GroundZero
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2020
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Όντως? Μιλάς σοβαρά?Λενε οτι ειναι η κόρη της
Όντως? Μιλάς σοβαρά?Λενε οτι ειναι η κόρη της
Περιέγραψε μας τι εννοείς, ειλικρινά από απορία και μόνο. Καλά μην ξεχνάμε ότι στις φωτό συνήθης βάζουν ότι καλύτερο έχουν... από κοντά μπαζοντενεκεδες!Αυτη που εμφανιζεται στην αγγελια της Ευας ποια ειναι;
Οταν ειχα παει στο χωρο της ηταν διαφορετικη απο αυτη που εμφανιζεται στην αγγελια.
Άλλη καραπατσαβουρα ξυνή...Lily 50 euro incall - Tel. 6995219710
Ftines times apsogi exipiretisi. Eimai i Lily stin Athina. Ego ime sexy 170 ypsos psili, 69 kila me kafe matia, exw ektonosis 2 se mia ora sto xwro mou, malli ine xantho, stithos kanoniko 2ari, programmata ine sto horo mou erotiko masaz tsibukaki mounaki sex kai hisimo pantou. Xamiles times...kanesex.com
Έχει αναφερθεί σίγουρα παλαιότερα, αλλά αν υπάρχει κάποια πληροφορία λόγω τιμής ίσως και να ενδιαφέρει..
Tila annaIs ..waiting for you.. Athens/Greece - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξ
αγγελίες callgirl με νέες γυναίκες και milf, synodoi in Greece, aggelies sex για τρανσέξουαλ και gay στο χώρο τους.www.sexylist.gr
δεν εχει όμως δικό της χώρο και δεν ξέρω και ποσο αληθινή είναι η αγγελία
Και εγώ όταν κάλεσα μου είπε έλα στο τάδε σημείο και θα σου πώ που είμαι.Απλά δεν πήγα,γιατί το έργο το ξέρουμε.Δεν θα παίζουμε το κυνηγι του χαμένου θησαυρου στα κωλοστενά.Γενικά όσες δεν είναι συγκεκριμένες,πούλο.Άλλη καραπατσαβουρα ξυνή...
Είχα γυρίσει την μισή κυψέλη από στενό σε στενό να με πηγαίνει μέχρι να μου δώσει την διεύθυνση...
Και μετά από αυτό ένα ραντεβού... Λες και τον εχωνα στο ντουβαρι. Οξω σιχαμενη, ούτε δωρεάν.
Άλλη καραπατσαβουρα ξυνή...
Είχα γυρίσει την μισή κυψέλη από στενό σε στενό να με πηγαίνει μέχρι να μου δώσει την διεύθυνση...
Και μετά από αυτό ένα ραντεβού... Λες και τον εχωνα στο ντουβαρι. Οξω σιχαμενη, ούτε δωρεάν.
Όχι ιδιαίτερα, αν ήξερε να φερθεί και ήταν τίμια το βιδωνεις άνετα ηλικία πιστεύω 45-50 όπως την θυμάμαι τότε... αλλά η τύπισσα δουλεύει απλά την απάτη. Με κάθε τρόπο και μορφή. Και στο σεξ η πλαστική κούκλα συμμετέχει περισσότερο από αυτή.άσε που φαίνεται και μεγαλοκοπέλα
Φίλε αν μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο τηςΚαλημέρα!
Επίσκεψη σε gilf Σοβιετικής προέλευσης στην οδό Αχαρνών, τυχαία εύρεση μέσω facebook. Μου έστειλε φωτό, είδα καλό κορμί και είπα να δοκιμάσω. Κατά δήλωσή της, 58 ετών, πρέπει να είναι πάνω από 60.
Η συνεύρεση ήταν αρκετά καλή, για την ηλικία της το κορμί ήταν απίστευτο (τέτοιον κώλο δεν έχω ξαναδεί ακόμα και σε γυναίκες της μισής της ηλικίας). Η πίπα της ήταν πολύ καλή και γενικά η συμμετοχή της αρκετά καλή. Θα ξαναπάω!
