Καλημέρα τύποι
Συνέχεια της καλτίλας, και μετά την hardcore εμπειρία με την Πολίνα στον Κορυδαλλό που ανέβασα πριν μερικές μέρες, σειρά είχε η λατίνα θεία στον Πειραιά (
Στέλλα).
Επικοινωνία εύκολη και συνεννόηση άψογη με 2-3 μηνύματα στο Viber
Ο χώρος της είναι ένα διαμέρισμα στο κέντρο του Πειραιά, στην Ηρώων Πολυτεχνείου, λίγο μετά τη Σκουζέ, στα αριστερά όπως πάμε για Πειραϊκή. Το δωμάτιο δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, ένα διπλό κρεββάτι που στρώνει επάνω ένα σεντόνι εκείνη την ώρα. Πάντως είχα την βεβαιότητα πως στο σπίτι ήταν και κάποιος ή κάποια άλλος/άλλη.
Η κοπέλα είναι μια 50αρα περίπου, λατίνα (από Άγιο Δομίνικο λέει ότι είναι). Δεν ξέρω αν όντως είναι από εκεί, πάντως λατίνα είναι σίγουρα, και όχι αλβανοβουλγαρορουμανογύφτισσα, γιατί μιλήσαμε στα ισπανικά. Επίσης δεν είναι μιγάδα. Σώμα 50αρας με ότι αυτό συνεπάγεται. Βυζί πεσμένο, ψιλοάκωλη και με πρησμένη κοιλιά.
Σε ρωτάει εξ αρχής αν θέλεις μασάζ αθλητικό ή αισθησιακό. Της είπα αισθησιακό και ήταν ένα χάιδεμα απλό. Στην πίπα τα καταφέρνει, αλλά θέλει οδηγίες τι και πως να το κάνει. Πάντως αν την καθοδηγήσεις, το κάνει καλά. Στο σεξ ψόφια πράγματα, και σου σπάει από την αρχή τα νεύρα λέγοντας ότι είναι στενή (είναι) και να το πας σιγά, αλλά και κατά τη διάρκεια, οπότε όσοι την έχετε 20 πόντους (το 90% των μελών του μπου), θα σας σπάσει τα αρχίδια. Κώλο δεν δίνει (!!!), ίσως η μοναδική λατίνα που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια και δεν δίνει. Δαχτύλιασμα πάντως δέχεται, κανονικά από μπροστά και λίγο από πίσω. Τα παίρνει και στόμα (τα φτύνει) και πρόσωπο, και αν το έχετε φετίχ, φοράει και κάτι μεγαλίστικα γυαλιά και μπορείτε να την χύσετε στο πρόσωπο ενώ τα φοράει (όπως έκανα εγώ).
Επίσης να έχετε υπόψιν ότι κατά την "συνεδρία" ακούει συνέχεια νοτιοαμερικάνικα τραγούδια από ένα τάμπλετ, και σπάει λίγο αρχίδια.
Κόστος 50 ευρώ.
Αυτά παίδες