Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.626
- Πόντοι
- 29.667
Έχω μια πολύ αξιόλογη κυρία (που την έχει ερωτευτεί ένας γνωστός μου) Θεσσαλονίκη μεριάΞέρουμε καμία αξιόλογη με χώρο Αιγάλεω, Περιστέρι, Σεπόλια?
Έχω μια πολύ αξιόλογη κυρία (που την έχει ερωτευτεί ένας γνωστός μου) Θεσσαλονίκη μεριάΞέρουμε καμία αξιόλογη με χώρο Αιγάλεω, Περιστέρι, Σεπόλια?
Προχώρησε άφοβα τυπε. Όταν είσαι έτοιμος πες μου να σου δώσω IBAN για κατάθεση.Καλησπέρα σε όλους ! Γνωρίζει κάποιος για αυτήν ; Έχω μιλήσει για ραντεβού αλλά ζητάει χρήματα με κατάθεση κ όχι από κοντά ! Ευχαριστώ
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Συναγωνιστά, συνήθως κάτι τέτοια είναι μουφα, αν όχι πάντα. Μην ασχολείσαι καν,γιατί θα σου φάνε λεφτά. Καμία δεν θέλει λεφτά σε τράπεζα,αλλά μετρητό, για να μην φαίνεται πουθενά.Καλησπέρα σε όλους ! Γνωρίζει κάποιος για αυτήν ; Έχω μιλήσει για ραντεβού αλλά ζητάει χρήματα με κατάθεση κ όχι από κοντά ! Ευχαριστώ
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Δικέ μου μια απο Κορυδαλλο είναι, Ρομά, όπου το σπίτι είναι τρώγλη και ενδεχομένως να φύγεις και να μην έχεις και όχημα. Πήγα κάποτε στον χώρο της κοντά στο μετρό και έφυγα χωρίς να κάνω κάτι. Πέρα απο την υποκειμενική εμφάνιση, που προσωπικά δεν μου άρεσε και δεν έχει καμία σχέση με τις φώτο, το σπίτι είναι βρώμικο και μυρίζει έντονα με το που ανοίξει την πόρτα. Απλά έκανα μεταβολή και έφυγα από τα σκαλιά κιόλας.Δεν είπε τίποτε, αλλά χρήζει προσοχής. Καλό είναι να πας σε κανένα τσιμπουκάδικο να τα δώσεις εκεί.
Το εάν όχι πάντα που το στηρίζεις??Συναγωνιστά, συνήθως κάτι τέτοια είναι μουφα, αν όχι πάντα. Μην ασχολείσαι καν,γιατί θα σου φάνε λεφτά. Καμία δεν θέλει λεφτά σε τράπεζα,αλλά μετρητό, για να μην φαίνεται πουθενά.
Μου έχει ζητήσει λεφτά μπροστά και Έλενα - Nayomi που δεν είναι μουφα, αλλά δεν τα έδωσα.Το εάν όχι πάντα που το στηρίζεις??
Τράπεζα δλδ κατάθεση πριν το ραντεβού?Μου έχει ζητήσει λεφτά μπροστά και Έλενα - Nayomi που δεν είναι μουφα, αλλά δεν τα έδωσα.
Βεβαια. Αλλά της είπα ότι δεν... Και δέχτηκε να τα δώσω μετρητά απο κοντά.Μάλλον είναι θέμα στησίματος απο διάφορους, αλλά εγώ την ήξερα και με ήξερε απο παλιότερα. Είχαμε βρεθεί αρκετές φορές. Δεν την είχα στήσει ποτέ,αλλά δεν ξέρω και τι παίζει. Έχω να την δώ απο τότε.Τράπεζα δλδ κατάθεση πριν το ραντεβού?
Μάλλον η εξαίρεση ήτανΒεβαια. Αλλά της είπα ότι δεν... Και δέχτηκε να τα δώσω μετρητά απο κοντά.Μάλλον είναι θέμα στησίματος απο διάφορους, αλλά εγώ την ήξερα και με ήξερε απο παλιότερα. Είχαμε βρεθεί αρκετές φορές. Δεν την είχα στήσει ποτέ,αλλά δεν ξέρω και τι παίζει. Έχω να την δώ απο τότε.