Για τηλέφωνο, στείλτε μήνυμα
μια τιλα με αυτο το νουμερο +306973090784 την ξέρει κανείς ? Δεν θυμαμαι που ειδα την αγγελία και οταν ψάχνω δεν την βρίσκω , πολύ ωραία κοπέλα, στην αγγελία στα 100
Οπως βλεπεις στις φωτο της αγγελιας παρουσιαζεται μια εμφανισιμη ζουμερη γυναικα και καποια κιλα παραπανω αλλα η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη.Η Ευα μου ειπε οτι ειναι 40 ετων αλλα εγω την κανω σιγουρα 45plus διοτι το προσωπο της ηταν κομμενο μπορει να ηταν απο την κουραση και οχι λογω μεγαλης ηλικιας .Δεν ξερω .Παντως το προσωπο της Ευας ειναι διαφορετικο απο αυτο της αγγελιας.Επισης εχει αγαρμπο σωμα με μονο θετικο πανω της τα μεγαλα βυζια .Τιποτα αλλο καλο δεν εχει.Μακρια γενικα!!!!Περιέγραψε μας τι εννοείς, ειλικρινά από απορία και μόνο. Καλά μην ξεχνάμε ότι στις φωτό συνήθης βάζουν ότι καλύτερο έχουν... από κοντά μπαζοντενεκεδες!
ιδιες φωτο και εδω ... Η Crystal είναι αληθινό μοντέλο συνοδός! - kaftesAggelies.comTila annaIs ..waiting for you.. Athens/Greece - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξ
αγγελίες callgirl με νέες γυναίκες και milf, synodoi in Greece, aggelies sex για τρανσέξουαλ και gay στο χώρο τους.www.sexylist.gr
Στειλε εδω ρε μπραδερ να παω εγωΚάποτε, αρκετό καιρό πριν, ένας φίλος από εδώ (δεν τον γνωρίζω προσωπικά, μόνο ως μέλος του bou), μου έδωσε χωρίς να το ζητήσω μια πληροφορία για μια εργαζόμενη. Εγώ με τη σειρά μου, αφού πήγα και πήδηξα, θεώρησα σωστό να μεταδώσω αυτή την πληροφορία εδώ!! Στο φόρουμ!!! Έλαβα πάρα πολλά προσωπικά μηνύματα και απάντησα σε όλα!!! Κάποιοι μάλιστα είχαν και απαίτηση, εκτός του τηλεφώνου της κοπέλας και κάποια μικρή προσωπική άποψη, να τους δώσω περαιτέρω λεπτομέρειες που δεν ήξερα καν!!! Τέλος πάντων, έδωσα σε όλους!!!
Ένας ρε!!! Ένας!!! Δε βρέθηκε ούτε ένας να πει, πήγα!!! Δεν πήγα!!! Δεν πέρασα καλά!!! Δεν ξαναπάω!!! Καλύτερα να τον κόψω!!! Κανένας δεν μπήκε στον κόπο να δώσει ένα feedback, να ξέρουμε τι γίνεται, να την ξαναπροτείνω ή όχι;;;
Αν κάποιοι νομίζετε πως οι πουτάνες θέλουν αποκλειστικότητες, σόρρυ που θα σας το χαλάσω αλλά δεν είναι έτσι!!! Αν κάποιοι πάτε για γάμο, με το καλό και η ώρα η καλή!!!
Τυπε γίνονται αυτά στον θαυμαστό κόσμο του μπου;Κάποτε, αρκετό καιρό πριν, ένας φίλος από εδώ (δεν τον γνωρίζω προσωπικά, μόνο ως μέλος του bou), μου έδωσε χωρίς να το ζητήσω μια πληροφορία για μια εργαζόμενη. Εγώ με τη σειρά μου, αφού πήγα και πήδηξα, θεώρησα σωστό να μεταδώσω αυτή την πληροφορία εδώ!! Στο φόρουμ!!! Έλαβα πάρα πολλά προσωπικά μηνύματα και απάντησα σε όλα!!! Κάποιοι μάλιστα είχαν και απαίτηση, εκτός του τηλεφώνου της κοπέλας και κάποια μικρή προσωπική άποψη, να τους δώσω περαιτέρω λεπτομέρειες που δεν ήξερα καν!!! Τέλος πάντων, έδωσα σε όλους!!!
Ένας ρε!!! Ένας!!! Δε βρέθηκε ούτε ένας να πει, πήγα!!! Δεν πήγα!!! Δεν πέρασα καλά!!! Δεν ξαναπάω!!! Καλύτερα να τον κόψω!!! Κανένας δεν μπήκε στον κόπο να δώσει ένα feedback, να ξέρουμε τι γίνεται, να την ξαναπροτείνω ή όχι;;;
Αν κάποιοι νομίζετε πως οι πουτάνες θέλουν αποκλειστικότητες, σόρρυ που θα σας το χαλάσω αλλά δεν είναι έτσι!!! Αν κάποιοι πάτε για γάμο, με το καλό και η ώρα η καλή!!!
