέρισμα, προσεγμένο, στα δεξιά όπως ανεβαίνουμε την Μεσογείων. Στο διαμέρισμα αυτό έχω πάει κάμποσες φορές γιατί εκεί συστεγάζονται τουλάχιστον 3-4 κοπέλες. Την Λι δεν την είχα ξαναδεί αλλά εκεί έχω συναντηθεί με την Αλίκη (Μασάζ απ' Ελληνίδα στο Χολαργό) και με μια άλλη κοπέλα που μου διαφεύγει το όνομά της τώρα. Κάθε κοπέλα έχει εκεί το δικό της δωμάτιο και οι πελάτες της μιας δεν συναντιούνται με τις άλλες. Μπάνιο καθαρό και ευρύχωρο και πετσέτα καθαρή.
Η κοπέλα είναι 45αρα περίπου, με ωραίο και σφιχτό σώμα για την ηλικία της, δηλώνει Κορεάτισα, και μάλλον πρέπει να είναι, γιατί είδα μέσα στο δωμάτιο κάτι σακούλες από Κορέα. Σίγουρα πάντως δεν είναι Ρωσίδα με ασιατικά χαρακτηριστικά από τα βάθη της στέπας.
Μασάζ αρκετά καλό, ιδίως ένα κόλπο που κάνει με τους μηρούς όταν σε καβαλάει, ξέρει να στον παίζει με το χέρι σχετικά καλά, και πίπα αρκετά καλή, βαθιά και υγρή. Δεν δέχεται τελείωμα στο στόμα αλλά δεν έχει θέμα να την χύσεις στο πρόσωπο.
Σεξ δεν ήθελα, γιατί ήμουν κουρασμένος και μετά το μασάζ της χαλάρωσα πολύ για να έχω διάθεση να σπρώξω, οπότε περιορίστηκα στην πίπα. Κάτι άλλα που διαφημίζει στην αγγελία της για μασάζ προστάτη και ξύρισμα κάτω, δεν με ενδιέφεραν και δεν πήρα.
Κόστος 60 ευρώ.
Αυτά
Για στειλε.Όχι γιατί δεν ήμουν μέλος όταν είχα πάει. Αν θέλεις μπορώ να σου 1-2 πραγματάκια
Ελληνίδα γύρω στα 40, ξανθιά, καλό σώμα, μασάζ απλά υποφερτό, πίπα λίγα πράγματα, σεξ έτσι κι έτσι, με διαθέσεις ξεπέτας, ή αυτό τουλάχιστον εισέπραξα εγώ.Για την Αλικη εχεις γραψει κατι καπου;
Για στειλε.
Βασικα γτ δε τα γραφεις εδω να μοιραστουν οι πληροφοριες
60 ήταν και συνεχίζει να είναι.Την επόμενη φορά στο τηλ, για κάνε τον ανήξερο και ρώτησέ τη!!!
Πόσο είναι το δωράκι σου;;;
Όχι για κανένα λόγο, τυπικά. Αν ακρίβυνε να το ξέρουμε!!!
Μία ψυχή παλιά στο Τέξας, ξεχνούσε τα ρέστα!!!
Κι όταν τη ρώτησα αν το ακρίβυνε, μου είπε, Όχι μωρέ ξεχνιέμαι!!! *2 φορές
Δε με νοιάζει το δεκάρικο, μην παρεξηγηθώ!! Με ενδιαφέρει η καθαρή ξήγα!!!
Πάντως εγώ εδώ και δύο χρόνια περίπου αλλά και πριν ένα μήνα, 50 έδωσα!!!60 ήταν και συνεχίζει να είναι.
Αξιόπιστη λύση !!!
Φωτογραφιες πριν 10 χρονια σιγουρα ολα ζαρομεναΝαταλί 37χρονη Μουνάρα Ρωσίδα *
sexorama.eu
Γειας παλικαρια...μπας και ξερει κάτι κανεις για την κυρία? Δεν εχω διαβάσει κάτι σχετικό...εδω και αρκετο καιρο. Ευχαριστω
Πώς μου έχει ξεφύγει αυτή?? Με ενδιαφέρει και εμένα αν όντως είναι της περιοχήςΚαλησπέρα. Να ρωτήσω και εγώ, όπως ρώτησε και ο dantedmc και κανείς δεν του απάντησε...