Ναι. Κατα τα άλλα όλες οι άλλες παπάρια καμαρωτά.Μάλλον η εξαίρεση ήταν
Στείλε μήνυμα στο main account της κοπέλας να τη ρωτήσεις αν το seccond account είναι δικό της διότι παίζει να το έχει φτιάξει άλλος.Καλησπέρα σε όλους ! Γνωρίζει κάποιος για αυτήν ; Έχω μιλήσει για ραντεβού αλλά ζητάει χρήματα με κατάθεση κ όχι από κοντά ! Ευχαριστώ
Login • Instagram
Ρε μη γαματε και πληρωνετε αν δεν σας κανει κλικ η γκομεναΜωρό μου σε περιμένω στον διακριτικό μου χώρο
Κάπου κυψέλης 70κατι...μετά με έστειλε σε απέναντι δρομάκι.. παιδιά ξεπετα...60 ευρώ ούτε μασάζ έκανε...έπρεπε να είχα φύγει...το σκυλομετανιωσα...ήταν κ σαν τραβελος...180 με πλάτες μελαχρινή...τον νου σας...
Παντα ειναι σιγουρα, χαζομαλακες συνηθως ρομα κυκλωμα που ψαχνουν να παρουν το 50αρικο. Μεινε μακρια απο τετοια Φιλικη συμβουληΤο εάν όχι πάντα που το στηρίζεις??
Καμιά φορά ζορίζομαι να τα δώσω και μέσα στο δωμάτιο πριν το ραντεβού πόσο μάλλον να τα κάνω κατάθεση.Παντα ειναι σιγουρα, χαζομαλακες συνηθως ρομα κυκλωμα που ψαχνουν να παρουν το 50αρικο. Μεινε μακρια απο τετοια Φιλικη συμβουλη
το πετυχαινω συνεχεια αυτο το προφιλ,διαφορες αγγελιες με φωτο οτι να ναι,μου εμοιαζε για γραφειο κ το απεφευγαΜωρό μου σε περιμένω στον διακριτικό μου χώρο
Κάπου κυψέλης 70κατι...μετά με έστειλε σε απέναντι δρομάκι.. παιδιά ξεπετα...60 ευρώ ούτε μασάζ έκανε...έπρεπε να είχα φύγει...το σκυλομετανιωσα...ήταν κ σαν τραβελος...180 με πλάτες μελαχρινή...τον νου σας...
Και εγώ το ίδιο έκανα μεταβολή και δρόμοΔικέ μου μια απο Κορυδαλλο είναι, Ρομά, όπου το σπίτι είναι τρώγλη και ενδεχομένως να φύγεις και να μην έχεις και όχημα. Πήγα κάποτε στον χώρο της κοντά στο μετρό και έφυγα χωρίς να κάνω κάτι. Πέρα απο την υποκειμενική εμφάνιση, που προσωπικά δεν μου άρεσε και δεν έχει καμία σχέση με τις φώτο, το σπίτι είναι βρώμικο και μυρίζει έντονα με το που ανοίξει την πόρτα. Απλά έκανα μεταβολή και έφυγα από τα σκαλιά κιόλας.Δεν είπε τίποτε, αλλά χρήζει προσοχής. Καλό είναι να πας σε κανένα τσιμπουκάδικο να τα δώσεις εκεί.
ναι δικιο εχεις, στον αλλο πηγαινε!Καμιά φορά ζορίζομαι να τα δώσω και μέσα στο δωμάτιο πριν το ραντεβού πόσο μάλλον να τα κάνω κατάθεση.
Αλλος συναγωνιστης ρωτησε
Κάτι έχει υποθει για την συγκεκριμένη. Ότι μεν οι φωτό είναι ψεύτικες αλλά είναι κοντά σε αυτές. Τώρα εσύ λες κάτι διαφορετικό....! Τι να ισχύει άραγε?Ρε μη γαματε και πληρωνετε αν δεν σας κανει κλικ η γκομενα