Αυτή η αγγελία είναι μασατζίδικο στην Ηλιουπόλεως 55.έχει κατέβει η αγγελία, μήπως είναι η γυρολόγα Ελένη του Ιωαννίνων 3 ??
H emiliq ειναι μαυρουλα γυφτοβουλγαρα η οποια κανει ραντεβου και Γιαννενα. Καλη υγρη βαθεια πιπα. Καλη γενικα. 60 τα βασικα , 100 ολο το πακετο οχι κωλαρακι.ΗΡΘΑ ΣΤΑ ΡΟΔΟ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΤΕ
Έφτασα στη Ρόδο σε περιμένω να έρθεις στο κρεβάτι μου.Με λένε Μόνικα έχω δικό μου χώρο είμαι μικροσκοπική παιχνιδιάρα που θα σε κάνω να μην με ξεχάσεις και να με ζητάς ξανά.Μονο για άνδρες δεν πάω με ζευγάρια Είμαι η Μόνικα και σε περιμένω 6998376183 30 λεπτά 70 ευρώ με ελεύθερο στοματικό και...kanesex.comΕmi 6998072215 ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΥΤΟ
Έχω όρεξη για άντρες που ξέρουν τι θέλουν από μια ελεύθερη γυναίκα.kanesex.com
Έχει δοκιμάσει κανείς? Γνώμη?
αχαριστια ρε μαγκα... καποτε πριν 20 χρονια ειχα κανει πασα 1 γκομενα σε 3 γνωστους με ανταλλαγμα ενα κερασμα ποτο (σιγα το ανταλλαγμα δηλαδη). τζαμπα μουνι στο πιατο, εγω τοτε 31 και αυτη φοιτητρια 20χρ με βυζαρες, εδινε και κωλο. και οι 3 πηραν τηλεφωνο, την φορτωσαν, πηδηξαν και ενα ποτο ξεχασαν να πουνε ''ελα ρε μαγκα να σε κερασουμε για το τζαμπα μουνι που μας εδωσες''.Κάποτε, αρκετό καιρό πριν, ένας φίλος από εδώ (δεν τον γνωρίζω προσωπικά, μόνο ως μέλος του bou), μου έδωσε χωρίς να το ζητήσω μια πληροφορία για μια εργαζόμενη. Εγώ με τη σειρά μου, αφού πήγα και πήδηξα, θεώρησα σωστό να μεταδώσω αυτή την πληροφορία εδώ!! Στο φόρουμ!!! Έλαβα πάρα πολλά προσωπικά μηνύματα και απάντησα σε όλα!!! Κάποιοι μάλιστα είχαν και απαίτηση, εκτός του τηλεφώνου της κοπέλας και κάποια μικρή προσωπική άποψη, να τους δώσω περαιτέρω λεπτομέρειες που δεν ήξερα καν!!! Τέλος πάντων, έδωσα σε όλους!!!
Αυτη ειναι η μια πλευρα του νομισματος. Υπαρχει και η αλλη πλευρα που σου προτεινει καποιος και μετα σου γινεται στενος κορσες και σου κανονιζει και ποτε θα γαμησεις ασε που μαθαινει απο την εργαζομενη διαφορα για σενα.Κάποτε, αρκετό καιρό πριν, ένας φίλος από εδώ (δεν τον γνωρίζω προσωπικά, μόνο ως μέλος του bou), μου έδωσε χωρίς να το ζητήσω μια πληροφορία για μια εργαζόμενη. Εγώ με τη σειρά μου, αφού πήγα και πήδηξα, θεώρησα σωστό να μεταδώσω αυτή την πληροφορία εδώ!! Στο φόρουμ!!! Έλαβα πάρα πολλά προσωπικά μηνύματα και απάντησα σε όλα!!! Κάποιοι μάλιστα είχαν και απαίτηση, εκτός του τηλεφώνου της κοπέλας και κάποια μικρή προσωπική άποψη, να τους δώσω περαιτέρω λεπτομέρειες που δεν ήξερα καν!!! Τέλος πάντων, έδωσα σε όλους!!!
ΞαφανίστηκεH emiliq ειναι μαυρουλα γυφτοβουλγαρα η οποια κανει ραντεβου και Γιαννενα. Καλη υγρη βαθεια πιπα. Καλη γενικα. 60 τα βασικα , 100 ολο το πακετο οχι κωλαρακι.