franconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
Αν μπορεις και σε μενα το φβ.ΕυχαριστωΑν μπορείς φιλαράκι και σε εμένα να μου έλεγες το φβ
Αν μπορεις και σε μενα το φβ.ΕυχαριστωΑν μπορείς φιλαράκι και σε εμένα να μου έλεγες το φβ
Αν μπορείς στείλε μου το FB τηςΈχει και fb το κορίτσι οποίος θέλει inbox
Στειλε αν μπορεις μαγκαΈχει και fb το κορίτσι οποίος θέλει inbox
Κάλησπερα! Θα μπορούσα κ εγώ να έχω το fb σε pm? Ευχαριστώ πολύ!Έχει και fb το κορίτσι οποίος θέλει inbox
Στείλε κσι εμέναΈχει και fb το κορίτσι οποίος θέλει inbox
Κάνε ένα κόποστειλε αν θες και το προφιλ της σρο fb. ευχαριστω
ασχετο.......συγγνωμη αν γραφω σε λαθοs σελιδα αλλα.....δε ξερω οσοι ειναι παλιοι ισωs θυμουνται μουναρα Ελληνιδα ξανθια με ενα τατου μικρο στην ωμοπλατη που δεχοταν σε δικο τηs χωρο στα Πετραλωνα και πηγαινε και ξενοδοχεια. Μιλαμε για πολυ ομορφο προσωπο, κουκλαρα !!!
Έχει κάποιος δοκιμάσει?
Λέει ότι έχει χαρακτηριστικά ασιάτισσας και για εμένα είναι ενδιαφέρ
Μήπως είναι 70+;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μήπως είναι 70+;
Καλησπέρα φίλε μου αν θες στείλε μου τον τηλ της σε ευχαριστώ πολύ!!!!Καλημέρα!
Επίσκεψη σε gilf Σοβιετικής προέλευσης στην οδό Αχαρνών, τυχαία εύρεση μέσω facebook. Μου έστειλε φωτό, είδα καλό κορμί και είπα να δοκιμάσω. Κατά δήλωσή της, 58 ετών, πρέπει να είναι πάνω από 60.
Η συνεύρεση ήταν αρκετά καλή, για την ηλικία της το κορμί ήταν απίστευτο (τέτοιον κώλο δεν έχω ξαναδεί ακόμα και σε γυναίκες της μισής της ηλικίας). Η πίπα της ήταν πολύ καλή και γενικά η συμμετοχή της αρκετά καλή. Θα ξαναπάω!
Για τηλέφωνο, στείλτε μήνυμα
Πολυ καλη!!!Ακριβουλα αλλα καλη!!!Στα 4 ότι καλύτερο έχω πάρει!!Το πηδαγες και κούναγε και τον κωλο της!!Τον έβγαζες το έγλυφες
δηλαδη ποσα σου πηρε?Πολυ καλη!!!Ακριβουλα αλλα καλη!!!Στα 4 ότι καλύτερο έχω πάρει!!Το πηδαγες και κούναγε και τον κωλο της!!Τον έβγαζες το έγλυφες
Ναι αν ισχύει ακόμη καθώς είναι από τέλη Φεβρουαρίουδηλαδη ποσα σου πηρε?
Χρονια πολλα και καλη Ανασταση να εχεις !!! Οταν λες ακριβουλα για πες προγραμμα και τιμουλα , ευχαριστω !!Πολυ καλη!!!Ακριβουλα αλλα καλη!!!Στα 4 ότι καλύτερο έχω πάρει!!Το πηδαγες και κούναγε και τον κωλο της!!Τον έβγαζες το έγλυφες
120 ευρώ!!πιπα με καποτα.Σωματαρα βυζαρα.Κανει ότι θες σε στάσεις. Γλωσσοφυλο γλυφομουνι .Είναι πεντακαθαρηΧρονια πολλα και καλη Ανασταση να εχεις !!! Οταν λες ακριβουλα για πες προγραμμα και τιμουλα , ευχαριστω !!
120δηλαδη ποσα σου πηρε?
Ειναι ομορφη στο προσωπο φιλε μου?120 ευρώ!!πιπα με καποτα.Σωματαρα βυζαρα.Κανει ότι θες σε στάσεις. Γλωσσοφυλο γλυφομουνι .Είναι πεντακαθαρη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
120
Σωστός, ο τύπος μάλλον ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάταρεεεεεεεεεε..
τι πρακαλατε τον μαλακα που εκβιαζει για να του δωσουμε τηλ
το εχουμε ξαναπει
εδω ειναι δημοσιο φορουμ ανταλλαγης πληροφοριων
να παει να ανοιξει μπλογκ, να μπει σε σαιτ κ να αναρτησει εκει τις αγγελιες του
Ενδιαφέρον....Ξερεις κανεις κατι για αυτο;
ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΖΉΣΕΙΣ ΚΆΤΙ ΤΟ ΌΜΟΡΦΟ ΤΟ ΖΕΣΤΌ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΌ ΤΟ ΤΊΜΙΟ .
Γεια σε όλους τους ευγενικούς κυρίους εδώ, είμαι η Βανέσσα έχω μελαχρινό μακρύ μαλλί και το σώμα μου είναι αδύνατο με πολύ ωραίο και συμμετρικό στήθος που θα σε κερδίσουν στο λεπτό.Σε περιμένω για να κάνουμε μαζί αξέχαστο έρωτα, θα δεις πως θα ήταν να με είχες ως κοπέλα σου, θα σου κάνω ερωτικό...kanesex.com