Η Σοφία από Κορυδαλλό (ήταν στο Mamba) παίζει ακόμα μπάλα;
Καλησπέρα. Να ρωτήσω και εγώ, όπως ρώτησε και ο dantedmc και κανείς δεν του απάντησε...
Η Σοφία από Κορυδαλλό (ήταν στο Mamba) παίζει ακόμα μπάλα;
Δε νομίζω!!! Ένα παλιό τηλέφωνο που είχα από αγγελία (δεν το έχω πια), εδώ και δυο χρόνια περίπου δεν ήταν διαθέσιμο!!!Πώς μου έχει ξεφύγει αυτή?? Με ενδιαφέρει και εμένα αν όντως είναι της περιοχής
Περασμένα μεγαλεία για τον Πειραιά δηλαδή!!!Δε νομίζω!!! Ένα παλιό τηλέφωνο που είχα από αγγελία (δεν το έχω πια), εδώ και δυο χρόνια περίπου δεν ήταν διαθέσιμο!!!
Εν τω μεταξύ έχουν να ακουστούν νέα της πολύ καιρό!!! Αντίθετα, αναφέρθηκε πριν μέρες μια πρώην συνεργάτιδά της.
Τελευταία αναφορά για Σοφία το 2016. Δε βρήκα κάτι πιο πρόσφατο!!!
Δημοσίευση στο thread ''Ανεξάρτητες με δικό τους χώρο'' Ανεξάρτητες με δικό τους χώρο - Page 14 - bourdela.com forum
Τότε που ήταν στις δόξες της η Σοφία, είχα κάνει πάρα πολλές προσπάθειες συνάντησης αλλά ήταν όλες μάταιες!! Χτυπούσε το τηλ και δεν το σήκωνε, ήταν κλειστό, ήταν εκτός σύνδεσης κλπ. Τελικά δεν τα κατάφερα!!!Περασμένα μεγαλεία για τον Πειραιά δηλαδή!!!
Kριμα γιατι φαινεται ωραιο κορμι..Ελληνίδα γύρω στα 40, ξανθιά, καλό σώμα, μασάζ απλά υποφερτό, πίπα λίγα πράγματα, σεξ έτσι κι έτσι, με διαθέσεις ξεπέτας, ή αυτό τουλάχιστον εισέπραξα εγώ.
Είναι ευχάριστος χαρακτήρας, χαμογελαστή. Σου δίνει την εντύπωση ότι θέλει να σε χαλαρώσει και να περάσεις καλά, αλλά σε μένα τουλάχιστον δεν το πολυέβγαλε στη συνάντησή μας. Δεν θέλω να την αδικήσω την κοπέλα, ίσως και εγώ να μην είχα πολλή διάθεση εκείνη την ημέρα. Κάποια στιγμή θα την ξαναδώ και θα ενημερώσω.
Δεν εχασες και κατι τυπε. Εγω τελευταια φορα την πηρα αχαρνων. Μετα απο μενα απλα ψεκαστηκε και πηγε στον επομενο.Τότε που ήταν στις δόξες της η Σοφία, είχα κάνει πάρα πολλές προσπάθειες συνάντησης αλλά ήταν όλες μάταιες!! Χτυπούσε το τηλ και δεν το σήκωνε, ήταν κλειστό, ήταν εκτός σύνδεσης κλπ. Τελικά δεν τα κατάφερα!!!
Εαν παει καποιος απλα για το σεξ θα τον σουταρει?Ελληνίδα γύρω στα 40, ξανθιά, καλό σώμα, μασάζ απλά υποφερτό, πίπα λίγα πράγματα, σεξ έτσι κι έτσι, με διαθέσεις ξεπέτας, ή αυτό τουλάχιστον εισέπραξα εγώ.
Είναι ευχάριστος χαρακτήρας, χαμογελαστή. Σου δίνει την εντύπωση ότι θέλει να σε χαλαρώσει και να περάσεις καλά, αλλά σε μένα τουλάχιστον δεν το πολυέβγαλε στη συνάντησή μας. Δεν θέλω να την αδικήσω την κοπέλα, ίσως και εγώ να μην είχα πολλή διάθεση εκείνη την ημέρα. Κάποια στιγμή θα την ξαναδώ και θα ενημερώσω.